MR. TROMORT777 írta:Értem a érvelésed, de Anglia más kávéház és a példád is már 10 éve volt.
Megértem a türelmességed, csak az a bajom, mint a Mou-nál is volt. Hogy ez nem egy project már, hanem kényszerűség. Kényszerűségből meg nem szabad hagyni elúszni a dolgokat. Legalábbis én nem tenném,
Azt hiszem ismét kibeszéltük a témát, másképp látjuk. Majd az idő megválaszolja. De én nem sok időt jósolok már neki és teljesen meg fogom érteni ha menesztik/lemond.
Kisebb téma váltás. Arsenal... Boxing day van, szóval semmi nem meglepő. De ez az egész szezon számomra akkora csalódás. Szeretnék látni egy olyan szezont ahol jó csapatok vannak, nem egymást múlják alul a csapatok. Egyszerűen vicc.
TripleH!
Nagy igazság!
Szerintem is ki fogják tenni, mert nem hagyják már ezt lefutni. Ez kinek jó kinek nem, ezt dönti el az idő.

De a MU is olyan, hogy évek óta keresik magukat, ha mindenkit kirúgnak akkor merre is tartanak? A türelem persze hogy véges, s vagy van eredmény vagy nincs, de jön a Nyár ki lesz edző kérdés megint előjön és kezdik elölről. És LVG-nél sokkal jobbat nem hiszem hogy találnak. Ezért írtam, hogy az igazolásokat ki kell venni a kezéből, nem egyedi hogy valaki jó szakember, de nem ért az "üzleti" részéhez. Alapból ez Angliában ez a manager dolog szerintem túlságosan szabad kéz, a focista focizzon, az edző a szakmai oldalt tegye bele az üzleti részt pedig a hozzáértők. A példa meg lehetett volna közelebbi és LE.

Vagy ott van Ancelotti a másik véglet, minden rózsasín aztán a végére szevasz. Az fordított, de ilyenkor még konzekvenciát nem lehet levonni, rohadt korán van még ehhez. Lehet most nem megy, de összeszedik magukat 3 forduló alatt. A szakmai alapok és a játékosanyag erre predesztinálhatja őket.
Triple H
Ez így van sajnos, s ezzel is meg kell küzdeni, ez valóban így van. Rivaldoval viszont nem értek egyet, azért ott a brazil jócskán benne volt a kavarásban. Akármilyen jó játékos valaki, a helyét tudnia kell. És nélküle is ment, mindenki pótolható. Ráadásul lefelé ment a brazil, én egyáltalán nem sajnálom. Egy játékos sincs a klub felett a szememben.
Technikásság, ezt múltkor pont kifejtettem, rengeteg a PL-ben is a spanyol focista pl. Nincsenek nagy különbségek stílusok között. Erről jót vitáztunk, de ezt tartom továbbra is, miután iszonyatosan globalizált a futball és elég csak arra gondolni, hogy a nagy csapatok edzői: Hiddink-holland, LVG-holland, Wenger-francia-Pellegrini- argentin. Nincs már a klasszik angol foci. A kisebb csapatoknál is rengeteg a külföldi edző és külföldi játékos.
Ha jön pár jobb eredmény elhallgathatnak a hangok és maradhat a holland szerintem.