Ligue 1 - Franciaország
én a Brazilokat nagyon szerettem régen, de még 2006ban is szerintem jó játékot mutattak be. Viszont azóta... Bohóc válogatott lett belőlük, agyontöltve az ilyen Neymar félékkel , hagyjuk is.
Viszont az Argentínok jönnek felfelé szerintem, külön öröm, hogy mostanában Messi is jól játszik. Higu passza tanári volt az 1.gólnál, a 4ik gól meg csodás.
Higu Messi Agüero azért mostanra ért el mindhárom arra a szintre,hogy az utóbbi években legjobb formájukban vannak.(Higu talán nem,de ő benne mindig ott a gól,vagy gólpassz)
Remélem Messi átmenti a formáját a VB-re, Argentínok felmutathatnának egy jó szereplést
Viszont az Argentínok jönnek felfelé szerintem, külön öröm, hogy mostanában Messi is jól játszik. Higu passza tanári volt az 1.gólnál, a 4ik gól meg csodás.
Higu Messi Agüero azért mostanra ért el mindhárom arra a szintre,hogy az utóbbi években legjobb formájukban vannak.(Higu talán nem,de ő benne mindig ott a gól,vagy gólpassz)
Remélem Messi átmenti a formáját a VB-re, Argentínok felmutathatnának egy jó szereplést
Szóval akkor kb. mint a legutóbbi Szuperkupán a Madrid ellen. Ott is általánosságban jobb volt a Madrid, de Messi villant párat mind2 meccsen és döntött.P.U.Y.O.L. írta:
Mindent összevetve szerintem a brazilok jobbak voltak, de Messi argentin...pech![]()
Nyiván még eléggé csikó csapat benyomását keltik a brazilok, de a 2014-es hazai rendezésű VB-re már szerintem elégg izmos csapat lesz belőlük, az Olimpiára meg egyértelmű esélyesként utaznak el.

Ha visszaolvasol, láthatod, hogy örültünk a "sajátunk" teljesítményének nagyon isdaffy írta:
ez az igazán szánalmas. nem a sajátotok örömének örültök,hanem ilyenkor is az ellenfelet kell bántani. igazi szurkolók vagytok

Tegnap tudtommal CR a németek ellenfele volt, és nem a Barcáé

Abban meg végképp nem találhatsz semmi kivetnivalót, ha drukkolok neki, hogy sikerüljön már mutatnia valamit ami a hírnevéhez méltó...
"Fins aviat" - Guardiola 2011.05.05.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ezzel egyetértek!daffy írta:ez az igazán szánalmas. nem a sajátotok örömének örültök,hanem ilyenkor is az ellenfelet kell bántani. igazi szurkolók vagytok

Egyébként grat Messi teljesítményéhez! Bele gondolni is hátborzongató, hogy mekkora lenne ha Messi vezérletével nyernének Brazíliában!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Kash
- Entrenador del Barça
A Brazil gólok mind az Argentin védők töketlenségének volt betudható, igaz, minden gól egy védői hiba után születik.bence-barca írta:Tényleg ez vt a helyzet?Kash írta: Szimplán azt irtam, hogy amai Brazil "csapat" egy bohóc alakulat, akik inkább zsonglőrködnek a labdával, minthogy fociznának, vagy rúgnának gólt.Én nem láttam a meccset, ezekszerint te ige, tényleg inkább cslezgettek, minthogysem mentek előre a gólokért? Ha igen, felőlem nyugodtan... legalább pofára fognak esni a VBn... régebben szerettem őket, mostmár csak pár játékost szeretek, de ha Neymar ott lesz a VBn (és miért ne lenne ott?) akkor aligha fogok nekik szorítani.
Ám a 3. gólnál az a szerencsétlen Romero kiejtette a labdát...Persze amikor rezeg a léc, Neymar kevesebb labdát kap, és már mennek is gólokra.

ez az igazán szánalmas. nem a sajátotok örömének örültök,hanem ilyenkor is az ellenfelet kell bántani. igazi szurkolók vagytokKatalány írta:Összekaphatja magát, ha az EB legjobbja vagy gólkirálya akar lenniG.Gabe írta:A Ronccika a németeknek csak kétszer rúgott kapura![]()
![]()

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Felváltva néztem a Német-Portugál meccsel együtt ezt a találkozót. Messi hihetetlen! Főleg a 3. gólja. Zseniális...
Mindent összevetve szerintem a brazilok jobbak voltak, de Messi argentin...pech
Nyiván még eléggé csikó csapat benyomását keltik a brazilok, de a 2014-es hazai rendezésű VB-re már szerintem elégg izmos csapat lesz belőlük, az Olimpiára meg egyértelmű esélyesként utaznak el.
Mindent összevetve szerintem a brazilok jobbak voltak, de Messi argentin...pech

-
- Llegenda del Barça
Tényleg ez vt a helyzet?Kash írta: Szimplán azt irtam, hogy amai Brazil "csapat" egy bohóc alakulat, akik inkább zsonglőrködnek a labdával, minthogy fociznának, vagy rúgnának gólt.

-
- Capitá del Barça
Katalány írta:Összekaphatja magát, ha az EB legjobbja vagy gólkirálya akar lenniG.Gabe írta:A Ronccika a németeknek csak kétszer rúgott kapura![]()
![]()
Jah. Messi már így is több gólt rúgott, pedig ott sincs az EB-n.

A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- Kash
- Entrenador del Barça
Ezt most nem értem.Mégis mit vártál egy barátságos meccstől? Egy gólt, két pirosat és egy tizenegyest?
Megjegyzem, Messi harmadik gólja gyönyörű volt (a másik kettő sem volt épp csúnya)...
A meccs irama sokkal jobb volt, mint a Német-Portugál, és nem mondtam volna meg a Brazil-Argentinról, hogy barátságos.
A 2 piros lap megvolt, Marcelo nyomott egy kikckboxer öklöst Lavezzi-nek...
2 tizi gyanús eset is volt, amiből a biró egyet sem adott meg, és ha láttad volna a játékosokat a gólok után, hogy hogy ünnepeltek, akkor más lenne a véleményed. Egyébként azt nem értem, mint azt rögtön az elején is nem értettem, hogy hogy jön ide a tizi és a piros??
Szimplán azt irtam, hogy amai Brazil "csapat" egy bohóc alakulat, akik inkább zsonglőrködnek a labdával, minthogy fociznának, vagy rúgnának gólt.
És LG jól mondta, egy Brazil-Argentin meccsnek mindig is volt tétje, és lesz is. Ez csak pesztizs kérdése...

A két piros pl. megvolt, és azért tudjuk, h egy Argentína-Brazília mérkőzésnek azért mindig van tétje, akkor is, ha barátságos. Ez egy komoly fricska volt a braziloknak.kurdt írta:Mégis mit vártál egy barátságos meccstől? Egy gólt, két pirosat és egy tizenegyest?Kash írta:Nekem ez a mai Brazil csapat egy igazi bohóc alakulat...Nem tudom, hogy mi képzelnek ezek, hogy nem az eredményességre mennek, hanem a szépségre. Most is ez a Neymar, soha nem lesz igazi nagy játékos, mert egy bohóc, egy sztár.
Megjegyzem, Messi harmadik gólja gyönyörű volt (a másik kettő sem volt épp csúnya)...
Mégis mit vártál egy barátságos meccstől? Egy gólt, két pirosat és egy tizenegyest?Kash írta:Nekem ez a mai Brazil csapat egy igazi bohóc alakulat...Nem tudom, hogy mi képzelnek ezek, hogy nem az eredményességre mennek, hanem a szépségre. Most is ez a Neymar, soha nem lesz igazi nagy játékos, mert egy bohóc, egy sztár.

Your village called. Their idiot is missing.
- Kash
- Entrenador del Barça
Nekem ez a mai Brazil csapat egy igazi bohóc alakulat...Nem tudom, hogy mi képzelnek ezek, hogy nem az eredményességre mennek, hanem a szépségre. Most is ez a Neymar, soha nem lesz igazi nagy játékos, mert egy bohóc, egy sztár. Egyedüli 2 olyan játékos van/volt, akinél nem idegesitő a bohóckodás, az Ronaldinho és Kaka, mivel ők hiába Brazilok, a football egyik legnagyobb alakjai.

összefoglaló
jelenleg azt mondom,hogy a brazilok kevesek. főként azért,mert több sztárjuk otthon játszik és a taktikáról,fegyelemről keveset tudnak
jelenleg azt mondom,hogy a brazilok kevesek. főként azért,mert több sztárjuk otthon játszik és a taktikáról,fegyelemről keveset tudnak
...micsoda meccs volt...örülök, hogy láttam..
- Kash
- Entrenador del Barça
Brazilia - Argentina: 3-4
Gólszerzők: Romulo, Oscar, Hulk illetve Messi(3) és Fernandez
Messi csapatának először az egyenlitést szerezte meg(1-1) majd kétszer is "megnyerte nekik a mérkőzést(1-2, 3-4)
Elképesztően játszik, amióta az új edző jelen van, és a csk karszalag is rajta van.
Persze a barátságos mérkőzéseken Messi mindig jól játszik, ám a tornákon valami történik.
Viszont ma beigazolódott az, hogy Messi a jelenkor legjobb játékosa.
Gólszerzők: Romulo, Oscar, Hulk illetve Messi(3) és Fernandez
Messi csapatának először az egyenlitést szerezte meg(1-1) majd kétszer is "megnyerte nekik a mérkőzést(1-2, 3-4)
Elképesztően játszik, amióta az új edző jelen van, és a csk karszalag is rajta van.
Persze a barátságos mérkőzéseken Messi mindig jól játszik, ám a tornákon valami történik.
Viszont ma beigazolódott az, hogy Messi a jelenkor legjobb játékosa.

Összekaphatja magát, ha az EB legjobbja vagy gólkirálya akar lenniG.Gabe írta:A Ronccika a németeknek csak kétszer rúgott kapura

"Fins aviat" - Guardiola 2011.05.05.
Lavezzi egy kicsit hozzáért Marcelóhoz ő meg esés közben szájba vágta, aztán ment az arcoskodás, végül mindkettejüknek pirosTomsa írta:Hehehe, verdesett a kis kedvenckéinek egy hármastAm mi történt itt a végén? :O
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Szép volt Argentína! Ismét Messi mesterhármas 

Hehehe, verdesett a kis kedvenckéinek egy hármast
Am mi történt itt a végén? :O

azért megkérdezném az agylágyulásban szenvedő Pelétől h mi a véleménye ezek után Messiről? 

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Lavezzi sokat játszott 

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Izgalmas, fordulatos meccs. Messi meg hihetetlen. Így tovább!!!
MESSI,MESSI,MESSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!