Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van, nem bánom én, h ezt csinálják. Csak pl. itt a fórumon is sokan cirkuszt csináltak, pl. a mezszponzorból, hogy most mér nem leszünk több mint egy klub, meg nem méltó a klub hagyományaihoz, vesszen Rossel, stb... Fabregas megvételénél szintén cirkusz volt, h miért fizetünk ki ennyi pénzt saját nevelésű játékosért, szintén jött a fenti duma. Vagy, hogy miért adják ki pl. koncertekre a Nou Camp-ot, stb... Azt meg kell érteni, h ha a tradicionálisan nagy klubok továbbra is az élen akarnak maradni, akkor nekik is jobban a zsebükbe kell nyúlni, és ehhez természetesen a forrásokat is elő kell teremteni. Az is elismerésre méltó a mi esetünkben, h eddig meg tudtuk oldani a dolgot mezszponzor nélkül, illetve a Bilbaót ki kell még emelni, h még mindig képesek csak baszk játékokosokkal a ligában helyt állni, mi több, most is ott vannak a kupa döntőben. Elismerésre méltó, de sztem hamarosan nekik is dönteni kell majd, változtatnak, vagy elvesznek a süllyesztőben.bali 15 írta:
Én ezt valahogy nem bánom.Attól tartok, h a futball el is fog menni ebbe az irányba, egyre inkább.
Szerintem semmi bűn nincsen abban, hogy a kisebb csapatok végre élnek az egyetlen egy eszközükkel arra, hogy végre igazi ellenfelek legyenek a pályán. Ne pedig statiszták akik végignézik azt, ahogy kipofozzák belőlük a 3 pontot.
Sosem értettem azt, hogy pár szurkoló miért gondolja azt, hogy csak azért mert tele van a vitrin akkor onnantól már csak nekik szabad nyerni.
Félre ne értsd nem rád gondoltam. Csak facebookon, látok idegesítőbbnél idegesítőbb hozzászólásokat....
kurdtól: "a szobor egy algériai/francia szobrász munkája" Innentől nem értem a problémádat.. Annyi köze van Amerikának a szoborhoz, hogy ott lett kiállítva. A hamburgeres hasonlattal meg lőttél magadnak egy szép öngólt. Zidane-ból csak a fejelésre emlékezni pontosan olyan, mint Amerikát csak a hamburgerről számon tartani.messideco írta:népmuvészeti cserépedény amerikaiak!.
Zabáljátok csak a hamburgert! Nézzétek az amerikai focit, de a focit, amit soccernek neveztek, kerüljétek el messziről!
Én ezt egyáltalán nem tapasztalom. Mintha csak tegnap lőtte volna azt a kapásgólt, a fejelést meg mindenki csak vicces kis gikszerként emlegeti. Legalább is az én környezetemben.Sztem ez nem lenne akkora probléma. Sokkal inkább nekem azzal van bajom, h ez fejelés a köztudatban beárnyékolja Zdiane pályafutását. Nagyon sok ember ha meghallja a Zidane nevet, rögtön ez jut róla eszébe, és nem az, mekkora klasszis volt, nem a 2002-s BL döntőn szerzett, minden idők egyik legnagyobb gólja, nem is a 98-s VB szerzett dupla, de lehetne még sorolni a nagy momentumait. A fiatalabbaknál, meg akik nem is látták a régi nagy Zidane-t játszani, még inkább ez a tendencia. Sad
Én ezt valahogy nem bánom.Attól tartok, h a futball el is fog menni ebbe az irányba, egyre inkább.
Szerintem is. Főleg ha az amerikaiakról beszélünk, akik szeretik a felhajtást és képesek a legjelentéktelenebb eseményből is ezenmúlikavilágsorsamaeldőlminden féle hypeot kreálni.Nem kellett volna lefejelnie. Ennyi. A világ valaha volt egyik legnagyobbja, végtelenül szimpatikus ember nem mellesleg. Vb döntőben ilyet művel, az mondhatni történelmi pillanat, főleg azoknak akik showt akarnak mindenből kreálni.
Sztem ez nem lenne akkora probléma. Sokkal inkább nekem azzal van bajom, h ez fejelés a köztudatban beárnyékolja Zdiane pályafutását. Nagyon sok ember ha meghallja a Zidane nevet, rögtön ez jut róla eszébe, és nem az, mekkora klasszis volt, nem a 2002-s BL döntőn szerzett, minden idők egyik legnagyobb gólja, nem is a 98-s VB szerzett dupla, de lehetne még sorolni a nagy momentumait. A fiatalabbaknál, meg akik nem is látták a régi nagy Zidane-t játszani, még inkább ez a tendencia.Cali írta:Sajnálatos, hogy a világ egyik legnagyobb focistájáról pont ilyen szobrot emelnek...
Csalódást kell okoznom, de a szobor egy algériai/francia szobrász munkája, csak éppen New Yorkban lett kiállítva...messideco írta:A Zidane-szobor miatt
Nézd meg a szobrot és olvass vissza mondjuk fél oldalt. Valamilyen szinten érthető Előd felháborodása, de nem kell a bolhából elefántot csinálni...MessiFan írta:Most nem értem mi van.. messideco nem szereti Zidanet és mérges az amerikaiakra mert szobrot állítottak neki? Ha így van akkor nem értelek. Nem az én dolgom hogy kit szeretsz és kit utálsz a fociban, de szerintem elismered Zidane tudását és azt is hogy egy ilyen karrier után a nem túl okos amerikaiak állítanak neki egy szobrot.
Ha pedig nem emiatt bosszankodsz akkor nem szóltam
Édes Istenem emiatt felhúzod magad?messideco írta:A Zidane-szobor miatt
messideco írta:népmuvészeti cserépedény amerikaiak!.
Zabáljátok csak a hamburgert! Nézzétek az amerikai focit, de a focit, amit soccernek neveztek, kerüljétek el messziről!
Portugáloké nagyon szépmessideco írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... /Valtolaz/
![]()
Ezek kemények. A Nike az EB-re koncentrált, ezért csinált gyenge mezeket a klubcsapatoknak.
Kíváncsi leszek az első számú mezekre, mert ezek nagyon atomok
Ja így is lehet nézni (én spec soha nem láttam Zidane-nál jobb focistát)...Cali írta:Sajnálatos, hogy a világ egyik legnagyobb focistájáról pont ilyen szobrot emelnek...
Másfél hónap után távozott. Elméletileg felmondott, de ez eléggé sántít. Azt rebesgetik hogy elküldték mondván előkészítik a kispadot egy nagyobb névnek. Először Capello került szóba, de ezek szerint végül Hiddink lesz a befutó.ab1daL írta:Krasznozsannal mivan?
A holland mez már csak azért is biztató, mert akkor van rá esély, hogy tényleg ilyen mezünk legyen jövőre.messideco írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... /Valtolaz/
![]()
Ezek kemények. A Nike az EB-re koncentrált, ezért csinált gyenge mezeket a klubcsapatoknak.
Kíváncsi leszek az első számú mezekre, mert ezek nagyon atomok