Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Honnan tudod, hogy 2-ok lesznek?lionel19 írta:2.helyre ugysem emlékeznek majd csak a bajnokokra...
2.helyre ugysem emlékeznek majd csak a bajnokokra...Game90 írta:Azért nem rossz a 2. hely sem. Ha pedig nem 'ták volna el a tavaszi szezon első pár meccsétlionel19 írta:Amugy ennyit az MTK fiataljairól...hülyeség amit csinálnak egyből a végén kezdik..
Azért nem rossz a 2. hely sem. Ha pedig nem 'ták volna el a tavaszi szezon első pár meccsétlionel19 írta:Amugy ennyit az MTK fiataljairól...hülyeség amit csinálnak egyből a végén kezdik..
jah sry benéztemLos Banditos írta:Sikerült nekik lenézni az ellenfelet.Erre gondoltam a "sikerült" szó alatt.
tavaly mi sikerült nekik??? 4-1 igen az nagy siker..Los Banditos írta:Tavaly sikerült nekik pedig elég jó sorsulásuk volt.Idén jóvolna legalább a 3. selejtezőkörig eljutni ha nemis a csoportkörig.lionel19 írta:Sokkal jobb a csapat mint tavaly.... és már nem nézik le a kissebb ellenfeleket... (ugyértem kisebb focigyökerekkel rendelkező országokból jövőket)Los Banditos írta:Teljesen megérdemelt Loki siker volt.Remélem megnyerik a bajnokságot és utánna a BL-ben tisztesen helytállnak nem úgy mint tavaly.![]()
![]()
Tavaly sikerült nekik pedig elég jó sorsulásuk volt.Idén jóvolna legalább a 3. selejtezőkörig eljutni ha nemis a csoportkörig.lionel19 írta:Sokkal jobb a csapat mint tavaly.... és már nem nézik le a kissebb ellenfeleket... (ugyértem kisebb focigyökerekkel rendelkező országokból jövőket)Los Banditos írta:Teljesen megérdemelt Loki siker volt.Remélem megnyerik a bajnokságot és utánna a BL-ben tisztesen helytállnak nem úgy mint tavaly.![]()
Sokkal jobb a csapat mint tavaly.... és már nem nézik le a kissebb ellenfeleket... (ugyértem kisebb focigyökerekkel rendelkező országokból jövőket)Los Banditos írta:Teljesen megérdemelt Loki siker volt.Remélem megnyerik a bajnokságot és utánna a BL-ben tisztesen helytállnak nem úgy mint tavaly.![]()
akkor már elis dőlt 3-0 ennyit a túlzott fiatalitásról... észnélkül egyből nemlehet... Folyamatosan kell mint a Lokiozsimiki írta:Bajnoki döntőnek nyugodtan felfogható meccs lesz ma:
Debrecen-MTK![]()
![]()
Hát, nem kell feltétlen akadémia ahhoz, hogy tehetséges magyar fiatalok legyenek. Az a megtermékenyítésnél dől ellionel19 írta:Amíg nincs akadémia addig nemlesznek tehetséges fiatalok... és vidéken (pl.: Debrecen) előbb stadiont fognak felhuzni/felturbózni... aztán jöhet az akadémia...
Nem tudom, nem néztem utánael fuero írta:MIilyen sokat értek a külföldiekkelMarokkói vendégmunkások voltak?
MIilyen sokat értek a külföldiekkelGame90 írta:MTK - Vác 3-0, gólszerzők: Pál (1.), Kanta (51. 57.)Izgalmas még a bajnokság.
A Vác kezdőcsapatában 5(!) külföldi játékos volt ill csereként beállt még 1.
Aco Stojkov Partizan Beográdtol, Inter nevelésGame90 írta:Ő az, csak nem jutott eszembe a nevelionel19 írta:Mr. Hamingway olasz milliomos érkezett oda, Igort eladtuk egyből jól jáccik![]()
A tanulság az, hogy nem kellett volna eladni BogdanovicsotDe helyette igazolt a Debrecen gondolom más külföldit.
Ő az, csak nem jutott eszembe a nevelionel19 írta:Mr. Hamingway olasz milliomos érkezett oda, Igort eladtuk egyből jól jáccik
Mr. Hamingway olasz milliomos érkezett oda, Igort eladtuk egyből jól jáccikGame90 írta:Honvéd - Tatabánya 2-0
(Ivancsics 53.,Bogdanovics 92.perc)
Nagyfater most nagyon örül, hatalmas Honvéd fan. Oda is érkezett egy pénzes ember, aztán minden rendben van![]()
Nagyfater most nagyon örül, hatalmas Honvéd fan. Oda is érkezett egy pénzes ember, aztán minden rendben vanRaziel írta:Honvéd - Tatabánya 2-0
(Ivancsics 53.,Bogdanovics 92.perc)
Nagy égés lenne, ha nem jutnának vissza az NB1-be. De sztem nagy nehezen meglesz a feljutásOrosháza-Ferencváros 1-1