Én is örülök Egervárinak és rendkívül elégedett vagyok a tegnapi meccs után, mert úgy éreztem, hogy a srácok próbálkoznak és hoztuk is azt a szintet, ami egy hozzánk hasonló országtól elvárható. Én tipikusan az a szurkoló vagyok, akinek az eredmény másodlagos, engem az érdekel, hogy ha leülök a TV elé meccset nézni, akkor élvezzem azt és legyen miért szurkolni a csapatnak. Ez sajnos Koeman utolsó meccsein nagyon hiányzott. Nem vagyok az az edző buktató fajta, szeretem, ha az edzőket hagyják dolgozni és csapatot építeni (Koeman elődjeit pl én nem küldtem volna el) de amit a holland csapatától láttunk az nálam már nem ütötte meg a foci szintjét. És lehet mondani, hogy nem az edző [auto_cenzúra], a játékosok gyengék, de tessék megnézni Egervári és Koeman nagyon sok a hasonlóság és az új emberek sem hiszem, hogy klasszisokkal jobb képességűek, mint akik előtte voltak, a végeredmény mégis mennyire más lett. Hozzáállás kérdése ez kérem szépen.
Ugyan nem szeretem az ilyet, de most én sem bírom ki, hogy ne játsszak szövetségi kapitányost.

(Nem szeretnék vitát indítani, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.)
Kapus:
Véleményem szerint jelenleg sajnos nincs klasszis kapusunk, remélem, hogy ez 2-3-4 éven belül, a fiatalok beérésével változni fog, egyelőre én azért Gulácsit még nem erőltetném, nincs meg az a rutinja, ami ehhez szükséges. Nálam: Király(Fülöp)
Védelem:
bal hátvéd: Kádár(Lackó)
középső hátvédek: Juhász, Lipták (Horváth)
jobb hátvéd: itt nálam egy nagy kérdőjel van, ide minden képen 1 olyan hátvédet tennék, aki fel tud lépni ezen az oldalon a támadásokhoz és be tud segíteni, ezért ha Bodnár megtanulna védekezni, akkor jó lenne, egyébként lehet ide valamelyik U21-est kéne beépíteni.
Középpálya:
bal: egyértelműen Dzsudzsák, ha lesznek játszótársai, szerintem tudja majd hozni a PSV-s formáját, azzal pedig nagy hasznunkra válhat.
k
közép: nekem tegnap tetszett Elek játéka én megtartanám, szükség esetén pedig Hajnalt játszatnám helyette.
vkp: Vadócz , de a fiatalok közül Varga és Vass is simán jó lehet itt.
jobb oldal: itt Koman-ra szavazok már most (mellé futna fel Bodnár, így nem kellene annyira vonal szélsőt játszania, jobban kibontakoztathatná a kreativitását), Huszti játéka nekem nagyon esetleges, néha tényleg jól megy neki, de sok meccsen észrevehetetlen.
Csatársor: Gerát a helyén, ha sérült, eltiltott ilyesmi és nem akarunk szerkezetet váltani, akkor Buzsákyt el tudom képzelni helyettesnek, de inkább átállnék klasszikus 4-4-2-re. Befejező csatár poszton én a Rudolf-Németh kettősből azt játszatnám, (amelyikük éppen kevésbé sérült:D) amelyikük több szerepet kap majd év közben a klubcsapatában és jobb formában lesz.
Szal összefoglalva:
-----------------------Király(Fülöp)
Bodnár(fiatal)----Juhász------Liták(Horváth)----Kádár(Laczkó)
Koman(Huszti)----Vadócz(Varga)----Elek(Hajnal)---Dzsudzsák
----------------------Gera(Buzsáky)------------------------------
--------------------------------Németh(Rudolf)------------------
Vélemény? Ja és sry, hogy hosszú voltam.