Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes módon akkor nem ellenkeznének és nem kampányolnának hogy milyen dolog hogy nem a VB-t nyerő Modric nyerte meg az aranylasztit hanem RonaldoS.Agüero írta:Mindegy ki nyeri, ez már CR-é.tudomka958 írta:Szerintem most mar nyerjek meg a vb-t a horvátok mert akkor az aranylabda Modricnak jar.
Bl győztes Vb győztes...
és gondolj bele, hogy ezért a láma emberért sírt itt a fél fórum mikor edzőkérdés volt...recrea írta:h Samp mi a malac farkát művelt
Higu már megmutatta, hogy a döntő meccseken flop, szóval már csak ebből is kiindulva, rosszabb nem lenne nála.Nem kötözködni akarok, mert nekem oly mindegy, de mi alapján jobb játékos Icardi, mint Higuáin?
Úgy számolok, hogy a Brazilok azért megrázzák magukat a két meccsükön. Ha kikapnak a szerbek akkor nyerniük kéne a brazilok ellen, mert Svájc is megveri szerintem Costa Ricát. Ha meg X lesz a szerb-svájc, akkor is sok múlna, hogy Svájc mennyire veri Costa Ricát, ha két góllal akkor már az X sem lenne elég a szerbeknek a brazilok ellen.visca el barca írta:miért lenne lehetetlen, semmivel nem rosszabbak mint svájciak és ők is hoztak egy pontot a braziloktólhajnesz írta:Ha ma kikapnak, akkor pont kellene Brazilia ellen, ami, lássuk be, eléggé lehetetlen
Néztem az összes selejtezőmeccsüket, hátul sajnos nagyon sebezhetőek, és bün lassúak. A zenitjén bőven túl lévő Ivanovic és Kolarov a 2 szélsőhátvéd, középen egy fiatal tehetséggel (Milenkovic), meg egy egy szintén öreg Tosiccsal (33visca el barca írta:
miért lenne lehetetlen, semmivel nem rosszabbak mint svájciak és ők is hoztak egy pontot a braziloktól
miért lenne lehetetlen, semmivel nem rosszabbak mint svájciak és ők is hoztak egy pontot a braziloktólhajnesz írta:Ha ma kikapnak, akkor pont kellene Brazilia ellen, ami, lássuk be, eléggé lehetetlen
Nem kötözködni akarok, mert nekem oly mindegy, de mi alapján jobb játékos Icardi, mint Higuáin?S.Agüero írta: Ettől még nem lesz jobb egy játékos a másiknál, mert nagyobb csapatban játszik.![]()
Ma sok fog múlni az Izland-Nigérián, nem lenne rossz egy nigériai győzelem, de szerintem egy unalmas 1-1 lesz.
whatBarcafanTomee írta:Emelett még a szerbeknek élet halál is a meccs, hiszen ha nem nyernek szinte ki is estek.
Ettől még nem lesz jobb egy játékos a másiknál, mert nagyobb csapatban játszik.Higu a Juventus első számú gólfelelőse, minden évben eljutnak a bl kieséses szakaszba. Icardi meg egy lesajnált Inter góllövője.
A Szerb - Albán (Svájc) meccsre kíváncsi leszek. Parázs csata várható. Shaqiriék nagyon szerb ellenesek és Kosovót támogatják. Emelett még a szerbeknek élet halál is a meccs, hiszen ha nem nyernek szinte ki is estek. Ezért kár, hogy Svájc leikszelte a brazilokat mert akkor nekik sem lenne ma elég a döntetlen.Sinya22 írta:Ma a brazilokon kívül nincs nagy csapat,szóval lehet lesz foci..
Icardi jobb, mint Higuain. De ha már itt tartunk, akkor a középpályára miért ilyen Mezakat meg Acunákat hoztak, amikor van egy Pastoréjuk vagy egy Alejandro Gomesük, aki évek óta a Serie A egyik legjobb középpályása és góllal + gólpasszal debütált tavaly az első válogatott meccsén?hajnesz írta:Sokáig lehetne róla vitázni, de Icardi mégis ki helyett mehetett volna? Agüero-Higuain páros jobb nála, nagyobb csapatok meghatározó játékosok.MessiNeymarSuarez írta:Mindig vannak érdekes és érthetetlen döntések. Icardi azóta sincs de miért?
Már 2015-ben sem értettem, hogy a Juventussal hatalmasat menő Tevezt hogy a fenébe lehetett nem játszatni?
Ha a sztárokat küldi ki az edző, az a baj(ez nem csapat, csak felküldte a sztárokat), ha meg a noname emberkéket, akkor meg az(miért a sztárok ülnek a padon).
Utolsó meccsen felküldeném a Maris-Messi-Dybala-Agüero négyest, hogy bebizonyosodjon ismét, hogy csak sztárokból soha nem lesz jó egy csapat.
Sokáig lehetne róla vitázni, de Icardi mégis ki helyett mehetett volna? Agüero-Higuain páros jobb nála, nagyobb csapatok meghatározó játékosok.MessiNeymarSuarez írta:Mindig vannak érdekes és érthetetlen döntések. Icardi azóta sincs de miért?
Már 2015-ben sem értettem, hogy a Juventussal hatalmasat menő Tevezt hogy a fenébe lehetett nem játszatni?