Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezek nem gyengék:palesz77 írta:Érdekes a mozgása az biztos, ahogy csel előtt majdhogynem leguggol, az egészen egyedi.kanty írta:Bolasie-t pedig egyre jobban bírom.![]()
A szakértők pedig ismét elmondták, hogy Pedronak itt nem kellett védekeznie..
Érdekes a mozgása az biztos, ahogy csel előtt majdhogynem leguggol, az egészen egyedi.kanty írta:Bolasie-t pedig egyre jobban bírom.
A valós okokat úgysem fogja kimondani meg nem is szabad neki. A védelem egyszerűen nem az igazi és így meg nehéz meccset nyerni ha minden találkozón kapsz két gólt.palesz77 írta: Kíváncsi leszek, hogy José mit fog nyilatkozni..![]()
Pool is kikapott sajna, Coutinho ki is szórta magát, szóval számomra duplán rossz meccs volt.
Kíváncsi leszek, hogy José mit fog nyilatkozni..Bob_Marley írta:Pedró gólpassz (már csak 17 és ennyi a száma.) és nagy nehezen egyenlít a Chelsea. Van hátra 10 perc, kemény lehet a vége.
És rögtön jön a Palace 1:2.
Azért ez brutális.Petr írta:Silva, De Bruyne, Sterling - Agüero
It's a marathon, not a sprint.noname írta:Most pl az Arsenal érdekesebbeket igazolt, gondoltam szép a játékuk, hajrá, legyen meg egy bajnokság, erre az első fordulóban már elvéreznek, aztán a Pool is majdnem elbánt velük.
City sokkal tovább jutna, ha nem mindig ellenünk lennének sorsolva. Utolsó két évben ellenünk érthető, hogy ki estek. De egyébként is írtó pechesek a sorsolással. Két éve az az évi két elődöntőssel kerültek egy csoportba (Real, Dortmund) illetve volt még egy Ajax is. Az az előtti évben meg 10 szerzett pontal estek ki a csoportkörben egy Bayern-Napoli mögött 1 pontal lemaradva.noname írta:Szóval kb negyedjére is megpróbál a City nagycsapattá válni.![]()
Tavaly is nagyon erősnek tartotta őket mindenki aztán ki lettek akasztva száradni ellenünk. A bajnokság remélem meglesz valakinek. A Chelseat utálom, de a City-Arsenal páros képét a lúzer szónál lehet fellelni az értelmező szótárakban.
Most pl az Arsenal érdekesebbeket igazolt, gondoltam szép a játékuk, hajrá, legyen meg egy bajnokság, erre az első fordulóban már elvéreznek, aztán a Pool is majdnem elbánt velük.
Hasonló eset a PSG. Ők csak egy lúzer francia csapat állhatnak veretlenül mindenhol, de az első minimum közepes formában játszó nagycsapat kivégzi őket.
Nem akarok abba a hibába esni, hogy hamar vonok le következtetést, de azért a City így az utolsó pár napban/hétben azért csak összehozott egy Ottamendi-De Bruyne kettőst, ami azért nem rossz és emellett elég jól kezdték a bajnokságot is. Mourinho csapatot leírni sosem lehet, s továbbra is kitartok amellett, hogy összekapja a társaságot és jók lesznek, de a City komoly ellenfél.visca el barca írta:de bruyne állítólag heti 400.000 eurót fog keresni, így jobban fizetett lesz mint messi
A PL-nyitány előtt leírtam a Cityt és Pellegrinit, de tényleg azt a benyomást keltik, hogy korán tettem a chileiről negatív kijelentéseket. A véleményemet tartom velük kapcsolatban a remek rajt ellenére is, a pad nem elég minőségi egyik posztra sem, ami elengedhetetlen egy hosszú és eredményes meneteléshez minden porondon. Pellegrinit pedig meglátjuk, hogy képes-e megújulni, én úgy voksolnék, hogy a friss szezon és az újult erő viszi a csapatot előre. A csapat pedig ahogy erősödik, annál inkább képesek kompenzálni az edző gyengeségeit. Ez mindenképpen árnyalhatja a képet... Mindenesetre tavasz közepéig várni kell a kijelentéssel, hogy elmúlt fölötte az idő.kanty írta:Kevés mihez?
Kevés mihez? Szerintem náluk a BL győzelem továbbra sem elvárás, a PL sokkal inkább. Bár gondolom az arabok is szeretnék, ha legalább a nyolcig elmennének, ez a keret pedig ahhoz bőven jó - feltéve, ha a 16 között nem kapják a Barcát, Bayernt, esetleg a Madridot.Petr írta:Okosan igazoltak, de szerintem ez még kevés.
Hart - Zabaleta, Kompany, Otamendi, Kolarov - Yaya, Fernandinho - Silva, De Bruyne, Sterling - Agüero. 4-2-3-1. Azért nem rossz, de a két védőjük a szélen elég sebezhető. Otamendi is kellett, mint egy falat kenyér. Okosan igazoltak, de szerintem ez még kevés.kanty írta:Úgy néz ki, hogy a City rekordpénzért megszerzi De Bruyne-t. Azért nem mindegy, hogy Navas vagy a belga játszik.
Hát ezaz...Meghal Diana, másodszor lesz elnök Clinton, Titanic film, szavazunk a NATO-ról, Ricken 10 mp alatt átemeli Peruzzit, megjelenik az RTL Klub meg a TV2, meghal Czibor, box VB-t nyer amatőrben Erdei meg Kokó...És mi ezt rég megéljük mikor Gomez megszületik.kanty írta: Pool-nál Gomez tetszett nagyon. Elképesztő, hogy '97-es a srác.
Vagy csak mi öregszünk.kanty írta:Pool-nál Gomez tetszett nagyon. Elképesztő, hogy '97-es a srác.