Nem bánnám, ha megadnád a minimális tiszteletet a csapatomnak, és nagy betűvel írnád le a nevét. Kösz!Raziel írta:a fradinak![]()
biztos h nem,ugyanugy utálom mint a nyíregyházát,ezért is akartam h feljusson a nyíregy,mert nagy meccsek szoktak lenni ellenük
![]()
Mégis van valami konkrét oka annak, hogy utálod a Szparit? Vagy csak az, hogy miskolci vagy, és a nagyobbak azt mondták, hogy kötelező utálni a tirpákokat? Tudod egyáltalán, mit jelent a tirpák szó?
Én nem utálom kötelességből a diósgyőrieket (persze sose szerettem a csapatukat), pedig nekem még okom is lenne rá, csak röhögök az ilyeneken, amilyen te is vagy

A Lokinak nem erősödött a kerete? Czvitkovics, Demjén, Kouemaha magyar szinten jó játékosok, a debrecenieknek meg így is bivalyerős keretük volt hazai viszonylatban, most ki tudnak állítani kb. két olyan egyforma erősségű csapatot, amelyikből bármelyiknek esélye lehetne megnyerni a bajnokságot.
Nem szeretem őket, de ez tény...
Ja, és majdnem elfelejtettem Rudolf Gergőt, aki a francia élvonalban is bemutatkozott tavaly...