Fecooo írta:egyébként én is a 4-2-3-1-et álmodtam meg

,annyi a különbség, h én a 2 szűrő posztra a Vass-Varga duót képzeltem el... (nem is értem, h Vass miért nem kerettag, amikor élete első Serie A-s meccsét is végignyomta és a Brescia edzője bízik benne...az u21-es keretben van benne?)
tehát a Vass-Varga duó előtt Koman-Gera-Dzsudzsák és elől Némó... kapus poszton egyértelmű, h lassan el kéne kezdeni erőltetni Gulácsit, legalább barátságos meccseken, a védelemben a Lipták-Juhász jónak tűnik egyelőre(legalábbis múltkor Lipták jó benyomást keltett...), a szélsőbekkek viszont számomra is kérdőjelesek...
Sok mindennel egyetértek. Vass Ádám szerintem is helyet kaphatna, mellé én Varga helyett Vadóczot képzelném el. A Koman-Gera-Dzsudzsák hármas helye egyértelmű, és vitathatatlan, mint ahogyan az is, hogy Németh Krisztiánnak járna a 9-es mez.
a védelem közepén a Juhász, Lipták, Kádár, Debreceni négyesből válogatnék.
a sarkallatos pontot a szélsőhátvédek kiléte jelenti. Szélesi, Vanczák egyértelmű kuka. A jobbhátvéd poszton én egyértelműen a fehérvári Nagy Dánielt favorizálnám. Igen, egy jobboldali középpályást. Szerintem simán át lehetne szoktatni arra a posztra, mert megvannak hozzá a képességei. Egy igazi vonaltól vonalig játszó, a támadásokat segítő szélsőhátvéd lehetne belőle. A bal oldalra nincs nagyon jelöltem, de Kádár itt is szóba jöhet. a kapuban szerintem is váltani kell lassan, de ahogy a dolgok állnak, lassan Bogdán közelebb lesz a címeres mezhez-hiszen Ő véd a Boltonban-nem is akárhogyan.
Rivaldo-A Legnagyobb.