Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az UTE szurkolótábor sem kislányokból álllionelmessi19 írta:Tény, hogy a legbetegebb állatok a Fradi drukkerek közül kerülnek ki, de tényleg nem szabad általánosítani!!!
Raziel most már tényleg befoghatnád. Biztos van egy www.utalomafradit.hu honlap, menjél odaIlyen csapathoz ilyen szurkolók illenek....
Abban igazad van h minden ott kezdődött. Gondolom azt csak szurkának írtad h "felelősök nincsenek", mert itt nagyon komolyan szétbombázták a tolvaj elnökök a klubot.Rivaldo11 írta:Nekem, aki kinnt szurkolt a BL meccsek idején a bajnokik mellett az Ajax, és a Real ellen is, nehéz elfogadni, hogy idáig jutott ez a klub. Ott kezdődött a züllés, ez tény. De nem hiszem el, hogy a legnagyobb múltú, és a legnagyobb szurkolói háttérrel bíró csapatnak itt kell tartania...Felelősök persze nincsenek.
A játékosokra-mármint a mai keret tagjaira nem szabad haragudni... Ők ennyit tudnak.
Fogalmam sincs, de szerintem addig nem fogják megmondani amíg le nem lesz tisztázva a licenszes dolog.
Pontosan mikor kezdődik a következő idény
El fuero! Hogy finoman fogalmazzak: sz**d már le miket írel fuero írta:Azért most már bekussolhatnátok. Nem kell általánosítani az összes fradistát. Én szídtam vmikor a dvtk v a dvsc szurkolótáborát. NEM!Raziel írta:
Ilyen csapathoz ilyen szurkolók illenek....
Most akkor szerinted én egy szemét, sz.ar alak vagyok, mert fradi drukker vagyok?
Azért most már bekussolhatnátok. Nem kell általánosítani az összes fradistát. Én szídtam vmikor a dvtk v a dvsc szurkolótáborát. NEM!Raziel írta:
Ilyen csapathoz ilyen szurkolók illenek....
Ilyen csapathoz ilyen szurkolók illenek....kovinho írta:Így van! Ezek szánalmasak amit csinálnak, direkt balhéznak ahelyett hogy a csapat mellett állnának.Los Banditos írta:Az ilyen "embereket" nem lehet szurkolónak nevezni. Ez egyszerűen szánalmas és undorító!
Így van! Ezek szánalmasak amit csinálnak, direkt balhéznak ahelyett hogy a csapat mellett állnának.Los Banditos írta:Az ilyen "embereket" nem lehet szurkolónak nevezni. Ez egyszerűen szánalmas és undorító!
Nekem semmi bajom nem lenne a Fradival, ha mások lennének a szurkolói. Nem ilyen agnormális hülyék. Amúgy nem a játékosokkal van a bajom. Visszatérve a szurkolóknak nem a csapat mellett kéne lennie ilyen helyzetben?Game90 írta:Üllői út: botrány a futballmérkőzés lefújása után![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144406&
Ez a fradi szétverik a saját stadionjukan ez is SZÁNALMAS!Game90 írta:Üllői út: botrány a futballmérkőzés lefújása után![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144406&
Szerintem az idei bajnokság színvonala nem sokat csökkent azzal hogy nem volt ott a Fradi...izgalmas versenyfutást produkált a Loki és az MTK...A Fradi jobban járt hogy nem hagyták az NB1-ben mert igencsak leszerepeltek volnaRivaldo11 írta:varga tamás írta: Másodszor: semmi szükség a fradira, nemhogy az eslő osztályban, de még a másodikban sem.Ezért a hozzászólásért bizony kár volt billentyűzetet ragadnod. Egy erős Fradira igenis szüksége van a Magyar futballnak. Ha tetszik, ha nem.
Ez a Fradi azonban jelenleg nem méltó az első osztályra.
varga tamás írta: Másodszor: semmi szükség a fradira, nemhogy az eslő osztályban, de még a másodikban sem.
Csak nem tudtak elmenni mert egy JZvalami-42tökömtudja rendszámú autó útban voltBarcaforever írta:Tényleg jó volt a hangulat Mihu.Én a B-közép mellett ültem, csak legalább mindig ennyien jönnének ki....
A végén elég gyorsan elszédelegtek a vecsésiek.![]()
![]()
![]()