Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
vale
Capitá del Barça

2009.10.13. 19:32:52

Bányász írta:
mademan írta:itt máris jelezném Bányász kollégának hogy Németh Krisztiánnal meg a bazi nagy arcával nekem is tele van a t.ököm
Én meg ezúton üzenném Neked és mindenki másnak aki ki van Németh Krisztiántól,h akkor nézzétek csak továbbra is a végtelenül szerény és szimpatikus Szabicsot,Sanyát,Hajnalt stb...lehetne sorolni.

Nekem meg velük van tele a tököm.A sok rendes gyerekkel akikkel semmit nem lehet elérni kb.

Sztem igenis kell egy vagány,önbizalomtól duzzadó Németh ennek a magyar focinak.

Egyébként miből szűrtétek le azt,h nagyképű?Ezt még mindig nem tudom...Ismeritek?Személyes cimborátok?Csak mert én úgy gondolom,h még ennek a válogatottnak se Ő a leg szerénytelenebb tagja...
Teljesen igazad van... semmit sem lehet elérni a jólfésült szerény Hajnal Tomikával aki úgy megy ki a pályára hogy remeg a lába és össze tojja magát... egy focistának előnyére válik egy bizonyos fokú vagányság és nagyképüség.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.13. 19:24:11

Bányász írta:
mademan írta:itt máris jelezném Bányász kollégának hogy Németh Krisztiánnal meg a bazi nagy arcával nekem is tele van a t.ököm
Én meg ezúton üzenném Neked és mindenki másnak aki ki van Németh Krisztiántól,h akkor nézzétek csak továbbra is a végtelenül szerény és szimpatikus Szabicsot,Sanyát,Hajnalt stb...lehetne sorolni.

Nekem meg velük van tele a tököm.A sok rendes gyerekkel akikkel semmit nem lehet elérni kb.

Sztem igenis kell egy vagány,önbizalomtól duzzadó Németh ennek a magyar focinak.

Egyébként miből szűrtétek le azt,h nagyképű?Ezt még mindig nem tudom...Ismeritek?Személyes cimborátok?Csak mert én úgy gondolom,h még ennek a válogatottnak se Ő a leg szerénytelenebb tagja...
Nekem is nagy képűnek tűnik a PÁLYÁN nem ismerem hogy alapbl milyen , de pályán nekem igen nagy képűnek tűnnik azt már leírtam hogy mért
Visca El Barca
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.10.13. 19:21:41

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.10.13. 19:18:48

Az első félidőt sajnos nem volt szerencsém látni, de ahogy többen írtátok nem játszottunk igazán jól és ezt az eredmény is tükrözte :?
A második félidőt viszont már a TV előtt izgultam végig és amit magyar részről láttam az tetszett. Nagyot küzdöttünk (már nem először) és bátran futballoztunk. Ez az amit az utóbbi évek "hátrányban levő magyar válogatottja" (legyen az bármilyen korosztály) nem tett meg.
Ez teszi különlegessé Némethéket. 2x120 perc után is volt erejük küzdeni.
Megérdemelnénk a bronzérmet!
A fiúk sok tapasztalatot szereztek, ami a későbbiekben jól fog jönni. Reméljük a klubcsapataikban is komolyan fogják őket venni ezek után!

Le a kalappal az U20-as Magyar Válogatott előtt :!: =D>
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.13. 19:18:30

mademan írta:le a kalappal a fiúk előtt!
Én úgy éreztem hogy 1-2 játékost kivéve mindenki a maximumot hozta ki magából, itt máris jelezném Bányász kollégának hogy Németh Krisztiánnal meg a bazi nagy arcával nekem is tele van a t.ököm
Istenem...ha valaki egyszer megmagyarázná nekem, hogy miért van rásütve arra agyerekre hogy nagyarcú...Mert ez úgy terjedt el, mint a H1N1. Közben meg sehol egy interjú, egy beszélgetés vele, ami ezt alátámaszthatná. Ja igen, kihagyta a tizit. Ebből szűrték le sokan, hogy nagyképű...Ma pl. betegen, vírusfertőzéssel vállalta hogy pályára lép. Nem ment neki, de ez nem meglepő.
Némethez fogható csatártehetségek nem rohangálnak kettesével Európa szerte. Ezen a vb-n bizonyított, és ha felépül péntekig, majd ott is villan.
Szerk. És még valami. Nálunk a 2. játékrészben hiányzott a csapat két ásza. Akkor most játszunk el a gondolattal, és vegyük ki a ghanaiaktól az Adiyah gyereket, meg azt a 7-es számú figurát. Mi maradt volna belőlük? Nem sok minden...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.10.13. 19:21:10-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.13. 19:13:46

Először is gratulálni kell a ghánai csapatnak.
Megérdemelten játszanak döntőt. :wink:

A magyar csapat is dicséretet érdemel. Küzdöttek, harcoltak a fiúk, ez ma sajnos ennyire volt csak elég.
Az első félidő gyenge volt. Elképzeléstelen, passziv volt a csapat játéka.
A második félidőben aztán teljesen más volt a játék képe, többet támadott a csapat és ez az eredményen is meglátszodott.
Sajnos már az egyenlités nem sikerült.

Azért én úgy érzem, h egyesek kicsitt alul értékelik a csapat teljesitményét.
Azért ez mégis egy elődöntő volt. :roll: Szerintem a torna előtt mindenki ki egyezett volna ezzel az eredménnyel. :wink:

Szép volt fiúk. A bronz még meglehet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.13. 19:13:45

Azon morfondírozom, hogy valószinüleg nem Egervári kérte a csapatot ennyire deffenzív, görcsös játékra. Alapvetően nem lett volna rossz középen egy fallal feltartóztatni az ellenfelet, mielőtt lendületbe jönnek, de az már más tészta, hogy mindezt-amellett, hogy nem jött be...-még a támadójátékunk is megsínylette. Sajnos vélhetően nem sikerült megvalósitani az elképzelést. Amit mondenképp hiányoltam, az a testi kontaktusok elkerülése az 1. játékrészben, illetve hogy miért nem zárkóznak fel többen a fellőtt labdák után a támadók mögé-nem volt második hullám.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mademan
Capitá del Barça

2009.10.13. 19:11:29

le a kalappal a fiúk előtt!
Én úgy éreztem hogy 1-2 játékost kivéve mindenki a maximumot hozta ki magából, itt máris jelezném Bányász kollégának hogy Németh Krisztiánnal meg a bazi nagy arcával nekem is tele van a t.ököm
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.10.13. 19:09:28

az tény.. hébe hoba néztem ameccset mert kocsmába voltam és hát ott más volt az elsődleges. 2. félidőbe igen fociztunk! de taktika nélkül!
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.10.13. 19:08:48

Csodálatos volt fiúk! Az első félidő no komment, de minden csapat életében vannak ilyen periódusok, abban biztos vagyok, hogy ott sem akartak kevésbé mint a második félidőben, csak ennyi jött össze. Ennek ellenére fel tudtak állni és azt hiszem összességében 2:1 után az volt benne a levegőben és a játékban, hogy egyenlítünk, ehelyett megkaptuk a harmadikat. Mégsem rogytak össze a fiúk (amit nagyon sok más csapat megtett volna), hanem egy góllal újra visszajöttek a meccsbe. Úgy érzem gekkodannal egyetértve, hogy a hiányzókkal (főleg Komannal, aki óriási tehetség) és egy kicsit nagyobb szerencsével ez a meccs a mienk, így nem kell szégyenkezni, harcoljunk a bronzéremért. 55 éve először vagyunk világbajnokságon a legjobb négy közt ( minden korosztályban), óriási dolog, ez az ország sokra képes!! Szép volt fiúk!!!
Bányász

2009.10.13. 19:02:50

amikor focizni se tudunk?
Miről beszélsz ember?

A második félidőben talán nem fociztunk?Az olaszok,csehek ellen nem fociztunk?
Másik meg azt a Németh srácot többet nem akarom láttni..hihetetlen szerencsétlen/ gyenge.
Hihetetlenül nagy butaságot írtál sztem.

Az a Németh srác az olaszok ellen megmentette a csapatot...és nem mellékesen a legnagyobb magyar ígéret.Ha tetszik ha nem.Rajtad kívül szerintem egy ország szeretné előbb utóbb a felnőtt válogatottban is látni...
Annyit még elmondanék, hogy most picit átérezhettük milyen szurkolni, érdekeltnek lenni egy világversenyen...
Nagyon jó érzés volt.Jó lenne több ilyet átélni.

Egervárinak meg valóban kijár a dicséret.Viszont az első félidőért meg a leb*szás(persze ez túlzás).Ha nem is a mutatott játék miatt de sztem rossz döntés volt 3 védekező típusú játékossal kezdeni középen.Ezzel szinte feladtuk a támadás lehetőségét...féltünk én továbbra is azt mondom.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
vargaakos
Capitá del Barça

2009.10.13. 19:01:53

Ronal.10 írta:első félidő tisztára Barca-Cheslea volt. Hidding féle taktika. Csak nem tom mi a ... kell magyar fiúknak iylen taktikákat nyomatni amikor focizni se tudunk? Chelsea tudott (0-0). Másik meg azt a Németh srácot többet nem akarom láttni.. hihetetlen szerencsétlen/ gyenge.
Második félidőbe végre lement a Németh aztán srácok sztem taktika nélkül nekiestek a Gánaiaknak... meglett az eredménye.
Döntőbe (sztem) Brasilok ellen semmi esélyünk nem lett volna. Jó lesz a 3. hely. Hajrá fiúk!
Szerintem te nem láttad az előző meccset... Azt hiszem nézd meg és utána mondj véleményt Némethről aki ma valószínűleg megsérült.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.13. 18:58:23

Annyit még elmondanék, hogy most picit átérezhettük milyen szurkolni, érdekeltnek lenni egy világversenyen...
Fantasztikus érzés, és hatalmas köszönettel tartozunk a srácoknak. Úgyhogy: KÖSZÖNJÜK Fiúk! Egervárinak is kijár egy grat, mert egyrészt nem hiszem hogy Ő kért volna az 1. félidei játékot (fáradtság, fásultság, és tán a tét is nyomott minket) a 2. 45 percre viszont sikerült tűzbe hoznia a csapatot. A labdarúgásunk vezetői pedig az elmúlt 25 év legfelelősségteljesebb döntése előtt állnak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.10.13. 18:48:45

első félidő tisztára Barca-Cheslea volt. Hidding féle taktika. Csak nem tom mi a ... kell magyar fiúknak iylen taktikákat nyomatni amikor focizni se tudunk? Chelsea tudott (0-0). Másik meg azt a Németh srácot többet nem akarom láttni.. hihetetlen szerencsétlen/ gyenge.
Második félidőbe végre lement a Németh aztán srácok sztem taktika nélkül nekiestek a Gánaiaknak... meglett az eredménye.
Döntőbe (sztem) Brasilok ellen semmi esélyünk nem lett volna. Jó lesz a 3. hely. Hajrá fiúk!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.10.13. 18:48:26

nagyon nagy gratula a csapatnak! óriási örömöt (és egyben meglepetést is) okoztak ezek a kölkök!
ezzel együtt rettentően sajnálom, h elengedték az elején a feketéket, kicsit több odafigyeléssel most mi várnánk a döntőt... de mindegy, így is nagyszerűen játszottak a srácok!
kíváncsi vagyok arra, h mik lesznek majd, ha nagyok lesznek...?

most mindenesetre előre a bronzéremért!!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.10.13. 18:33:32

először is gratula a csapatnak, tényleg szépet játszott és a 2. félidő alapján megérdemeltük volna a hosszabbítást, az első félidő alapján kicsit sem

sajnos egy félidőnyi jó játékkal nem lehet nyerni egy jó csapat ellen... :?
Richardinho írta:U10-es csapatba nem való, technikailag borzasztóan képzetlen emberekkel(pl. Présinger, Korcsmár, Szabó, Simon Á., Simon A.) nem lehetünk a legjobbak. Sajnos.
szerencse hogy vannak nekünk szakértőink hogy megmondják Szabó??? meg Simon A. milyen [auto_cenzúra] volt.....
a többiekkel egyetértek, viszont velük mi bajod van? a válogatott alappillérei voltak, Szabó hihetetlenül sokat fejlődött (gondolom a kihagyott helyzet miatt nem túl szimpi de hát istenem.....)

Simon meg hihetetlenül jó volt...egyik legváratlanabb meglepetés számomra a teljesítménye, nagyon tetszett ahogy mindig megtartotta a labdát és végig harcolt
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Bányász

2009.10.13. 18:32:04

Azon gondolkozom,h így se sokkal jobb mintha marad közte a kettő.Mert így meg azért van bennem keserűség,h milyen kicsi hiányzott egy hosszabbításhoz. :) Néztem volna még a meccset szívesen!

Mé egyszer le a kalappal a srácok előtt!Óriási élmény ez a VB eddig!
Kép

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.13. 18:31:39

Richardinho írta:U10-es csapatba nem való, technikailag borzasztóan képzetlen emberekkel(pl. Présinger, Korcsmár, Szabó, Simon Á., Simon A.) nem lehetünk a legjobbak. Sajnos.
Simon Andrást aláírom, de a többiekkel nem értem mi a baj. Présinger rugótechnikája pl. remek. egy rossz hazaadása volt, igen. Na és? előfordul sajnos bárkivel. Szabó pedig a csapatunk egyik legjobbja volt végig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.10.13. 18:39:14-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.13. 18:30:21

DaNiAlVeS8 írta:
gekkodan írta:Komannal ez 4-2 ide.

Egyel kevesebb hosszabbítással ez 4-2 ide.

Futáccsal a kezdőben ez 4-2 ide.

Présinger lehozatalával 1-1 a félidő.

Azért ez egy kicsit durva ,hogy ezeket így kijelented.. :lol:
Ez nem egy emberen ,vagy 1 percen múlott..
Szerintem a hosszabbítást úgy értette, hogy ha mondjuk Olaszország ellen nincs az a +30 perc, de lehet én értelmeztem rosszul, de úgy nincs valami sok értelme..
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
miihii
KHAL

2009.10.13. 18:28:47

Nehéz véleményezni a meccset,mert két ellentétes félidőt játszottunk.Az elsőben dörzsölte a hátunkat a háló,de magunknak köszönhettük.Hagytuk szórakozni az ellenfelet,amatőr hibák sorozatát mutattuk be,küzdőszellem 0,összjáték mínusz nulla.aztán a félidőben átbillent a csapat és tényleg úgy jöttünk ki,mint akik VB döntőt akarnak játszani.A támadások befejezésénél több szerencse,higgadság kellet volna és simán fordítható a meccs.
Nem tudom az elsőben milyen taktikával mentünk ki,de nagy kár volt átaludni azt a 45 percet és elengedni az ellenfelet...
Ismét leckét kaptunk a csapat tartásáról,nem adják fel sosem.
Ez egy naon bosszantó vereség volt,mert nem az ellenfél volt jobb.De továbbra is büszkék lehetünk a csapatra!
Legyen meg az az aranyos bronz,Srácok!

Hajrá Magyarok! =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
PCsabi
aka Game90

2009.10.13. 18:28:46

ozsimiki írta:ez a f.láma bíró 18másodpercet tett rá a 3percre,amikor feküdt a gyerek 1percet min? na mind1...
Ezen én is csodálkoztam :roll:

Kár, hogy adtunk egy félidőnyi előnyt Ghanának. A második félidőben jól játszottunk, kár, hogy nem használtuk ki a ziccereinket.

Előre a bronzért!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
levproff
Director del Fútbol

2009.10.13. 18:27:47

Szép volt fiúk! 8) Hihetetlen milyen küzdeni akarás,és erőnlét van bennük!
Jaj de kár azért az eslő félidőért! :? :( Na de nem bajnagyon jó ez a csapat!
Mindent bele a 3. helyért!
Hajrá Magyarok! :wink: :twisted:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
rivaldo23
Barça B

2009.10.13. 18:26:25

Hatalmas tisztelet a srácoknak, magyar futballválogatottat mióta élek nem láttam így küzdeni. Reméljük a bronnz meglesz. Pár ember meg már most befér anagyválogatottba, előbb-utób ott is szeretném látni őket...
DaNiAlVeS8
Jugador del Barça

2009.10.13. 18:26:21

gekkodan írta:Komannal ez 4-2 ide.

Egyel kevesebb hosszabbítással ez 4-2 ide.

Futáccsal a kezdőben ez 4-2 ide.

Présinger lehozatalával 1-1 a félidő.

Azért ez egy kicsit durva ,hogy ezeket így kijelented.. :lol:
Ez nem egy emberen ,vagy 1 percen múlott..
Daniel Alves da Silva a példakép...
Richardinho
Barça B

2009.10.13. 18:26:10

U10-es csapatba nem való, technikailag borzasztóan képzetlen emberekkel(pl. Présinger, Korcsmár, Szabó, Simon Á., Simon A.) nem lehetünk a legjobbak. Sajnos.
Válasz küldése