Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egy kész csatár kellene, aki top. Van nekik egy jó kapusuk, megbízható védőik, minőségi szélsőik, közép kp-n van egy gólpasszkirályuk és vannak olyan játékosaik is akik melóznak, csak az a fránya középcsatár hiányzik. Egyébként szerintem Lewa tökéletesen beleillene a gépezetbe, csak semmi esélyt nem látok rá, hogy ő odamenjen a BM után, másodlagos opciónak Auba-t látom.Tromort77 írta: Úgy néz ki, hogy a West Ham-be tart a srác. Jó a viszony a két klubb között. De az Arsenal és a Spurs is figyeli. Én személy szerint még nem láttam játszani, csak a pletykákat olvastam. Lehet beválna, de viszont tartom, hogy az Arsenal-ba egy kész csatár kellene.

Úgy néz ki, hogy a West Ham-be tart a srác. Jó a viszony a két klubb között. De az Arsenal és a Spurs is figyeli. Én személy szerint még nem láttam játszani, csak a pletykákat olvastam. Lehet beválna, de viszont tartom, hogy az Arsenal-ba egy kész csatár kellene.Bob_Marley írta:Ha már szóba került Lacazette, hogy nem, akkor Batshuayi? Wenger, francia kapcsolatok, szerintem nagyon adná egy Arsenalban.Giroud nem elég konstans. Rúg hármat majd öt fordulón keresztül egyet sem. Batshuayi meg mindennel képes kapuba találni.
Szezon előttről beszélt és tavaly ez Lacazetteről is elmondható volt, illetve mozgékony, és jó összjátékban, csak idén nem képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani.Bob_Marley írta:Ha már szóba került Lacazette, hogy nem, akkor Batshuayi? Wenger, francia kapcsolatok, szerintem nagyon adná egy Arsenalban.Giroud nem elég konstans. Rúg hármat majd öt fordulón keresztül egyet sem. Batshuayi meg mindennel képes kapuba találni.

Szerintem ez egy utolsó erőfelmérő lehet neki. Nem akart úgy elfogadni egy Kínai ajánlatot, hogy ne próbálta meg volna még egyszer Európában(gondolom én). Szerintem egy kis csapat neki nem játszik, akkor már inkább Kína. Ha nem fog neki bejönni, a londoni kaland, akkor irány pénztkeresni, ha pedig helyt áll, akkor innen lehet továbblépni egy AC Milanba, vagy Interbe.Bob_Marley írta: Pont a felsorolt nevek, hogy nem játszanak Falcao, Remy és nem értem Pato miért játszana. Remyről olvastam hogy elmegy, pont a helyére jó lesz Pato, ha nagyon ég a ház akkor beugorhat.
Szerintem sokkal jobban járt volna ha elmegy egy kisebb csapathoz, ahol többet játszhatna.
Fúú, belekédeztélPCsabi írta:Tromort!
Látom nagyon benne vagy a PL-ben, szóval lenne pár kérdésem:
1. Ki nyeri szerinted a bajnokságot?
2. Mit gondolsz Giroud-ról?
3. Wilshere-ből lehet még normális játékos?
4. Wenger helyében kiket adnál el/kiket vennél meg?
5. Kik most a legnagyobb angol tehetségek?
Ugyanez....sztem röhögve fogja nyerni a bajnokságot. Szabad kezet kap, állomány most is jó, hiányposztra igazol, sleppet elzavarja.S.Agüero írta:Pedig elég valószínű, hogy City lesz belőle. Pénz van, alapanyag van, úgyhogy kedvére játszadozhat, szerintem jó lesz.Samper írta:Jelenleg egyik angol csapat se emelkedik ki a többi közül. Nem hiszem, hogy bármelyikbe megy is Guardiola, komoly és átgondolt igazolások nélkül ki tudna lőni közülük.
Pedig elég valószínű, hogy City lesz belőle. Pénz van, alapanyag van, úgyhogy kedvére játszadozhat, szerintem jó lesz.Samper írta:Jelenleg egyik angol csapat se emelkedik ki a többi közül. Nem hiszem, hogy bármelyikbe megy is Guardiola, komoly és átgondolt igazolások nélkül ki tudna lőni közülük.
Én mikor láttam mindig ugyanúgy hozta magát és azon kevesek közé tartozott, akik hajtottak. És rendre kezdő is volt, nem hiszem hogy kiszorították volna azóta. Arsenal ellen nem játszott azt én is olvastam.recrea írta:Ha már említetted, Pedro hogy teljesít vagy hogy érted, h kiszorította magát?

Perez besegít Londonban is?Bob_Marley írta:Én úgy tudom, hogy alapból Hiddinknek nem is kell, szóval ehhez mérten inkább még ez is kidobott pénznek tűnik.geridoss írta:Pato fizetése, én ezt nem akarom elhinni.![]()
![]()
![]()
Addig oké, hogy nem a legjobban kereső játékos lett, de ez... ez mi.
Én úgy tudom, hogy alapból Hiddinknek nem is kell, szóval ehhez mérten inkább még ez is kidobott pénznek tűnik.geridoss írta:Pato fizetése, én ezt nem akarom elhinni.![]()
![]()
![]()
Addig oké, hogy nem a legjobban kereső játékos lett, de ez... ez mi.

Egy fordított univerzumban.S.Agüero írta:Még ez is előfordulhat
Idén ezt majdnem a Chelsea is összehozta...Bob_Marley írta:Csak nehogy olyan legyen mint egy Celta vagy anno pl a Zaragoza is eljátszotta ezt. Remek szezon, következő évben nemzetközi szereplés, s egyidejűleg a bajnokságban meg kiestek.
Ezzel a faktorral én is tisztában vagyok, ha csak azt nézzük, hogy az egész PLben Kanté neve mellett van a legtöbb szerzett labda, ráadásul ha jól láttam múltkor nem is kevéssel, Vardy Mahrez a góllövő lista dobogós helyein, hát kíváncsi leszek, bár szerintem abból a 60-80 millából amit a 3 ért kaphatnak, nem fognak messze jutni, lásd Bale vételára a Spursnál. De én idénre azért szurkolok nekik.nzxtpo írta: Azért addig még tényleg nagyon sok van hátra, de tegyük fel, hogy sikerül nekik. Szerintem Kanté, Vardy és Mahrez jövőre nem lesznek már ott, igaz, hogy sok pénzt kaphatnak értük, de az igazolások nem fognak garantáltan beválni és még ott lesz a nemzetközi kupaszereplés, nagyon kemény szezon elé néznek, edző legyen a talpán, aki betudja őket hozni jövőre is a bajnokság felsőházába.

Azért addig még tényleg nagyon sok van hátra, de tegyük fel, hogy sikerül nekik. Szerintem Kanté, Vardy és Mahrez jövőre nem lesznek már ott, igaz, hogy sok pénzt kaphatnak értük, de az igazolások nem fognak garantáltan beválni és még ott lesz a nemzetközi kupaszereplés, nagyon kemény szezon elé néznek, edző legyen a talpán, aki betudja őket hozni jövőre is a bajnokság felsőházába.TripleH írta:Úgy fest a Leicesternek nem szóltak, hogy nekik ki kéne pukkadni a szezon második felére, mert 3 ponttal vezetik a bajnokságot, és a második legtöbb rúgott góljuk van (42) ebben a jelenleg második helyen álló city van előttük (45) góllal. De kapott gólok tekintetében is jól állnak (26) KG-al a 7.-ek karöltve a watfordal. Szerintem kifejezetten jól szerepelnek és ha nem rontják el, márpedig nekik nincs ott a BL fárasztó faktornak (de fura lesz őket jövőre a BL-ben látni) így én látok rá esélyt, hogy a top3ban zárjanak.

Ezek a sztorik azért nem semmik. Vele kapcsolatban mindig ez jut eszembe.PCsabi írta:Crystal Palace have completed the signing of former Arsenal & Spurs striker Emmanuel Adebayor. 18-month deal. Free transfer. (Source: SkySports)