barca99 írta:Meglepne, ha ez a Verratti, Bodmer Chantome lenne a középpályájuk.

Márpedig egy erős középpályával sokat javulhatnak, és akkor még ott lesz Silva is. Persze nem lesz egyből betonfal hátul, de valószínűleg bőven elég lesz, max. két-három meccsen lehet ebből komolyabb gondjuk.
Büntető szerintem nagyon sima volt, a labda meg sem moccant, a lábat meg telibe kapta a védő.
Egyet értek, hogy nyilván javulni fog a párizsi védekezés pl ahogy említetted Silvával, de attól még nem lesz ez sétagalopp bajnokság.S nem csak Lyon-Bordeaux-Marseille aki elkaphatja őket, Rennes ellen mindig nehéz, Saint-Etienne-be se nyerni járnak a csapatok, ott a Lille (hiába ment el pl Hazard is nagyon rendben vannak) esetleg Toulouse-Montpellier.Szóval rendben a párizsiak kerete nagyon erős, viszont a francia bajnokság egyik szépsége, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny, s mint írtam is minden csapatban van 3-4 olyan futóemberke, akikkel simán meglehet oldani a kontrát, egy jó szervezett védekezésből.
Büntetőt meg nem tudom, nekem nem tűnt annak:
http://www.youtube.com/watch?v=aYiLKj2Z90g
Itt egy videó, sajnos hátulról, pont Mareque ott téblábol s nem látni rendesen

Testtel előbb ott volt a védő, de az semmi, utána hogy labda vagy nem elvileg a spori a legjobb szögben volt, elhiszem neked meg neki is
Plusz nagyon nem volt reklamálás.
Bár oldalról ez nem tűnt annak a visszajátszásból, de végül is mindegy az iksz igazságosabb volt, mégis csak a PSG-nek főleg a második félidőben sok helyzete volt.