Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Előtte 4 évvel meg társgólkirály lett, de '04-ben Davids is hatalmasat játszott, meg RVN-t is imádtam akkor. A németek elleni egyenlítése nem volt semmifcbarca0827 írta:Volt ilyen, de ez a Barcaman14 által is említett 2004-es EB-n volt. Bár szerintem MessiFan is azt a csapatot kedvelte, tekintve, hogy 2008-ban semmi különöset nem csináltak.kanty írta: Hát azért olyan rosszak sem voltak, csak eljutottak egy EB elődöntőig.A hollandokkal a csoportban hatalmas meccset játszottak, ha jól emlékszem kétszer is hátrányba kerültek, a végén aztán nyertek 3-2-re.
:![]()
Emlékszem 2004-ben Kluivert egy percet sem játszott, pedig ott volt.![]()
Én is 2004-re gondoltam.fcbarca0827 írta:Volt ilyen, de ez a Barcaman14 által is említett 2004-es EB-n volt. Bár szerintem MessiFan is azt a csapatot kedvelte, tekintve, hogy 2008-ban semmi különöset nem csináltak.kanty írta: Hát azért olyan rosszak sem voltak, csak eljutottak egy EB elődöntőig.A hollandokkal a csoportban hatalmas meccset játszottak, ha jól emlékszem kétszer is hátrányba kerültek, a végén aztán nyertek 3-2-re.
:![]()
Emlékszem 2004-ben Kluivert egy percet sem játszott, pedig ott volt.![]()
Volt ilyen, de ez a Barcaman14 által is említett 2004-es EB-n volt. Bár szerintem MessiFan is azt a csapatot kedvelte, tekintve, hogy 2008-ban semmi különöset nem csináltak.kanty írta: Hát azért olyan rosszak sem voltak, csak eljutottak egy EB elődöntőig.A hollandokkal a csoportban hatalmas meccset játszottak, ha jól emlékszem kétszer is hátrányba kerültek, a végén aztán nyertek 3-2-re.
:
Hát azért olyan rosszak sem voltak, csak eljutottak egy EB elődöntőig.MessiFan írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 11?nocache
Nagyon szerettem a 2008-as Cseh válogatottat. Koller, Baros, Rosicky, Plasil és az a balbekk... Persze nem voltak túl jók, de szimpatikusak voltak.
Ha már szóba került, nekem a 2004-es cseh válogatott a nagy kedvencem!MessiFan írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 11?nocache
Nagyon szerettem a 2008-as Cseh válogatottat. Koller, Baros, Rosicky, Plasil és az a balbekk... Persze nem voltak túl jók, de szimpatikusak voltak.
vagy meg kell várni,míg odaérnek az igazolásokLionel85 írta:Biztos nagyon motiváltak voltak, azért is égtek le Moszkvában. Egyelőre sehol nincs a csapat, összevásároltak sokmindenkit, de igazi csapat még nem alakult ki. Lehet egy nevesebb edző kell majd hozzá.gordi. írta:a végére meg egy kis pletyi az nso-ról:
"Dzsudzsák Balázs elárulta, hogy a minap Szulejman Kerimov, az Anzsi multimilliárdos tulajdonosa amolyan motivációs beszédet tartott az edzésen, megemlítve többek között, hogy az Internazionalét erősítő kameruni Samuel Eto'o a Dinamo Moszkva elleni összecsapás előtt már a Mahacskalánál lesz – ezt a meccset jövő vasárnap játsszák..."
Biztos nagyon motiváltak voltak, azért is égtek le Moszkvában. Egyelőre sehol nincs a csapat, összevásároltak sokmindenkit, de igazi csapat még nem alakult ki. Lehet egy nevesebb edző kell majd hozzá.gordi. írta:a végére meg egy kis pletyi az nso-ról:
"Dzsudzsák Balázs elárulta, hogy a minap Szulejman Kerimov, az Anzsi multimilliárdos tulajdonosa amolyan motivációs beszédet tartott az edzésen, megemlítve többek között, hogy az Internazionalét erősítő kameruni Samuel Eto'o a Dinamo Moszkva elleni összecsapás előtt már a Mahacskalánál lesz – ezt a meccset jövő vasárnap játsszák..."
Nekem is, mivel UPC Directes vagyok.ab1daL írta:Legalább olyanom van.Game90 írta:FourFourTwo írta ki fb-ra:
Mindig van lejjebb: A Prizma TV közvetíti majd az Orosz Premjer Liga, egyben az Anzsi Mahacskala meccseit.
Legalább olyanom van.Game90 írta:FourFourTwo írta ki fb-ra:
Mindig van lejjebb: A Prizma TV közvetíti majd az Orosz Premjer Liga, egyben az Anzsi Mahacskala meccseit.
+ Mexikó. Lehet, sokan nem veszik őket komolyan, de én úgy gondolom, h sorozatos utánpótlás sikerek előbb-utóbb a felnőtt csapaton is meg fognak látszani. Sőt, már a 2010-s VB látszott, h a jövőben ebből lehet egy komoly csapat.Barcaman1993 írta:Úgy néz ki, hogy kezd kialakulni a következő pár év meghatározó nemzeti csapatai. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a spanyolok, németek, hollandok fogják uralni világ fociját. Mind3 csapat borzasztóan erős.daffy írta:elnézve ezt a német csapatot,amely rendkívül fiatal és tehetséges,nem utolsó sorban elég összeszokott is,a fő esélyesei lehetnek a vb-nek és még jó párnak,tekintve,hogy milyen "u" válogatottjai vannak. én őszintén bevallom,hogy rühellem a németeket,de ez a válogatott olyan fajta szimpátiát váltott ki belőlem a szerethető és élvezhető focijukkal,hogy az utálatom kezd tovaszállni.
Úgy néz ki, hogy kezd kialakulni a következő pár év meghatározó nemzeti csapatai. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a spanyolok, németek, hollandok fogják uralni világ fociját. Mind3 csapat borzasztóan erős.daffy írta:elnézve ezt a német csapatot,amely rendkívül fiatal és tehetséges,nem utolsó sorban elég összeszokott is,a fő esélyesei lehetnek a vb-nek és még jó párnak,tekintve,hogy milyen "u" válogatottjai vannak. én őszintén bevallom,hogy rühellem a németeket,de ez a válogatott olyan fajta szimpátiát váltott ki belőlem a szerethető és élvezhető focijukkal,hogy az utálatom kezd tovaszállni.
Van, ahogy nagyon sok más német csapatnak is. Éppen ebben van a német futball ereje, h országszerte nagyon jó az utánpótlás nevelés, nemcsak 1-2 csapatnál. De pl. Mexikó is ugyanezt csinálja, az összes klub kiveszi a részét a dologból.bali 15 írta:Amúgy a Dortmundnak is van valamilyen jól működő utánpótlásneveldéje?
Mert a tegnapi német csapatból sokan játszanak ott.