Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mumusok ide,mumusok oda,ebben az évben még nem nyertünk,sőt pofozógépek lettünk!ozsimiki írta:2-0, Svédek örökre mumusok fognak maradni, elképesztő.
Andris!
Elvileg? Azért a finnek se produkáltak az utóbbi időben rosszabb selejtezőket mint mi, velük leszünk harcba a 3.helyért, és az elvileg kategória nálam Moldova.
Az "E csoportban" Hollandia, Svédország, Finnország, Moldova és San Marino mellett vagyunk mi.Andris írta:srácok, ha azt mondom lusta vagyok, és megkérek egy kedves illetőt h leírja nekem, kikkel vagyunk egy csoportban, akkor megteszi?![]()
Kösziköszi!
Olaszország, Lengyelország, Svájc, Feröer-szigetek és Démon Hill;)Andris írta:srácok, ha azt mondom lusta vagyok, és megkérek egy kedves illetőt h leírja nekem, kikkel vagyunk egy csoportban, akkor megteszi?![]()
Kösziköszi!
első automatikusan, második pótselejteznyalesz írta:Hány jut ki az EB-re egy csoportból
mert "csak"... kb ennyi a magyarázat, mi se tudunk többet, egyszerűen így döntött Egervári...LOLer írta:Lécci valaki megírná hogy Szalai, miért nincs a keretbe?![]()
Nem voltam itthon 1 ideig igy le vok maradva.
Én is. Bár még jegyem az nincs.S.Agüero írta:Egyébként jön valaki Magyar-Moldova meccsre? Én megyek.![]()
Priskint remélem nem gondoltad komolyan. Szegény mikor játszott akkor sem nyújtott túl sokat.Game90 írta:Végre, Szélesi és Vanczák nincs a kezdőben. DE: miért egy EB-selejtezőn kell újoncot avatni, főleg a védelemben?
Többivel nagyjából egyetértek, két kivétellel: ElekVass, Rudolf
Németh/Priskin.
Gondolom, mivel az eddigi egy kalap azt sem ért, nincs félnivaló új variációktól.Game90 írta:Végre, Szélesi és Vanczák nincs a kezdőben. DE: miért egy EB-selejtezőn kell újoncot avatni, főleg a védelemben?
Többivel nagyjából egyetértek, két kivétellel: ElekVass, Rudolf
Németh/Priskin.
Sok mindennel egyetértek. Vass Ádám szerintem is helyet kaphatna, mellé én Varga helyett Vadóczot képzelném el. A Koman-Gera-Dzsudzsák hármas helye egyértelmű, és vitathatatlan, mint ahogyan az is, hogy Németh Krisztiánnak járna a 9-es mez.Fecooo írta:egyébként én is a 4-2-3-1-et álmodtam meg,annyi a különbség, h én a 2 szűrő posztra a Vass-Varga duót képzeltem el... (nem is értem, h Vass miért nem kerettag, amikor élete első Serie A-s meccsét is végignyomta és a Brescia edzője bízik benne...az u21-es keretben van benne?)
tehát a Vass-Varga duó előtt Koman-Gera-Dzsudzsák és elől Némó... kapus poszton egyértelmű, h lassan el kéne kezdeni erőltetni Gulácsit, legalább barátságos meccseken, a védelemben a Lipták-Juhász jónak tűnik egyelőre(legalábbis múltkor Lipták jó benyomást keltett...), a szélsőbekkek viszont számomra is kérdőjelesek...
Vass az U21-es keretben van,de lehet,h ott sem fog játszani,mert ágyék sérüléssel bajlódik.Varga szintén sérülés miatt maradt ki. Egyébként elégedett vagyok a kezdővel,végre elfelejtették Vanczákot és Szélesit,szerintem még a keretben sem szabadna bent lenniük. Viszont a sokak által hiányolt Leandrot el tudnám képzelni a balszélen,bár Laczkóval sincs semmi problémám. Kiváncsi leszek Lázárra,sajnos a szélső védő posztunk mindig gyenge volt,bár talán Bodnárral még elégedettek lehettünk,de rajta kívül nem emlékszem mostanában jó szélsővédőre a válogatottnál. Hajrá Magyarok!Fecooo írta:egyébként én is a 4-2-3-1-et álmodtam meg,annyi a különbség, h én a 2 szűrő posztra a Vass-Varga duót képzeltem el... (nem is értem, h Vass miért nem kerettag, amikor élete első Serie A-s meccsét is végignyomta és a Brescia edzője bízik benne...az u21-es keretben van benne?)
tehát a Vass-Varga duó előtt Koman-Gera-Dzsudzsák és elől Némó... kapus poszton egyértelmű, h lassan el kéne kezdeni erőltetni Gulácsit, legalább barátságos meccseken, a védelemben a Lipták-Juhász jónak tűnik egyelőre(legalábbis múltkor Lipták jó benyomást keltett...), a szélsőbekkek viszont számomra is kérdőjelesek...