Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem múlhat minden 1 meccsen, de egy ien bajnokságban ez létfontosságú lesz.lionel19 írta:az nb2es bajnoki cím sorsa ugyis 30.án dől el majd aki ott nyer azmár feljut nemlesznek aztán már nagy ellenfelek a nyíregyházának szal ha ott tudnának nyerni feljutnának
Ezt nem tudom, én csak 1 bérletet vettemlionel19 írta:jah és 1 ember 5 bérletet vesz vagy ez hogy van?:) mert errefelé ilyeneket is hallani. bár hülyeségnek tartom
Hivatalos adatot nem tudok mondani, de kb. 8ezer. Van amikor többen, van amikor kevesebben.lionel19 írta: nah akkor Los tudta rosszul, amugy mennyi az átlagnézőszám nálatok?
nah akkor Los tudta rosszul, amugy mennyi az átlagnézőszám nálatok?Los Banditos írta:Hála a Kaposvárnak akik szerintem tavaszi elsők. Cool
Egyébként az Üllői úton megint kintvolt 5000 ember szurkolni.
Az odavágón kb. 10-11 ezren voltaklionel19 írta:Debrecenben most 7000 néző volt... ferencvarosba az odavágón 3000 vagy 5000 már nemtom, de emlékszem hogy debrcenben 4-6 szoros a jegyér mint tottvolt...
Nem kell kötekedni és akkor nincs probléma. Azért csak megvertük azt az nbI-es csapatot idegenben. Méghogy nincs helyünk az nbI-ben... Röhely! Az mond ilyet, aki fél, mert aki nem tart a Fraditól, az nem foglalkozik vele.el fuero írta:Szemtanúk beszámolója szerint 30 Vasas-szurkoló arra lett figyelmes, hogy a közelben 8-10 Fradi-szurkoló tartózkodik. Az angyalföldiek elkezdtek "beszólogatni" a fradistáknak, sőt, az egyikük egy dobozos sörrel is megdobta az egyik zöld-fehér szimpatizánst. Erre fel a fradisták ellentámadásba lendültek, amely láttán a Vasas-szurkolók mintegy 90 százaléka megfutamodott, az ottmaradottak közül egyiket állcsúcson vágták, míg a másik fején egy sörösüveg csattant. Ez utóbbit a mentők azonnal az Árpád Kórházba szállították, ahol rögtön orvosi kezelésben részesítették."
Azért elég durva, h 30 Vasas drukker 90 %-a megijedt a 10 fradistától
Kokó volt a bíró, Koós Jani és Farkasházy meg a két partjelzőlionel19 írta:mert egyértelműen sokadszorra fradi érzelmű birok csalnak ez tény
mert egyértelműen sokadszorra fradi érzelmű birok csalnak ez tényGame90 írta:Én nem láttam olyan kameraállást, ahol egyértelműen meglehet állapítani, hogy a kapus hozzáért-e Tökölihez.lionel19 írta:de van egy olyan gyanum hogy ez nem volt jogos... utánaolvastam és fórumokon kérdőjelezik meg a jogosságát...
De miért zavarna, ha kamu 11-es lett volna?![]()
Én nem láttam olyan kameraállást, ahol egyértelműen meglehet állapítani, hogy a kapus hozzáért-e Tökölihez.lionel19 írta:de van egy olyan gyanum hogy ez nem volt jogos... utánaolvastam és fórumokon kérdőjelezik meg a jogosságát...
de van egy olyan gyanum hogy ez nem volt jogos... utánaolvastam és fórumokon kérdőjelezik meg a jogosságát...ozsimiki írta:Lollionel19 írta:Lol tényleg 11esből rugott gólt a Fradi? tudtok adni egy linket ahol megnézhetem miért adta meg?![]()
![]()
Miért? MI (Barca) még nem rúgott 11esből gólt
![]()
Istenem....
Lollionel19 írta:Lol tényleg 11esből rugott gólt a Fradi? tudtok adni egy linket ahol megnézhetem miért adta meg?
Én megmondtamel fuero írta:Megígértem h nem lesz balhé a meccsen, de sajnos mégis volt![]()