Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.26. 08:47:03

bali 15 írta:

Attól tartok, h a futball el is fog menni ebbe az irányba, egyre inkább.
Én ezt valahogy nem bánom.
Szerintem semmi bűn nincsen abban, hogy a kisebb csapatok végre élnek az egyetlen egy eszközükkel arra, hogy végre igazi ellenfelek legyenek a pályán. Ne pedig statiszták akik végignézik azt, ahogy kipofozzák belőlük a 3 pontot.
Sosem értettem azt, hogy pár szurkoló miért gondolja azt, hogy csak azért mert tele van a vitrin akkor onnantól már csak nekik szabad nyerni.
Félre ne értsd nem rád gondoltam. Csak facebookon, látok idegesítőbbnél idegesítőbb hozzászólásokat....
Ez így van, nem bánom én, h ezt csinálják. Csak pl. itt a fórumon is sokan cirkuszt csináltak, pl. a mezszponzorból, hogy most mér nem leszünk több mint egy klub, meg nem méltó a klub hagyományaihoz, vesszen Rossel, stb... Fabregas megvételénél szintén cirkusz volt, h miért fizetünk ki ennyi pénzt saját nevelésű játékosért, szintén jött a fenti duma. Vagy, hogy miért adják ki pl. koncertekre a Nou Camp-ot, stb... Azt meg kell érteni, h ha a tradicionálisan nagy klubok továbbra is az élen akarnak maradni, akkor nekik is jobban a zsebükbe kell nyúlni, és ehhez természetesen a forrásokat is elő kell teremteni. Az is elismerésre méltó a mi esetünkben, h eddig meg tudtuk oldani a dolgot mezszponzor nélkül, illetve a Bilbaót ki kell még emelni, h még mindig képesek csak baszk játékokosokkal a ligában helyt állni, mi több, most is ott vannak a kupa döntőben. Elismerésre méltó, de sztem hamarosan nekik is dönteni kell majd, változtatnak, vagy elvesznek a süllyesztőben.
miihii
KHAL

2012.02.26. 00:10:20

A Milan-Juve félidőben átkapcsoltam,h mi megy máshol és pont a Lyon-PSG ment.Abban a pillanatban kapcsoltam oda,amikor egyenlített a Lyon,majd 5 perc alatt berámoltak még kettőt :shock:
Parádés meccs lett belőle,4:4 a végeredmény.Az utolsó pillanatban hozta vissza a sírból a pontot a Párizs.
Igazán szép gólok is születtek és ezeken kívül is rengeteg gyönyörű akció,megmozdulás volt.
Élvezetes kis meccs volt az tuti 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2012.02.25. 23:55:53

Egy hsz-el alattad elmagyaráztam a dolgokat :wink:

Na de én már egészen befejeztem a témát.
Kép
"And my heart will leave you never."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.25. 23:41:35

messideco írta:népmuvészeti cserépedény amerikaiak!.
Zabáljátok csak a hamburgert! Nézzétek az amerikai focit, de a focit, amit soccernek neveztek, kerüljétek el messziről! :evil:
kurdtól: "a szobor egy algériai/francia szobrász munkája" Innentől nem értem a problémádat.. Annyi köze van Amerikának a szoborhoz, hogy ott lett kiállítva. A hamburgeres hasonlattal meg lőttél magadnak egy szép öngólt. Zidane-ból csak a fejelésre emlékezni pontosan olyan, mint Amerikát csak a hamburgerről számon tartani. :roll:

szerk.: azért az előző hsz alapmondandója is az volt, hogy az USA tartsa magát távol a soccertől. Most erre lehet azt mondani, hogy Európa tartsa távol magát a hamburgertől? :) Ugyanakkora ordenáré baromság mind a kettő. :wink: off-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2012.02.28. 20:45:15-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
messideco
Presidente del Barça

2012.02.25. 23:26:18

Nekem akkor szakadt el a cérna, hogy a futballtörténelem egyik nagy alakja nekik csak ennyit jelent, egy vicces szobor.
Aztán kurdt világosított fel, de sajnos így még cinkesebb a helyzet...
De az igaz, hogy az Usa tartsa magát távol a soccertől szvsz.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2012.02.25. 23:10:32

Sztem ez nem lenne akkora probléma. Sokkal inkább nekem azzal van bajom, h ez fejelés a köztudatban beárnyékolja Zdiane pályafutását. Nagyon sok ember ha meghallja a Zidane nevet, rögtön ez jut róla eszébe, és nem az, mekkora klasszis volt, nem a 2002-s BL döntőn szerzett, minden idők egyik legnagyobb gólja, nem is a 98-s VB szerzett dupla, de lehetne még sorolni a nagy momentumait. A fiatalabbaknál, meg akik nem is látták a régi nagy Zidane-t játszani, még inkább ez a tendencia. Sad
Én ezt egyáltalán nem tapasztalom. Mintha csak tegnap lőtte volna azt a kapásgólt, a fejelést meg mindenki csak vicces kis gikszerként emlegeti. Legalább is az én környezetemben.

Attól tartok, h a futball el is fog menni ebbe az irányba, egyre inkább.
Én ezt valahogy nem bánom.
Szerintem semmi bűn nincsen abban, hogy a kisebb csapatok végre élnek az egyetlen egy eszközükkel arra, hogy végre igazi ellenfelek legyenek a pályán. Ne pedig statiszták akik végignézik azt, ahogy kipofozzák belőlük a 3 pontot.
Sosem értettem azt, hogy pár szurkoló miért gondolja azt, hogy csak azért mert tele van a vitrin akkor onnantól már csak nekik szabad nyerni.
Félre ne értsd nem rád gondoltam. Csak facebookon, látok idegesítőbbnél idegesítőbb hozzászólásokat....
Nem kellett volna lefejelnie. Ennyi. A világ valaha volt egyik legnagyobbja, végtelenül szimpatikus ember nem mellesleg. Vb döntőben ilyet művel, az mondhatni történelmi pillanat, főleg azoknak akik showt akarnak mindenből kreálni.
Szerintem is. Főleg ha az amerikaiakról beszélünk, akik szeretik a felhajtást és képesek a legjelentéktelenebb eseményből is ezenmúlikavilágsorsamaeldőlminden féle hypeot kreálni.
Lásd Super Bowl. Mondjuk az talán rossz példa, mert az tényleg jelentős esemény. De röhejes, hogy azt hiszik, hogy az egész világ nézi. Állítólag a nézőknek csak 2%-a USA-n kívüli...
A BL döntőt többen nézik pedig annak a szünetében nem lép fel Madonna.
De még az NBA döntőket is többen nézik...
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.25. 22:29:45

Ahogy elnézem az újgazdag csapatoknak azért bejött az élet, a City és a PSG vezetik a saját bajnokságukat, és a Malaga is harcban van a 4. helyért. Számomra főleg az utóbbi kettő meglepő. Bár tudtam, h a sok befektetett pénz az eredményeket is hozza majd magával, de nem gondoltam volna, h már most mindjárt az első szezonban.
Az a helyzet, h mos Európában a tradicionálisan nagy csapatok közül mi, és a Real vagyunk toppon, utánunk pedig nagyon sűrű a mezőny, amit jól mutat pl. a BL kiszámíthatatlansága. Ez a helyzet nagyon kedvező az újgazdag csapatoknak: mivel gyenge a mezőny, pár komolyabb igazolással máris oda lehet érni az élcsapatok közé. Attól tartok, h a futball el is fog menni ebbe az irányba, egyre inkább.
Ezért is bosszant engem az Arsenal zsidóskodása. Most még csak megaláz a Milan, és könnyen meglehet, h jövőre csak az EL-ben indulhat a csapat, de sztem, ha folytatják ezt az ostoba politikát még ki is esnek a bajnokságból pár éven belül. Persze ez most még túlzásnak tűnik, de a kis csapatok jönnek fel, ők pedig csak csúsznak a lejtőn egyre lejjebb.
Cali írta:Sajnálatos, hogy a világ egyik legnagyobb focistájáról pont ilyen szobrot emelnek...
Sztem ez nem lenne akkora probléma. Sokkal inkább nekem azzal van bajom, h ez fejelés a köztudatban beárnyékolja Zdiane pályafutását. Nagyon sok ember ha meghallja a Zidane nevet, rögtön ez jut róla eszébe, és nem az, mekkora klasszis volt, nem a 2002-s BL döntőn szerzett, minden idők egyik legnagyobb gólja, nem is a 98-s VB szerzett dupla, de lehetne még sorolni a nagy momentumait. A fiatalabbaknál, meg akik nem is látták a régi nagy Zidane-t játszani, még inkább ez a tendencia. :(
kurdt
Megmentő :)

2012.02.25. 14:59:37

messideco írta:A Zidane-szobor miatt :roll:
Csalódást kell okoznom, de a szobor egy algériai/francia szobrász munkája, csak éppen New Yorkban lett kiállítva...
MessiFan írta:Most nem értem mi van.. messideco nem szereti Zidanet és mérges az amerikaiakra mert szobrot állítottak neki? Ha így van akkor nem értelek. Nem az én dolgom hogy kit szeretsz és kit utálsz a fociban, de szerintem elismered Zidane tudását és azt is hogy egy ilyen karrier után a nem túl okos amerikaiak állítanak neki egy szobrot.
Ha pedig nem emiatt bosszankodsz akkor nem szóltam :D
Nézd meg a szobrot és olvass vissza mondjuk fél oldalt. Valamilyen szinten érthető Előd felháborodása, de nem kell a bolhából elefántot csinálni...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.25. 14:56:42

Most nem értem mi van.. messideco nem szereti Zidanet és mérges az amerikaiakra mert szobrot állítottak neki? Ha így van akkor nem értelek. Nem az én dolgom hogy kit szeretsz és kit utálsz a fociban, de szerintem elismered Zidane tudását és azt is hogy egy ilyen karrier után a nem túl okos amerikaiak állítanak neki egy szobrot.
Ha pedig nem emiatt bosszankodsz akkor nem szóltam :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.02.25. 14:51:42

messideco írta:A Zidane-szobor miatt :roll:
Édes Istenem emiatt felhúzod magad? :D

Nem kellett volna lefejelnie. Ennyi. A világ valaha volt egyik legnagyobbja, végtelenül szimpatikus ember nem mellesleg. Vb döntőben ilyet művel, az mondhatni történelmi pillanat, főleg azoknak akik showt akarnak mindenből kreálni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
messideco
Presidente del Barça

2012.02.25. 14:39:23

A Zidane-szobor miatt :roll:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.25. 14:28:08

messideco írta:népmuvészeti cserépedény amerikaiak!.
Zabáljátok csak a hamburgert! Nézzétek az amerikai focit, de a focit, amit soccernek neveztek, kerüljétek el messziről! :evil:

Ez most hogy,miért?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2012.02.25. 14:23:18

népművészeti cserépedény amerikaiak!.
Kép
Alexis Sanchez7
Barça B

2012.02.25. 14:07:07

messideco írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... /Valtolaz/
:shock:
Ezek kemények. A Nike az EB-re koncentrált, ezért csinált gyenge mezeket a klubcsapatoknak.
Kíváncsi leszek az első számú mezekre, mert ezek nagyon atomok 8)
Portugáloké nagyon szép :)
messideco
Presidente del Barça

2012.02.25. 13:13:51

A holland keret az Anglia elleni mérkőzésre:

Mark van Bommel (AC Milan), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Jeffrey Bruma (HSV), Urby Emanuelson (AC Milan), John Heitinga (Everton), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Ola John (FC Twente), Luuk de Jong (FC Twente), Nigel de Jong (Manchester City), Tim Krul (Newcastle United), Dirk Kuyt (Liverpool), Joris Mathijsen (Málaga), Luciano Narsingh (SC Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal), Erik Pieters (PSV), Arjen Robben (Bayern München), Stijn Schaars (Sporting Lissabon), Wesley Sneijder (Internazionale), Maarten Stekelenburg (AS Roma), Kevin Strootman (PSV), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Ron Vlaar (Feyenoord), Michel Vorm (Swansea City), Georginio Wijnaldum (PSV).

Van egy pár újonc is a keretben, de ott van a nemrég visszatért Robben-Sneijder páros is.
Az én kezdőcsapatom ez lenne:
Stekelenburg - Boulahrouz,Vlaar,Mathijsen,Pieters - Heitinga, van Bommel - Kuyt,Sneijder,Robben- Rvp

Van der Wiel sérült, a keret többi része nagyjából ép.
Ha egyszer megérhetném, hogy Rvp és Huntelaar együtt tolják elől :roll:
Kép
kurdt

2012.02.23. 13:27:13

Cali írta:Sajnálatos, hogy a világ egyik legnagyobb focistájáról pont ilyen szobrot emelnek...
Ja így is lehet nézni (én spec soha nem láttam Zidane-nál jobb focistát)...
De úgyis lehet nézni, hogy Materazzi csak akkor fog másmilyen szobrot kapni, ha kiment 800 süketnéma, hátrányos helyzetű kisgyereket egy égő házból szenteste... :lol:
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2012.02.23. 12:51:32

Sajnálatos, hogy a világ egyik legnagyobb focistájáról pont ilyen szobrot emelnek...
kurdt

2012.02.23. 12:41:46

Van egy új szobor New Yorkban...nekem eléggé bejön!

Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.02.18. 21:28:22

Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.18. 10:51:09

Hiddinknek már van orosz múltja, ismerheti a közeget és őt is ismerik az orosz tulajok. Tényleg nem volt szép Krasznozsan ilyen gyors leváltása, de az üzlet az üzlet. Pont az oroszoktól nem lehet várni, hogy megértőek legyenek.
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2012.02.17. 22:29:02

Hiddink megy az Anzsihoz...komolyan mondom nem értem ezt az embert...Nagyon jó edző,de ilyen fostalicska csapatokra pazarolja el a pályafutását...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.02.17. 16:33:08

ab1daL írta:Krasznozsannal mivan? :shock:
Másfél hónap után távozott. Elméletileg felmondott, de ez eléggé sántít. Azt rebesgetik hogy elküldték mondván előkészítik a kispadot egy nagyobb névnek. Először Capello került szóba, de ezek szerint végül Hiddink lesz a befutó.

Mindenesetre nem túl tisztességes egy edzőt alig több mint 1 hónap után meneszteni komolyabb indok nélkül, szerintem. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Drigo
Eurobarca Staff

2012.02.17. 14:55:23

messideco írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... /Valtolaz/
:shock:
Ezek kemények. A Nike az EB-re koncentrált, ezért csinált gyenge mezeket a klubcsapatoknak.
Kíváncsi leszek az első számú mezekre, mert ezek nagyon atomok 8)
A holland mez már csak azért is biztató, mert akkor van rá esély, hogy tényleg ilyen mezünk legyen jövőre.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ab1daL
Director del Fútbol

2012.02.17. 14:45:52

messideco írta:Tervezem is kirakni a holland blogra, csak először engedélyt kérek a Mezmegaz szerkesztőitől :)

http://www.hatharom.hu/article/0c2250-g ... dzoje?eb=1
Azért a pénz az úr... :roll:
Krasznozsannal mivan? :shock:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2012.02.17. 14:33:53

Tervezem is kirakni a holland blogra, csak először engedélyt kérek a Mezmegaz szerkesztőitől :)

http://www.hatharom.hu/article/0c2250-g ... dzoje?eb=1
Azért a pénz az úr... :roll:
Kép
Válasz küldése