bali 15 írta:Remélem az Argentinok elkenik a száját. Argentína világbajnok brazil földön. Hallani is hátborzongató.
Az gauchokkal annyi a baj, hogy fogalmam sincs arról ,hogy a védelem milyen legyen. Messi,Aguero,Di Maria,Pastore ezekből egy zseniális támadószekciót lehet összeállítani. De hátul baromi instabilak lesznek

Sajnos ez így van, de abban reménykedek, hogy ezzel a támadószekcióval min. 1-el mindig többet fognak rúgni az ellenfelüknél!

Nem vagyok argentin fanatikus, sőt Messi feltűnése előtt kifejezetten utáltam őket, ő azért enyhített ezen valamelyest. De a brazil VB-n kizárólag miatta szorítani fogok nekik, mert Messi egyszerűen nem vonulhat vissza úgy, hogy nem sikerült Vb-t nyernie. Ráadásul ha a hátán cipelné a góljaival a válogatottat...
Reálisan nézve jelenleg kevésnek érzem őket sajnos a győzelemre, de bízom benne, hogy addig még tesznek egy pár lépést előre.
A holland válogatott élére pedig ismerve a jelenlegi öltözői helyzetet a legjobb embert nevezték ki szerintem.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***