Cseri írta:Én évtizedek óta azt se tudom mikor van meccs. Lesz@rom! Az egész futball leképezi a trágya társadalmunk műkődését,középszerű senkik,luxus körülmények között tengetik napjaikat.
Pedig a magyar szurkolók, megérdemelnének egy olyan válogatottat, ami tíz évente egy világversenyen stabilan helyt áll. Egy EB-n a nyolc között van, vagy VB-n a legjobb 16 között. Nagy dolog, de néha összejöhetne. Mert vannak lelkes szurkolók.
Azért, hogy itt tartunk, hogy sehol se vagyunk, valakik felelősek. Elsősorban az MLSZ, mert ha maguktól nem születnek tehetséges játékosok, akkor igenis mesterségesen kell képezni őket.
Megadni a gyerekeknek az esélyt már 6-8 éves korban, hogy lehetőségük legyen játszani, mindenkinek ne csak a gazdag szülők gyereke mehessen le a műfűre, hanem bárki. Ja és kapjon minden gyerek normális, de olcsó felszerelést. Mert sajna sokan már itt leszakadnak, hogy nincs pénz a szülőknek, 30-40 ezres cipőre, meg fizetni az edzést és oda hordani a gyereket.
Aztán ugye normális edzők kellenek, akik lehetőséget adnak, hogy játszon a fiatal szeresse meg a focit. Sajnos a nagy fizetések miatt, a magyar bajnokságban jó lehet lakni egy játékosnak.
Azt gondolom, hogy már az általános iskolába be kell vinni a focit, elég népszerű sport, biztos több gyerek űzné, ha meglenne a megfelelő feltétel hozzá.
Sajnos tegnap már a játékosokat is sajnáltam, a vereség miatt, szerintem a legkevésbé az ő hibájuk. Hanem a képzésé, ami itt folyik. Kíváncsi lennék, hogy egy Busquets vagy egy Xavi, akiknek nincs kimagasló fizikai adottságuk ehhez a sporthoz, mégis világszinten teljesítenek, itt nálunk mire mentek volna.