Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De a legjobb tizit beverterecrea írta:Navasnak egy beadása sem volt jó
Így van. Ilyen egy semmi meccset... Megérdemelnék a spanyolok, h az olaszok rúgjanak egyet. Katasztrófa ez a meccs...Rivaldo11 írta:Vallatni lehet ezzel a meccsel...te atyaúristen...ez a gyenge olasz csapat még a végén tovább tud menni...![]()
Ez a spanyolok hibája. Semmi lendület, semmi dinamika, semmi ötlet...egyszerűen katasztrófa.
1nap alatt??? 2óra alatt keresi meg az ezer eurót, tekintve, hogy mintegy 137.000 ft-os órabére van (és akkor a szponzoraitól kapott pénzt nem számítottam, csak amit a klubtól kap) ,kb. mintha elhagynék egy 50ft-ost annyi neki 1000 euróBarcaman1993 írta:Ezen széjjel szakadok.Gareth Tello írta:Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
A PP szerint az érintett játékosok: Casillas, Ramos, Iniesta, Cazorla és Piqué. Piquétól tűnt el 1.000 euró.
Ramos? Oké. De Iniesta...![]()
Mondjuk nem hiszem, hogy kiderül bármi is, de jót mosolyogtam az egészen.
Piqué 1.000 euró? 1 nap jóval többet visz haza...
Igen, a meccs után Capello és Cannavarro is szuperlatívuszokban nyilatkozott az akkor még számukra is ismeretlen "kis gyerekről". Sűrített a video nyilván,de hihetetlen energia és akarás látszik Messi minden mozdulatán.Maxi írta:Pedig összehasonlítani sem lehet a két embert, mármint az akkori Messit és Deulofeut...corol írta:www.youtube.com/watch?v=beoxKOQ69Nc
Valahogy így tudom elképzelni egy fiatal tehetség hozzáállását, ha lehetőséget kap.
Messi - 2005, 18 éves, Barca-Juve Gamper
Köszönöm a videót, óriási volt látni, hogy 17 évesen is csak agyon rúgni tudták...
Ebbe a hírbe én is belfutottam.Gareth Tello írta:Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
A PP szerint az érintett játékosok: Casillas, Ramos, Iniesta, Cazorla és Piqué. Piquétól tűnt el 1.000 euró.
Pedig összehasonlítani sem lehet a két embert, mármint az akkori Messit és Deulofeut...corol írta:www.youtube.com/watch?v=beoxKOQ69Nc
Valahogy így tudom elképzelni egy fiatal tehetség hozzáállását, ha lehetőséget kap.
Messi - 2005, 18 éves, Barca-Juve Gamper
Ezen széjjel szakadok.Gareth Tello írta:Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
Saját vélemény, de szerintem nem fog megragadni az első csapatnál, kölcsön adjuk és semmi nem lesz belőle.SZERINTEMkristop írta:amikor deulofeu az első csapatnál volt mindig megkérdezték titot, hogy játszani fog-e, mit lát benne és ilyeneket. ő kiemelte mennyire lenyűgöző tehetség a srác, aztán MINDIG hozzátette, hogy rengeteget kell még tanulnia, főleg a védekezés terén. szóval tudják miben kevés, valószínűleg ezt vele is tudatták, nem lesz ezzel baj a barcánál.
az u20 más, olyan ő nekik, mint messi nekünk. páran védekeznek helyette is, hogy ő sétálgathasson és azon az öt meccsen csakis a támadásokra kelljen koncentrálnia.
Hát nem tudom - ha én lennék a helyében és tudatnák az elvárásokat, akkor maximálisan próbálnék igazodni. Benne nem látom, hogy a nagy egó engedi-e az alkalmazkodást.kristop írta:amikor deulofeu az első csapatnál volt mindig megkérdezték titot, hogy játszani fog-e, mit lát benne és ilyeneket. ő kiemelte mennyire lenyűgöző tehetség a srác, aztán MINDIG hozzátette, hogy rengeteget kell még tanulnia, főleg a védekezés terén. szóval tudják miben kevés, valószínűleg ezt vele is tudatták, nem lesz ezzel baj a barcánál.
az u20 más, olyan ő nekik, mint messi nekünk. páran védekeznek helyette is, hogy ő sétálgathasson és azon az öt meccsen csakis a támadásokra kelljen koncentrálnia.