Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos ez így van, de abban reménykedek, hogy ezzel a támadószekcióval min. 1-el mindig többet fognak rúgni az ellenfelüknél!bali 15 írta:Remélem az Argentinok elkenik a száját. Argentína világbajnok brazil földön. Hallani is hátborzongató.![]()
Az gauchokkal annyi a baj, hogy fogalmam sincs arról ,hogy a védelem milyen legyen. Messi,Aguero,Di Maria,Pastore ezekből egy zseniális támadószekciót lehet összeállítani. De hátul baromi instabilak lesznek
Sztem meg jól döntött. A brazil bajnokság való az ilyeneknek, sok pénzért ott el lehet bohóckodni. Fölösleges eljönnie Európába, itt csak kinevetnék.daffy írta:én úgy értelmezem,hogy anyagilag és szakmailag is neymari megbecsülést szeretett volna,nem kapott,de rosszul döntött,egy európa ligás csapatban lenne a helyefanbarca írta:Ganso : SantosInternacional
A Santos 140 ezer eurós fizetést ajánlott neki, de ő nem fogadta el. Megsértődött, amiért csak Neymarral foglalkoznak (szerinte). forrás : nso.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... an-2147461
Ez heti fizetés? Mert ha igen, akkor nagyon pénzéhesnek tűnik a fiú..
én úgy értelmezem,hogy anyagilag és szakmailag is neymari megbecsülést szeretett volna,nem kapott,de rosszul döntött,egy európa ligás csapatban lenne a helyefanbarca írta:Ganso : SantosInternacional
A Santos 140 ezer eurós fizetést ajánlott neki, de ő nem fogadta el. Megsértődött, amiért csak Neymarral foglalkoznak (szerinte). forrás : nso.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... an-2147461
Ez heti fizetés? Mert ha igen, akkor nagyon pénzéhesnek tűnik a fiú..
Nagyjából meg is válaszoltadBob_Marley írta:
Akkor Blanc-t nem értem, ezeknek a fiatal suhancok kell egy vezér, .
Nem leváltották!! Ő mondott leBob_Marley írta:Na ezt a lépést nem értem, véleményem szerint jó úton indította el Blanc a francia csapatot, s most leváltják.
Én sem passzolnék, mert akkor a labdát már csak kirúgásnál látnánk viszont.nem passzolok Robbennek mert utálom (a'la Sneijder)
Egyet értek (s más topikban is lesz ilyenozsimiki írta:Szerintem is jó választás, azt meg tudja adni, ami kell a mostani Holland csapatnak: fegyelem, egymásért küzdés.
Fejekben rendet fog vágni, persze Ő is makacs típus, így nála más gondok lehetnek, nehezebben fog majd változtatni ha valami nem működik, de nem ezzel kell kezdeni, amivel kell, arra meg jó.
Őszintén kétlem. Van Gaal vitte Robbent 2009-ben a Bayernhez...Messidona10 írta:Szerintem pont ez kell most a hollandoknak. Kezdhetné mondjuk Robbennel.Capon írta:Kérdés hány ember fog elzavarni, mert ő sem egy egyszerű eset. Nála hugyozni sem lehet elmenni.Erxy írta:Louis Van Gaal-t nevezték ki a Holland válogatott élére! Nem lesz egyszerű dolga..
Szerintem pont ez kell most a hollandoknak. Kezdhetné mondjuk Robbennel.Capon írta:Kérdés hány ember fog elzavarni, mert ő sem egy egyszerű eset. Nála hugyozni sem lehet elmenni.Erxy írta:Louis Van Gaal-t nevezték ki a Holland válogatott élére! Nem lesz egyszerű dolga..
Kérdés hány ember fog elzavarni, mert ő sem egy egyszerű eset. Nála hugyozni sem lehet elmenni.Erxy írta:Louis Van Gaal-t nevezték ki a Holland válogatott élére! Nem lesz egyszerű dolga..
Pelé egy idióta. A régi klasszisok közül csak Beckenbauert és Cruyffot lehet komolyan venni.Alig várom mit fog nyilatkozni az öreg, mikor a hazai vb-n szénné égnek a fiai. Laughing