Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem bánnám, ha megadnád a minimális tiszteletet a csapatomnak, és nagy betűvel írnád le a nevét. Kösz!Raziel írta:a fradinak![]()
biztos h nem,ugyanugy utálom mint a nyíregyházát,ezért is akartam h feljusson a nyíregy,mert nagy meccsek szoktak lenni ellenük
![]()
Game90 írta:Lionel 2...noname írta:Mindeki rossz, mindenki veled akar kitolni.![]()
![]()
![]()
![]()
Ezenkívül lenézi a legnagyobb riválisuk játékoskeretét.ozsimiki írta:Nem az a baj,h azt írtad,h sznted az UTE lesz a bajnok,ettől még nem lesz lila...de minek írsz olyat,h CSALÓDSZ,ha nem őkRaziel írta:
De ez pl ua az...én azt irtam h az ute lesz a bajnok lehetséges,és egyből ute drukker vagyokha te véded a fradid akkor biztos fradi drukker vagy
![]()
![]()
ez nagyon fura megfogalmazás...
Nem az a baj,h azt írtad,h sznted az UTE lesz a bajnok,ettől még nem lesz lila...de minek írsz olyat,h CSALÓDSZ,ha nem őkRaziel írta:
De ez pl ua az...én azt irtam h az ute lesz a bajnok lehetséges,és egyből ute drukker vagyokha te véded a fradid akkor biztos fradi drukker vagy
![]()
Lionel 2...noname írta:Mindeki rossz, mindenki veled akar kitolni.![]()
![]()
![]()
Én se vagyok hatalmas fradistaha te véded a fradid akkor biztos fradi drukker vagy![]()
De ez pl ua az...én azt irtam h az ute lesz a bajnok lehetséges,és egyből ute drukker vagyokozsimiki írta:Segget csinálsz a szádból sokadszorraRaziel írta:Van egy csapat akinek szurkolok az a DVTK...gondolom ozsival az élen mindenki fradista vagyis a nagytöbbség...azt linkeld már be h mikor irtam le h az UTE-nak szurkolok miskolci létemre plz.
ui:Oszi nemtudom ki kis pelenkás,ne szájkaratézz már itt,mennyél aludni,holnap még sok embert meg kell ijesztened![]()
![]()
![]()
![]()
csak így tovább,de ha tudnál vmivel gondolkodni,feltűnne,h mennyi embernek szemet szúrsz már,de igazad van,biztos bennük van a hiba,nem pedig benned
![]()
![]()
![]()
U.i.: amúgy nem vagyok Fradista,csak az ilyenektől mint te,megvédem...jogtalanúl ne szidd...
Ismét egy pelenkás hsz...nah kérünk még,jókat röhögök
Ezt hívják üldözési mániának.Mindeki rossz, mindenki veled akar kitolni.Raziel írta:
Szűrd a tésztátti csak kiforgatjátok a szavaimat,ha azt irom h 1 ti egyből 2őt irtok.
noname írta:Ezt lehet nem írtad, de m iknden hszedből ezt lehet leszűrni.Raziel írta:azt linkeld már be h mikor irtam le h az UTE-nak szurkolok
Nem írtad, hogy az UTE-nak szukolszRaziel írta:Van egy csapat akinek szurkolok az a DVTK...gondolom ozsival az élen mindenki fradista vagyis a nagytöbbség...azt linkeld már be h mikor irtam le h az UTE-nak szurkolok miskolci létemre plz.
Segget csinálsz a szádból sokadszorraRaziel írta:Van egy csapat akinek szurkolok az a DVTK...gondolom ozsival az élen mindenki fradista vagyis a nagytöbbség...azt linkeld már be h mikor irtam le h az UTE-nak szurkolok miskolci létemre plz.
ui:Oszi nemtudom ki kis pelenkás,ne szájkaratézz már itt,mennyél aludni,holnap még sok embert meg kell ijesztened![]()
Ezt lehet nem írtad, de m iknden hszedből ezt lehet leszűrni.Raziel írta:azt linkeld már be h mikor irtam le h az UTE-nak szurkolok
a fradinakGame90 írta:Még a végén UTE drukker leszelRaziel írta:
Igen,mert sztem nem erősödtek olyan angyon,mint pl a Honvéd vagy az UTE...Ha a Fradi megnyeri az NBII-t, akkor nekik is fogsz drukkolni??
Még a végén UTE drukker leszelRaziel írta:
Igen,mert sztem nem erősödtek olyan angyon,mint pl a Honvéd vagy az UTE...
Game90 írta:Nekem ebből az jön le, mint noname-nek, hogy lenézed őket...Petike.Raziel írta:Debrecen![]()
sztem most nem lesz bajnok,nemtudom mért olyan jók. Ebben az évben a Honvéd meg az UTE is megveri a Debrecent sztem.
Kis pelenkás....nagyon nem ismered a szavak értelmétRaziel írta:ozsimiki írta:Ha nem az Utenek szúrkolsz,akkor miért csalódnál ,ha nem ők nyernék![]()
![]()
![]()
![]()
egyre egyre nehezebb lesz ám kimagyaráznod a divatdrukkerséged
![]()
![]()
Miskolci vagyok öcsi...nem szurkolok pesti csapatnak,azért csalódnék,ha ilyen játékoskerettel nem tudnának bajnokságot nyerni...
Nekem ebből az jön le, mint noname-nek, hogy lenézed őket...Petike.Raziel írta:Debrecen![]()
sztem most nem lesz bajnok,nemtudom mért olyan jók. Ebben az évben a Honvéd meg az UTE is megveri a Debrecent sztem.
ozsimiki írta:Ha nem az Utenek szúrkolsz,akkor miért csalódnál ,ha nem ők nyernék![]()
![]()
![]()
![]()
egyre egyre nehezebb lesz ám kimagyaráznod a divatdrukkerséged
![]()
![]()