Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.20. 11:43:29

fcbarca0827 írta:
kanty írta: Hát azért olyan rosszak sem voltak, csak eljutottak egy EB elődöntőig. :D A hollandokkal a csoportban hatalmas meccset játszottak, ha jól emlékszem kétszer is hátrányba kerültek, a végén aztán nyertek 3-2-re.
:
Volt ilyen, de ez a Barcaman14 által is említett 2004-es EB-n volt. Bár szerintem MessiFan is azt a csapatot kedvelte, tekintve, hogy 2008-ban semmi különöset nem csináltak. :P

Emlékszem 2004-ben Kluivert egy percet sem játszott, pedig ott volt. :x :D
Előtte 4 évvel meg társgólkirály lett, de '04-ben Davids is hatalmasat játszott, meg RVN-t is imádtam akkor. A németek elleni egyenlítése nem volt semmi :D

'08-ban is uraltuk a mezőnyt, akkor meg egy sajnálatos tragédia azért ott volt a fejekben az oroszok elleni meccsen. De most az EB-n igazán kijöhetne a lépés végre.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.20. 11:32:59

fcbarca0827 írta:
kanty írta: Hát azért olyan rosszak sem voltak, csak eljutottak egy EB elődöntőig. :D A hollandokkal a csoportban hatalmas meccset játszottak, ha jól emlékszem kétszer is hátrányba kerültek, a végén aztán nyertek 3-2-re.
:
Volt ilyen, de ez a Barcaman14 által is említett 2004-es EB-n volt. Bár szerintem MessiFan is azt a csapatot kedvelte, tekintve, hogy 2008-ban semmi különöset nem csináltak. :P

Én is 2004-re gondoltam.
Jaj, ne is mond, én is tiszta ideg voltam, csak vártam, h jöjjön Kluivert...de nem jött.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.08.20. 11:28:56

:

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.20. 11:21:07

MessiFan írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 11?nocache

Nagyon szerettem a 2008-as Cseh válogatottat. Koller, Baros, Rosicky, Plasil és az a balbekk... Persze nem voltak túl jók, de szimpatikusak voltak.
:D
Hát azért olyan rosszak sem voltak, csak eljutottak egy EB elődöntőig. :D A hollandokkal a csoportban hatalmas meccset játszottak, ha jól emlékszem kétszer is hátrányba kerültek, a végén aztán nyertek 3-2-re.

Koller egy igazi kuriózum a foci világában a magassága miatt. Nagy darab , de azért ügyetlennek nem nevezném, a kapu előtt elég veszélyes volt.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.20. 11:02:36

MessiFan írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 11?nocache

Nagyon szerettem a 2008-as Cseh válogatottat. Koller, Baros, Rosicky, Plasil és az a balbekk... Persze nem voltak túl jók, de szimpatikusak voltak. :D
Ha már szóba került, nekem a 2004-es cseh válogatott a nagy kedvencem! :) Poborsky és Baros nagy kedvencem volt, sajnáltam hogy kiestek a görögök ellen az elődöntőben. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.08.20. 10:47:55

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 11?nocache

Nagyon szerettem a 2008-as Cseh válogatottat. Koller, Baros, Rosicky, Plasil és az a balbekk... Persze nem voltak túl jók, de szimpatikusak voltak. :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.20. 00:10:54

A totalbarca.com szerint az argentín válogatott kapitány behívta Messit és Mascheranot a válogatottba, Ázsiába... Hát nem tudom, hogy Messi helyében elmennék-e? Amiket a VB és a Copa után kapott azután már az is emner feletti, ha elmegy.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.15. 09:25:50

Én is meglestem az Anzhit. Egy nulla volt konkrétan amit nyújtottak, de ez tényleg érthető még azért. Sok munka lesz még a csapattal, és lemerem fogadni hogy hamarosan nem csak sztár játékosok nevei kerülnek elő, hanem egy két edzőé is.
A másik észrevétel: Dzsudzsák nem nagyon jutott szabadhoz. :roll: Pedig már az első nyilatkozatában leszögezte hogy megegyeztek R.Carlossal, miszerint minden meccs első lehetősége az övé a többit átengedi. Ehhez képest...
Egyébként nagyon látszik hogy ő miért van ott! Minden tiszteletem az övé, sőt hatalmas kedvencem volt anno a Realban, még ha ez furcsán hangzik is. :) Még mezem is volt, van! :D

Amúgy Dzsudzsák jó lenne azon a szélen is, ha egy kicsit okosabban kihasználná a bal lábát ott is. Érthetetlenül keveset húz befelé a labdával, pedig sokkal jobb lövőhelyzeteket teremthetne mint a másik szélen.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.14. 21:24:26

Persze, h idő kell nekik, amíg Európában is viszik vmire, nem is kevés. A City-t pl. még most sem sorolhatjuk Európa elitjébe, pedig már 3 éve pumpálják a rengeteg pénzt beléjük. Az Anzsinak ráadásul az alapjai is rosszabbak, így nekik még több évbe telhet ez. Épp ezért nem túl vonzó egy olyan játékosnak, akik a közeljövőben akar sikereket elérni. Amire belőlük komoly csapat lesz, addigra pl. Dzsudzsák sztem már ott sem lesz.
d
Entrenador del Barça

2011.08.14. 21:07:49

Még az igazolásokat sem fejezték be és amúgy is baromira friss ez a csapat. A világ legjobb edzői is mind nehezen indulnak egy teljesen új csapattal és ez már eléggé új. Nem ismerem az edző képességeit, pusztán azt mondom, hogy nem reális elvárás, hogy már most világverő csapat legyen az Anzsi.
daffy
Madridista

2011.08.14. 21:05:37

Lionel85 írta:
gordi. írta:a végére meg egy kis pletyi az nso-ról:
"Dzsudzsák Balázs elárulta, hogy a minap Szulejman Kerimov, az Anzsi multimilliárdos tulajdonosa amolyan motivációs beszédet tartott az edzésen, megemlítve többek között, hogy az Internazionalét erősítő kameruni Samuel Eto'o a Dinamo Moszkva elleni összecsapás előtt már a Mahacskalánál lesz – ezt a meccset jövő vasárnap játsszák..."
Biztos nagyon motiváltak voltak, azért is égtek le Moszkvában. Egyelőre sehol nincs a csapat, összevásároltak sokmindenkit, de igazi csapat még nem alakult ki. Lehet egy nevesebb edző kell majd hozzá.
vagy meg kell várni,míg odaérnek az igazolások :D addig tuti nem lesz csapat. kell oda is jó néhány év. a city is még csak most ért a bl-be,pedig angol klub,voltak alapok is bizonyos fokig,stb. nem az orosz ligát lesz nehéz megnyerni,bár amint látjuk ahhoz is kell egy kis idő. ha majd a bl csoportkört túlélik,én akkor fogom mondani,hogy jó csapat lett
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.14. 21:01:28

gordi. írta:a végére meg egy kis pletyi az nso-ról:
"Dzsudzsák Balázs elárulta, hogy a minap Szulejman Kerimov, az Anzsi multimilliárdos tulajdonosa amolyan motivációs beszédet tartott az edzésen, megemlítve többek között, hogy az Internazionalét erősítő kameruni Samuel Eto'o a Dinamo Moszkva elleni összecsapás előtt már a Mahacskalánál lesz – ezt a meccset jövő vasárnap játsszák..."
Biztos nagyon motiváltak voltak, azért is égtek le Moszkvában. Egyelőre sehol nincs a csapat, összevásároltak sokmindenkit, de igazi csapat még nem alakult ki. Lehet egy nevesebb edző kell majd hozzá.
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.08.14. 20:53:16

Fél szemmel néztem csak a meccset, de nem sok elképzelést láttam az Anzsitól. De egyelőre az építkezés elején tartanak.
gordi.
Barça B

2011.08.14. 20:46:00

Megnéztem Balázs meccsét. Hát mit mondjak, gyenge volt a Mahacskala.. nagyon...
11 ember volt a pályán akiknek fogalmuk se nagyon volt, h mit kellene játszani. Balázsnak a jobb oldali kp szerepe nagyon nem tetszett, labda nem sokszor volt nála.
Remélem az edzője visszarakja a helyére, és mögötte meg Zhirkov lesz a védő( most úgyanis ő volt Balázs helyén)
Roberto Carlost meg tisztelem becsülöm, de már a padra raknám csak.. nem szürőnek, kevés volt ...

a végére meg egy kis pletyi az nso-ról:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.08.13. 01:37:37

ab1daL írta:
Game90 írta:FourFourTwo írta ki fb-ra:

Mindig van lejjebb: A Prizma TV közvetíti majd az Orosz Premjer Liga, egyben az Anzsi Mahacskala meccseit.
Legalább olyanom van. :lol:
Nekem is, mivel UPC Directes vagyok.
Vasárnap 17:10-től be is próbálkozok az első meccsel.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.08.12. 22:09:29

Mi az a prizma tv? De mindegy is, én megvagyok az orosz bajnokság nélkül.

A Bundesliga hihetetlen nagy fejlődést mutat. Rólam annyit, hogy nem tudok 5 percnél tovább nézni olyan meccset ami nem jön be, lehet ez Barca (ez pár éve nem fordult azért elő), Real, MU, Kelszi stb. akárki. De a minap néztem valami német mérkőzést és azon kaptam magam, hogy Horti mester nélkül is végig láttam. Nálam nemhogy elmarad, de még pár ilyen és simázza az angolt is.

OFF: Egyébként ha már a csatornáknál tartunk másnál is megszűnt a sportklub, vagy csak felénk kedveskedik a Digi, ily szép gesztusokkal?
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.12. 19:00:17

Game90 írta:FourFourTwo írta ki fb-ra:

Mindig van lejjebb: A Prizma TV közvetíti majd az Orosz Premjer Liga, egyben az Anzsi Mahacskala meccseit.
Legalább olyanom van. :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PCsabi
aka Game90

2011.08.12. 18:45:09

FourFourTwo írta ki fb-ra:

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
d
Entrenador del Barça

2011.08.12. 09:46:18

Az a gond, hogy ez hosszú távon nem járható út. Nem lehet minden egyes csapat mögé milliárdosokat találni. Így azok, akik befektetők nélkül próbálnak érvényesülni nem csak hogy lemaradnak, de a sok kintről a fociba pumpált pénz még a piacot is annyira eltorzítja, hogy iszonyatos nehéz helyzetbe kerülhet egy ilyen magára hagyott klub.

Ha nem hobbiszinten, szinte trendiségből történne a klubvásárlás, akkor sokkal jobban járnánk. Normális üzletágakban ha befektetek valamibe pénzt, akkor azt azért teszem, hogy utána megtérüljön. Én nem tudom a Manchester City például valaha is el tud-e, illetve el akar-e jutni olyan szintre, hogy gazdaságos működést mutasson. Abramovic is kiadta az ukázt a Chelseanek, hogy gazdaságossá kell válnia, de csak akkor, amikor szorult kicsit hurok az orosznál és azóta ismét újabb tízmilliókat pumpált a klubba.

Így hogyan próbáljon megmaradni egy befektető nélküli klub?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.12. 09:32:13

Régóta motoszkál bennem egy kérdés!
Én is úgy vagyok vele,, hogy pénzzel nem lehet mindent megvenni!Viszont az kifejezetten örömteli, hogy olyan csapatok melyek eddig középmezőnyben vagy hátul voltak, olyan igazolásokat tudnak megtenni amivel erősödnek!És nem ugyanazok mennek, hogy XY megy a Realba hozzánk vagy a Milanba.....
Szerintem ez jó dolog, hogy egyenlítődnek az erőviszonyok s nincs olyan egyeduralma igazolás terén egy tradicionális csapatnak!Igaz maga az, hogy pénz kell hozzá már elcsorbítja a szép dolgokat :roll:

Remélem valóban hamarosan jön valami szabály amivel többek között a csapatok közti különbségeket csökkentik, de közben az orbitális pénz összeg mozgásokat is redukálják!

Jót tenne a nézettségnek is, ha úgy indulna minden bajnokság, hogy 8-10 egyszintű csapat verseng a bajnoki címekért!Persze ezt nehéz lesz megvalósítani a nagy csapatok ezerrel ágaskodnak ellene, mert tradíciók meg minden....
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.12. 08:56:09

Barcaman1993 írta:
daffy írta:elnézve ezt a német csapatot,amely rendkívül fiatal és tehetséges,nem utolsó sorban elég összeszokott is,a fő esélyesei lehetnek a vb-nek és még jó párnak,tekintve,hogy milyen "u" válogatottjai vannak. én őszintén bevallom,hogy rühellem a németeket,de ez a válogatott olyan fajta szimpátiát váltott ki belőlem a szerethető és élvezhető focijukkal,hogy az utálatom kezd tovaszállni.
Úgy néz ki, hogy kezd kialakulni a következő pár év meghatározó nemzeti csapatai. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a spanyolok, németek, hollandok fogják uralni világ fociját. Mind3 csapat borzasztóan erős.
+ Mexikó. Lehet, sokan nem veszik őket komolyan, de én úgy gondolom, h sorozatos utánpótlás sikerek előbb-utóbb a felnőtt csapaton is meg fognak látszani. Sőt, már a 2010-s VB látszott, h a jövőben ebből lehet egy komoly csapat.

De pár európai nagy csapat sztem bajban lehet. Pl. olaszok, és főleg az angolok. Utóbbiaknak mostanában így sem esett le sok minden, de sztem a jövőben még ennyi sem fog. De hát nekik így jó. A Bundes Liga tele van fiatal német tehetségekkel, akik fokozatosán hozzák is feljebb a szintet. Igaz, az angol bajnokság egyenlőre jóval erősebb. De ők a milliárdos befektetők, és a rengeteg külföldi sztár miatt. Ami viszont egyértelműen az angol játékosok kárára megy. És ez csak mélyíti a válogatott válságát.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.12. 08:47:42

daffy írta:elnézve ezt a német csapatot,amely rendkívül fiatal és tehetséges,nem utolsó sorban elég összeszokott is,a fő esélyesei lehetnek a vb-nek és még jó párnak,tekintve,hogy milyen "u" válogatottjai vannak. én őszintén bevallom,hogy rühellem a németeket,de ez a válogatott olyan fajta szimpátiát váltott ki belőlem a szerethető és élvezhető focijukkal,hogy az utálatom kezd tovaszállni.
Úgy néz ki, hogy kezd kialakulni a következő pár év meghatározó nemzeti csapatai. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a spanyolok, németek, hollandok fogják uralni világ fociját. Mind3 csapat borzasztóan erős.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2011.08.12. 08:34:18

elnézve ezt a német csapatot,amely rendkívül fiatal és tehetséges,nem utolsó sorban elég összeszokott is,a fő esélyesei lehetnek a vb-nek és még jó párnak,tekintve,hogy milyen "u" válogatottjai vannak. én őszintén bevallom,hogy rühellem a németeket,de ez a válogatott olyan fajta szimpátiát váltott ki belőlem a szerethető és élvezhető focijukkal,hogy az utálatom kezd tovaszállni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.12. 08:27:43

bali 15 írta:Amúgy a Dortmundnak is van valamilyen jól működő utánpótlásneveldéje?
Mert a tegnapi német csapatból sokan játszanak ott.
Van, ahogy nagyon sok más német csapatnak is. Éppen ebben van a német futball ereje, h országszerte nagyon jó az utánpótlás nevelés, nemcsak 1-2 csapatnál. De pl. Mexikó is ugyanezt csinálja, az összes klub kiveszi a részét a dologból.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.12. 08:08:57

Most hogy Etoo is az oroszokhoz igazolt, egyre jobban látszik kezd kicsit megváltozni a világ futball elitje (ennek én örülök, hogy több erősebb csapat, illetve bajnokság, s nincs a nagy 4nek privilégiuma)!
Felvetődött, hogy az olasz liga milyen szinten van, véleményem szerint is a 2 legerősebb bajnokság egyértelmű, utána viszont nagyon kicsinykék a különbségek a német, olasz, francia, s most már az orosz liga között!Eddig is kifejezetten élvezhető volt a Premjer Liga, sok jó csapattal, s a VB miatt ömlik a pénz az oroszoknál (el is zárják a gázcsapokat Nyugat fele :lol: )!
Nagyon remélem, hogy Dzsudzsák megítélése is megváltozik, mert igenis jó helyre került, s tévhit, hogy az orosz bajnokság periméteren van, s nem figyelnek oda Nyugat-Európában, hiszen több helyen ugyanúgy közvetítik az ottani meccseket!
Etoo döntése így is meglepő, miután még fiatal, de ez is bizonyítja igenis számolni kell az orosz klubokkal, s remélem ismét lesz EL-t nyerő orosz csapat, illetve a BL-ben is már olykor-olykor megfricskáznak nagy csapatokat! Приезжайте в Россию :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése