Semmi sem igaz? Tehát nem igaz, hogy a sorfal csak a bajnokságban számított elfogadott tradíciónak? Az se igaz, ha Cé csöndben maradt volna decemberben, akkor most nincs ez a cirkusz? Tehát a Betis nem jófejségből állt sorfalat?Stalkyard írta:Konkrétan semmi sem igaz abból, amit itt leírtál, de ez ne akadályozzon az ész nélküli elvakult gyűlölködésben.Fecooo írta:Az egész sorfal balhé a "legszebb" focista miatt van... ő volt az, aki elvárta a sorfalat decemberben... ha akkor csöndben marad, most nincs ez a cirkusz... akkor is idióta volt, mert a sorfal a bajnokságban tradíció, a klub vb-győztesét eddig nem volt szokás köszönteni sorfallal, a Betis jófej volt, ennyi...
Kérlek... Súlyos állítással éltél, miszerint SEMMI SEM igaz, viszont ha bebizonyítod, hogy én csak hülyeséget írtam, hamut szórok a fejemre... De ha csak egyetlen állítás is igaz lehet abból, amit írtam, akkor már te írtál butaságot

Bocsi, de ha azt hiszed, csak elvakultan gyűlölködöm, akkor elárulom, hogy súlyos tévedésben élsz...