recrea írta:Egyébként miért nem “csinálhat” focicsapatot az, aki akar és van rá pénze? Ezt magyarázd már el, kérlek.
ezt én sem értem.
de biztos velem/velünk van a hiba.
lehet,hogy most 10 évig olajos csapatként fog működni pl a PSG vagy a City, aztán ez idő alatt ki tudnak építeni egy olyan brandet, hogy már önállóan is megállnak a lábukon úgy, hogy az eredményeik is maradnak. Nem elképzelhetetlen.
Most nem tudom mitől rosszabb, ha egy olajsejk odavágja a pénzét, mint pl a mi kenőpénzeink, meg kétes igazolásaink, lásd Neymar esete.
és egyébként sem barca-psg összehasonlítás volt,hanem az volt a kiindulópont, hogy psg-real viszonlatban a realnak drukkol valami. Mintha Perez is a tisztaság mintapéldánya lenne. Bár nyilván a spanyol hitelek ide oda tologatásak tök szimpi dolog. (ez ránk is vonatkozik)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."