Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikor olvastam a hírt (talán az NSO-n), akkor nekem is ez jutott eszembe. Szinte mindenhol van retorzió, utólagos eltiltás, de Spanyolországban ez valamiért nem működik. Sajnos ez arra enged következtetni, hogy a szövetség partner azokhoz az ámokfutásokhoz, amiket a Real Madrid, az Espanyol és néhány csapat játékosa művel egy-egy meccsen. Amíg a spanyol futballtól ámul a világ, addig a körítésétől hányni megy...ab1daL írta:Három mérkőzésre szóló eltiltással sújtották Philippe Mexest, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan hátvédjét. A liga fegyelmi bizottsága a videofelvételek alapján megállapította, hogy a francia középhátvéd megütötte korábbi római csapattársát, Marco Borriellót.
Olaszban is működik a dolog, csak ebben a "nyűves" bajnokságban nem, itt szabadon lehet könyökölni, taposni, jaj de unom..
Bocsánat hogy ezt így leírom de te hülye vagy...mess2009 írta:Ramos soha nem volt különb Pepe-nél, csak ő alattomosabb, Pepe ostobán hentes.
de az edzőjük szelleme a leginkább tettenérhető, hiszen még Kaka is gázol ha a helyzet úgy kívánja, nem beszélve Marcellóról!
Teljes mértékben egyetértek. Angliában és most már Olaszban is visszanézik csak itt ilyen hülyék...ab1daL írta:Olaszban is működik a dolog, csak ebben a "nyűves" bajnokságban nem, itt szabadon lehet könyökölni, taposni, jaj de unom..
Most komolyan elkezdjem sorolni?MessiFan91 írta:Káromkodás hogy kicsi a stadionjuk? Vagy nem illik a témába egy spanyol csapat stadionja?Drigo írta:Ajánlom mindkettőtöknek a SZABÁLYZAT-ot. Látom a reklamálás nagyon megy, de a szabályok betartása kevésbé...
Káromkodás hogy kicsi a stadionjuk? Vagy nem illik a témába egy spanyol csapat stadionja?Drigo írta:Ajánlom mindkettőtöknek a SZABÁLYZAT-ot. Látom a reklamálás nagyon megy, de a szabályok betartása kevésbé...
Így van, és Pepének is volt 2 sárgás belépője ehhez képest még nem kapott lapot...Initom írta:Ramos mit csinál még a pályán ?![]()
a francért nem lehet már normálisan fújni egy meccset...
remélem nem valami 3. félidős szintű műsor lesz erőlködő műsorvezetőkkelBarcaman1993 írta:Már régóta várok vmi ehhez hasonló műsorra.
Március 12-én új focis showműsor indul a Sport Tv-n Fieszta címmel. A műsort készítők szándéka szerint az exkluzív anyagokkal a nézők minden korábbinál alaposabb betekintést nyerhetnek nemcsak a spanyol labdarúgásba, hanem egy kicsit a spanyol életérzésbe is. Az NSO Tv interjúi a készítőkkel.
Nem kell sokat várnunk.
Minden hétfőn este 7 órától. (Zuhanyhíradóban mondták.)Varatrix írta:Azt lehet tudni hogy milyen időpontba lesz? Remélem tekintettel lesznek arra, hogy nem ülünk nonstop a tv előtt...Barcaman1993 írta:Március 12-én új focis showműsor indul a Sport Tv-n Fieszta címmel.
José Enrique-t hiányolom a válogatottból. Szerintem ő a legjobb spanyol balhátvéd jelenleg.
Azt nem írja, de gondolom ilyen késő délután fele lehet majd. Remélem a digis Premier League magazinhoz fog hasonlítani. Annak nagyon örülnék. Normális szakértők, normális műsor, normális csapatok (1-et leszámítva).Varatrix írta:Azt lehet tudni hogy milyen időpontba lesz? Remélem tekintettel lesznek arra, hogy nem ülünk nonstop a tv előtt...Barcaman1993 írta:Március 12-én új focis showműsor indul a Sport Tv-n Fieszta címmel.
Spanyol kerethez csak annyit hogy Del Bosque egy tökös gyerek. Örülök hogy megtette ezeket a lépéseket. Gondolok itt Torres ls Pedro kihagyására, és Muniain meghívására. Ennek is kifejezetten tudok örülni. Tehetséges srác!
Azt lehet tudni hogy milyen időpontba lesz? Remélem tekintettel lesznek arra, hogy nem ülünk nonstop a tv előtt...Barcaman1993 írta:Március 12-én új focis showműsor indul a Sport Tv-n Fieszta címmel.
VÉGRE!Lionel85 írta:Kimaradt a Venezuela elleni keretből Fernando Torres és Pedro
>>Cikk<<
Egyik sem meglepő döntés, mindketten mélyen tudásuk alatt teljesítenek jelenleg.
Hát... Szerintem Iniesta , mind1 milyen a felállás, kihagyhatatlan.Lionel85 írta:Igen, sajna kimaradt, előzetesen őt is betettem, de nem lehet 12 embert.Sanama írta:Iniesta?Ha rajtam múlna, egy szűrő lenne (természetesen Busi Alonso ellenében), akkor beférne Xavi mellé Ini.