Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
felmentem a port.hu-rafcbarca0827 írta:Megnéztem port.hu-n, hogy melyik csatorna adja a Portugália - Magyarország meccset és arra jutottam, hogy EGYIK SEM!Mi a fene?
Köszönöm szépen mindenkinek!vargaakos írta:Ha itt nyerünk és a másik meccsen kikap Honduras jelenleg 1-0az ellenfélnek, akkor elsők vagyunk ha jól tudom.bowlinggolyo írta:Ha most ezt a meccset behúzzuk akkor megyünk tovább vagy hogy állunk. Ha tudna valaki valamilyen információt adni erről azt megköszönném!
(javítsatok ki ha nem)
Ha itt nyerünk és a másik meccsen kikap Honduras jelenleg 1-0az ellenfélnek, akkor elsők vagyunk ha jól tudom.bowlinggolyo írta:Ha most ezt a meccset behúzzuk akkor megyünk tovább vagy hogy állunk. Ha tudna valaki valamilyen információt adni erről azt megköszönném!
Már döntetlennél is biztosítva van a továbbjutás.Ha most ezt a meccset behúzzuk akkor megyünk tovább vagy hogy állunk. Ha tudna valaki valamilyen információt adni erről azt megköszönném!
bowlinggolyo írta:Ha most ezt a meccset behúzzuk akkor megyünk tovább vagy hogy állunk. Ha tudna valaki valamilyen információt adni erről azt megköszönném!
Az első félidőben nem sok vizet zavartunk, de szép lett a vége!ElBartimaeus írta:Na, szép vége lett: laza 4-essel küldtük haza a jövő évi vb rendezőket! Bár mezőnyben nem voltunk annyival erősebbek, mégis mi lőttük a gólokat. Gratulálok.
visca el barca írta:szomorú ezt mondanom de nagyjából ezt vártam a sok nagyképű, tetovált, unszimaptikus kisgyerektől. nem való nekik ez a sportág.
mehetne paris hilton öribarijának a fél csapat
Ha jól tudom akkor nem nagyon volt semmilyen nagy torna a tavalyi U19-s Eb óta. Az a csapat tudott is jól játszani, egyik nagy erőssége volt a jó összeszokottság, a jó csapatösszhang. Ezen kívül nem volt gond a technikai résszel sem és még a védekezés is összehangolt, jó, erőszakos volt, emlékszem, hogy a spanyolok és még a németek ellen is paliban voltunk, sőt jobban is játszottunk. Erre elmegy onnan Sisa Tibor, jön ez az Egervári és az akkori nagyon jó csapatból elhoz nem több, mint 4 embertRivaldo11 írta:Természetesen, mint mindenki, úgy én is nagy várakozással ültem le a képernyő elé. A kapott produkció azonban több volt, mint lehangoló. Mindössze csak gondolkodásban, reakcióidőben, agresszivitásban, gyorsaságban, és technikailag bizonyult jobbnak az ellen. Azonban egyet ne feledjünk: Hiba lenne már most ítéletet mondani a srácok felett. Ezt a csapatot láttuk már mindannyian, tudjuk jól, hogy nem ennyit tudnak. Fogaduk el, hogy vannak néha olyan napok, amikor semmi sem jön össze. Ezért azt mondom, várjuk meg, mi lesz a vége. Hiszem, hogy összekapjuk magunkat.
Én is igy gondolom.Rivaldo11 írta:Természetesen, mint mindenki, úgy én is nagy várakozással ültem le a képernyő elé. A kapott produkció azonban több volt, mint lehangoló. Mindössze csak gondolkodásban, reakcióidőben, agresszivitásban, gyorsaságban, és technikailag bizonyult jobbnak az ellen. Azonban egyet ne feledjünk: Hiba lenne már most ítéletet mondani a srácok felett. Ezt a csapatot láttuk már mindannyian, tudjuk jól, hogy nem ennyit tudnak. Fogaduk el, hogy vannak néha olyan napok, amikor semmi sem jön össze. Ezért azt mondom, várjuk meg, mi lesz a vége. Hiszem, hogy összekapjuk magunkat.