Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igen lejár szerintem is. Továbbra sincs egyezség:nzxtpo írta:Szörnyű, főleg ha 1-2 százezren megy a játék, pedig ha bejön neki a londoni kaland, akkor sokkal többet nyernek rajt, ha meg ott marad, akkor ha jól tudom lassan lejár a szerződése, nem?Bob_Marley írta:Alexandre Pato underwent his #Chelsea medical last night but the deal is being held up by complications over his loan fee. [Sky Sports]
Nem eszik azt olyan forrón.Lassan DeGea magasságokba lesz ez. Hiddinknek úgyse kell a brazil elvileg (ezért is gondoltam azt, hogy pont a Remy féle tartalékszerepkörbe fog beesni), de a Corinthians részéről vannak gondok.

Szörnyű, főleg ha 1-2 százezren megy a játék, pedig ha bejön neki a londoni kaland, akkor sokkal többet nyernek rajt, ha meg ott marad, akkor ha jól tudom lassan lejár a szerződése, nem?Bob_Marley írta:Alexandre Pato underwent his #Chelsea medical last night but the deal is being held up by complications over his loan fee. [Sky Sports]
Nem eszik azt olyan forrón.Lassan DeGea magasságokba lesz ez. Hiddinknek úgyse kell a brazil elvileg (ezért is gondoltam azt, hogy pont a Remy féle tartalékszerepkörbe fog beesni), de a Corinthians részéről vannak gondok.

Nálam ManCity 45%, Arsenal 35%, Leicester 20%.De én egy hajszálnyival az Arsenalt mondanám.
Idén azért nem egyszer fontos meccseken is betalált (például ManCity, Liverpool). Én egyre jobban megkedvelem őt, ebben a szezonban nem nagyon lehet rá panasz. Bár az igaz, egy Aubameyang-ot el tudnék fogadniGiroud... Higuain szindrómás. Amikor igazán számít rengetegszer csődöt mond. Szerintem sok gólt vesztenek vele, hogy ő a csatár. Sokkal inkább illene oda valaki aki agilisebb és jobban tud szűk területen játszani. Nekem Ő alkatát tekintve is idegen test néha. Bár sok alternatívát ad és Özillel remekül megértik egymást. De kellene elé egy vérbeli csatár. Szerintem évek óta kellene a helyére valaki.
Egy West Ham/Southampton jó lenne neki, de szerintem ő akkora név, hogy szóba sem jöhet a kölcsönadás.Wilshere... fogalmam sincs. Ugye pár hét és Ő is vosszatérhet. De újra fel kell építenie magát. Adottságait tekintve remek játékos. Wenger helyében én kölcsön adnám.
Ő sokaknál radaron kívül van, pedig a PL egyik legjobb LB-je.Szerintem Monreal gyenge pont.

Azért a City kerete fényévekkel jobb, mint a Liverpoolé, így meglepne engem, ha Pep olyan "gyengén" kezdene, mint Klopp. Már a mostani keret is nagyon jó a Citynél, de ha jön Pep, akkor gondolom érkezik - és megy is - néhány meghatározó játékos. Szóval Angliában is kb. a számára tökéletes - értsd elérhető - kerettel kezdhet dolgozni. Ez azért Kloppról közel sem mondható le.Tromort77 írta: Guardiola-val kapcsolatban: szinte biztos a City. Egyedül azért nem jelentik be, mert BL-ben még lehetnek ellenfelek a Bayern-el. Ha Guardiola szabad lenne szerintem a Mu foggal körömmel küzdene érte, de szerintem a színfalak mögött már megvan, hogy a Citybe megy.
Külön történet lesz, hogy mire lesz képes angliában. Szerintem olyan Klopposan fog kezdeni ő is. Klopp is nagy meccseken jó, komoly ellenfelek ellen, de amikor a kiscsapatok lerángatják a saját szintükre akkor nagy eséllyel megvannak verve. Ez az ami ellen valamit ki kell dolgozniuk majd.