Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kerestem, találtam, olvastamreal_funghi írta:Ez bármelyik csapatra hamarabb igaz, mint a Fradira. Még a nevét, meg a színét is elvették egy időben.
Az még undorítóbb volt, mint az azelőtti majd 50 év..Vito írta:emlékszel a híres politikusra, aki fradi elnök volt, ugye?
Azokban az időkben a kormányoknak olyan sok beleszólása a dolgokba nem volt, de sztem ebbe ne menjünk bele!Vito írta:mindenkori kormány
ez nem teljesen így vanShandor írta:itthon meg a kommunista vezérkar pénzelte, nyomta a csapatot. Ez(ek) tények.
Ez bármelyik csapatra hamarabb igaz, mint a Fradira. Még a nevét, meg a színét is elvették egy időben.Shandor írta: itthon meg a kommunista vezérkar pénzelte, nyomta a csapatot.
Az első osztályból ő a kedvenc játékosom, csak kár h olyan csapatba ment ami nekem nem szimpi.Debrecen, június 20., 21.30 A kameruni játékos a DVSC-nél folytatja pályafutását.
Mint az várható volt, a DVSC vezetői és Dorge Kouemaha megegyeztek egymással, a felek már alá is írták a szerződést, amelynek értelmében az egykori kameruni gólkirály négy évre kötelezte el magát a Lokihoz - számol be róla a klub honlapja.
A szerződés része volt, hogy klub csütörtökig dönthet, leigazolja-e a játékost, aki hétfőtől együtt készült a csapattal. Közben alapos orvosi kivizsgáláson esett át, amelynek során semmilyen probléma nem merült fel. A játékos és a klubvezetők ezért tárgyalóasztalhoz ültek, és hamarosan a megegyezés is megszületett.
Miért így lesz? Szerintem max BLASZ 4 esetén lenne!Shandor írta:A Fradi érdeke, hogy maradjanak a 2. osztályban. Sosem lesz egyébként megtisztulás..![]()
Látom, elég rendesen osztja itt egy-két ember a Fradit, akkor elmondom én is a véleményem.
Számomra ez a csapat olyan, mint a Real Madrid. Ott a Franco rezsim támogatta agyba-főbe, itthon meg a kommunista vezérkar pénzelte, nyomta a csapatot. Ez(ek) tények. Így én nehezen tudnék azonosulni a Ferencvárossal (ahogy a Madriddal is), de elismerem, az esetleges jövőbeli magyar focihoz (a mostani nehezen nevezhető annak) szükség lesz egy erős Fradira. De az még sokára lesz. Nagyon.
A Hali pedig istencsászár csapat lesz a te szemedben, ha így jutnak fel?Raziel írta:Hát ha máshogy nem megy,fradi oldalról természetesen.
Úgy hallottam lehet +2 csapat lesz az NB1-ben! Így a Fradi és a Haladás is NB1-es lesz!Game90 írta:Most a 2od osztályból akarják/akarnák feltölteni a mezőnyt.Shandor írta:Miért a Fradi? Tavaly is a legjobb kieső, a Vasas maradt elsőosztályú
Most a 2od osztályból akarják/akarnák feltölteni a mezőnyt.Shandor írta:Miért a Fradi? Tavaly is a legjobb kieső, a Vasas maradt elsőosztályú
Miért a Fradi? Tavaly is a legjobb kieső, a Vasas maradt elsőosztályúozsimiki írta:Szntem Tatabányán is előkerítik a zsét,ha meg mégsem,az nem a Fradi sara lesz,így teljesen érthető,h felkerülnek....volt már régebben is kismillió példa rá...