Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tebasnak max. közvetve van köze a bírókhoz, azokat a megújult CTA küldi
Így akkor már jobban érthető is a dolog.FcBarcelona1 írta: Munuera Montero vezette a tegnapi meccset, aki tavaly felszólalt a Real TV nyomásgyakorlása ellen, és az ellen, hogy a családját fenyegetik a szurkolók.
Felfüggesztették, eljárás indult ellene és a szakértői cége ellen, majd tisztázták.
Ebben a legszebb az hogy a csapatok meg képmutatóak, érdekes módon ellenünk folyton össze tudnak állni(lásd a mostani 30 mp-es sztrájksorozatot a csúnya gonosz Barcelona ellen,de akkor nem tudtak mikor folyton szivatnak minket ilyen-olyan épp kitalált szabállyal és jó részben emiatt kell ilyen dolgokhoz folyamodnunk mint meccsek külföldön játszatása), vagy a Negreira-botrányon is össze tudtak állni és habzó szájjal kiállni ellenünk hogy mekkora szemét banda vagyunk(0 bizonyítékkal, ilyenkor hol van az ártatlanság védelme?) , de az meg teljesen rendben van szerintük hogy hétről hétre nyíltan, teljesen világosan befolyásolja a RM a bírókat a RM TV-n keresztül és ennek eredménye az olyan ítéletek mint a tegnapi, vagy mikor Mbappé talppal rátapos az ellenfélre és ebből a teknős kap tizit, meg amikor kész felháborodás van amiért Bellinghamet végre kiállítják a 100-adik F YOU/OFF-ozás után és rendesen felháborodnak a fehérek hogy mekkora csalás és milyen rossz a Negreira-ligában játszani, ha meg kivételesen a mi javunkra tévednek 10-ből 1-szer akkor meg szintén jön a csalást kiáltás.Saviola írta: ↑2025.10.20. 10:08:36Hát, megnéztem az összefoglalót a tegnapi real meccsről.![]()
Néha elgondolkodom, hogy ezt mások nem látják, főleg, olyanok nem, akiknek kéne és én élek egy párhuzamos univerzumban.
Az első piros sehol a világon nem az, csak itt. Sárga, legyen, de piros. Mire?Kabaré.
A másodiknál meg vininek mehetett volna a sárga, oscar díjas alakítás volt.
Bicskanyitogató, hogy ezt meg lehet tenni, meccsről, meccsre és senki nem szól egy szót sem.
Ilyen ellenszélben nagyon nehéz lesz, főleg, hogy mi botrányos formában vagyunk, ráadásul Flick nélkül. Ha marad a feltolt védelem, akkor csúnya vége is lehet, Barca győzelmet más esetben is nehezen tudok elképzelni, egyszerűen jobb játékosaik vannak, kulcsembereik egészségesek, teknőcfejű meg ontja a gólokat. Nálunk a csapat nagy része formán kívül, alapemberek sérüléssel vagy félig felépülten, szóval. Bár, ugye én szélsőségesen pesszimista vagyok, ezt aláírom.![]()
Munuera Montero vezette a tegnapi meccset, aki tavaly felszólalt a Real TV nyomásgyakorlása ellen, és az ellen, hogy a családját fenyegetik a szurkolók.
Például Arda Güler tud jó labdákat adni.Mascherano14 írta: ↑2025.10.19. 22:45:54Nagyon gyengék, de pont az ellen jók, ami a gyengénk most, a lestaktika. Alig van náluk elől olyan, aki nem tudna lefutni minket, DE most Modric nélkül ki fogja adni a passzt?
Lehet, hogy nagyon gyengék, de jelenleg 2 ponttal előttünk állnak a tabellán ugyanakkor Pedri szavaival élve az előző szezonban mi élesebbek voltunk, mint a mostaniban.Mascherano14 írta: ↑2025.10.19. 22:45:54Nagyon gyengék, de pont az ellen jók, ami a gyengénk most, a lestaktika. Alig van náluk elől olyan, aki nem tudna lefutni minket, DE most Modric nélkül ki fogja adni a passzt? Ha nem működik a presszing, 5-6 gólt rúgnak, és nem lesz náluk a labda...
Ja, nagyon gáz, hogy fehér oldalon ez a sztenderd, hogy egy átlag taktikai faultot befújnak pirosra. A sárga nem kérdés, de szerintem nincs az az angol-spanyol-német-franca játékvezető a világon, aki erre pirosat adott volna. Ha meg mégis befújták volna, a VAR azonnal szól. A második piros korrekt volt, de persze az pont az első miatti dühük miatt történt, ott már mindegy volt. És majdnem egyenlítettek 9 emberrel.torotam írta: ↑2025.10.19. 23:24:27Madridisták szerint egyértelmű piros vitán felül, többen kiemelik, hogy korrekt játékvezetés volt.
Ők ehhez szoktak sok éven keresztül (főleg a BL-ben), szerintük ez a korrekt...
Egy MBappeval jobbak eddig nálunk, a pali konstansan hozza a gólokat.
Nekünk lesz csatárunk a Classicon? Rendbe jön addig Ferran vagy Lewy?
És Rapha?
Madridisták szerint egyértelmű piros vitán felül, többen kiemelik, hogy korrekt játékvezetés volt.
Rendesen megteszi a hatását a RM TV-n keresztüli befolyásolás-nyomásgyakorlás, már bármelyik bíró megretten ha csak az esélye is felmerül hogy a fehérek ellen kellene hátrányos ítéletet hozni.bence0330 írta: ↑2025.10.19. 22:40:38Fúj, de undorító volt ez az egész. Egy átlag Getafe meccsünkön 5 ennél pirosabb megmozdulást úsznak meg. Ez egy sima sárgás taktikai fault volt.
És akkor ezzel eldőlt. Gratulálok mindenkinek a VAR szobában, aki ehhez asszisztált, a pályán el lehet nézni, de ott nem.

Ezt jól látod, hátul van náluk a probléma. Szerintem a játékosokat is jól értékelted.
Szerintem valami olyasmi választ kapott rá, hogy: "Florentino, tudod, hogy mi szívesen segítünk, 1-1-et szívesen befújatunk bárkivel, de istenek mi sem vagyunk, hogy adjunk nektek 4 tizit egy meccsen? Reálisabb kérésekkel továbbra is bátran fordulhatsz felénk".torotam írta: ↑2025.09.28. 12:58:25Épp az online bankból próbált még gyorsan utalni egyet, mert kellett volna 1-2 tizenegyes, csak épp elfogyott a mobilnete.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.28. 08:07:50Megvan 5:2-nél Perez arca, ahogy telefonál? Biztosan hívta a FIFA illetékeseit, hogy melyik ligába lehetne csatlakozni ebből a korrupt ligából.![]()
Épp az online bankból próbált még gyorsan utalni egyet, mert kellett volna 1-2 tizenegyes, csak épp elfogyott a mobilnete.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.28. 08:07:50Megvan 5:2-nél Perez arca, ahogy telefonál? Biztosan hívta a FIFA illetékeseit, hogy melyik ligába lehetne csatlakozni ebből a korrupt ligából.
Ő elvileg decemberig kiszállt a buliból izomsérüléssel.