MessiNeymarSuarez írta:
Ez a német válogatott sokkal gyengébb eddig mint a 4 évvel ezelőtti, nem csoda mert egy rakás vezéralak visszavonult.
Szerintem azért van bennük potenciál így is. Nehezen indult a VB nekik, de gondoljuk csak 4 éve a spanyolokra, 8 éve az olaszokra. Nem egyszerű a címvédő élete a VB-n. Emelett igen kellemetlen ellenfeleik voltak, szerintem most hogy kicsit felszabadulnak, fel fognak javulni, kevesebb hibával fognak játszani, jobban fognak koncentrálni az utolsó passzoknál és a befejezéseknél, és akkor még bármi lehet.
A generációváltás tényleg probléma, néhányan hiányoznak a visszavonultak közül, mások pedig már csak a nevük miatt játszanak. Müller a legnagyobb rejtély számomra. Kb. két és fél éve gyengén játszik, a Bayern és válogatott egyik leggyengébb pontja, de továbbra is számolnak vele.
Kroos viszont brutál! Sokszor mondogatjuk, hogy milyen kár, hogy Xavi és Ini a szerepkörükből adódóan nem kaphattak Aranylabdát, na én hozzájuk venném a németet is. Stabilan hozza a klasszis teljesítményt a válogatottban és a Realban is, szerintem nincs még egy ennyire stabil játékos. Gyakran pedig jön az extra is, mint pl. ma.

Nagy kár, hogy a Realban kötött ki...