Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Akkor honnan tudod, hogy a bíró miatt tudott a Fradi fordítani?lionel19 írta:nemtudom sajnos
nemtudom sajnosGame90 írta:Nézed a meccset?lionel19 írta:biztos vagy benne mert fradi erre nemképes magától.. vagy a vasas roppant össze de mitől vagy a spori roppant össze őt már vélni lehetne mitől
egy másodosztályú csapat nemképes erre magától.. ilyen nincs ez olyan mintha a Tottenhamot alázné a West Bromozsimiki írta:Na ebből látszik,hogy csak az ellenszenv beszél belőled amikor a Fradival kapcsban írsz,semmi észérv,semmi más...lionel19 írta:ki a bíróGame90 írta:Vasas - FTC 2-3
Úgymond elfogult vagy teljesen negatív írányban velük szemben,és akármit is csinálnak,Te csak a rosszat látod benne...
Nézed a meccset?lionel19 írta:biztos vagy benne mert fradi erre nemképes magától.. vagy a vasas roppant össze de mitől vagy a spori roppant össze őt már vélni lehetne mitől
Minden Tiszteletem a Debrecené,bírom is őket,de a Debrecen soha az életben nem lessz annyi mindenre képes mint a Fradi És ne hozdd fel a szurkolókat meg ezeket,hanem a teljesítményt nézdd,és azt a küzdést ami bele van égve a Fradibalionel19 írta:
biztos vagy benne mert fradi erre nemképes magától.. vagy a vasas roppant össze de mitől vagy a spori roppant össze őt már vélni lehetne mitől
Na ebből látszik,hogy csak az ellenszenv beszél belőled amikor a Fradival kapcsban írsz,semmi észérv,semmi más...lionel19 írta:ki a bíróGame90 írta:Vasas - FTC 2-3
biztos vagy benne mert fradi erre nemképes magától.. vagy a vasas roppant össze de mitől vagy a spori roppant össze őt már vélni lehetne mitőlGame90 írta:Sztem mindegy, ugyanis nem rajta múlik a meccs.lionel19 írta:ki a bíróGame90 írta:Vasas - FTC 2-3
Sztem mindegy, ugyanis nem rajta múlik a meccs.lionel19 írta:ki a bíróGame90 írta:Vasas - FTC 2-3
Nem semmiGame90 írta:Vasas - FTC 2-3
Azért gondolom nem fenyegetik őket 9 mm-essel, hogy neked azonnal Pestre kell szerződnilionel19 írta:Tisza... Ujpest
Tőzsér... Ferencváros
Máté Péter... Reading (igaz ő ittis jáccott)
Ludánszki... Zalaegerszeg...
afrikai idegenlégiósok ugy küzdenek ahogy máshol egy magyar se..
pl.: Sidibehez hasonló játékos sincs itthon...
Nagyrészt igaz amit mondtál csak a példa volt rossz vannak azért kivételek..el fuero írta:Ezt inkább átlagba mondom, de ez az én véleményem......lionel19 írta:Sidibenek 2. szezonja és most parédézik nemtavaly..el fuero írta:Most csak példának hozom Sidibét, de igaz az összes külföldire. Az eslő szezonjába parádézik, gólokat lő, fontos meccseket dönt el, hajt, küzd. Aztán jön a második szezon és szépen lassan beleszürül a magyar élvonalba. És nem lesz több egy átlagos játékosnál.
Ezt inkább átlagba mondom, de ez az én véleményem......lionel19 írta:Sidibenek 2. szezonja és most parédézik nemtavaly..el fuero írta:Most csak példának hozom Sidibét, de igaz az összes külföldire. Az eslő szezonjába parádézik, gólokat lő, fontos meccseket dönt el, hajt, küzd. Aztán jön a második szezon és szépen lassan beleszürül a magyar élvonalba. És nem lesz több egy átlagos játékosnál.
Sidibenek 2. szezonja és most parédézik nemtavaly..el fuero írta:Most csak példának hozom Sidibét, de igaz az összes külföldire. Az eslő szezonjába parádézik, gólokat lő, fontos meccseket dönt el, hajt, küzd. Aztán jön a második szezon és szépen lassan beleszürül a magyar élvonalba. És nem lesz több egy átlagos játékosnál.
Szombathelyen szeptembertől beindul az új futball akadémia. Béla király és Halmai Gábor hozták össze. Az egyik haverom is odamegylionel19 írta: Győrben,Honvédnál és Szombathelyen épülnek elvileg akadémiák ezt hallottam bár ha egy helybéli megerősiteni
meg miskolcon is asszem ...
és az ujak is jók, bár megkell küzdeni a helyért nekik nem kapják ingyen.. Jimmy Jons Tchana és Thierry Issemiou névszerintel fuero írta:Vannak télleg jó afrikai játékosok. Pl: Sidibe, Foxi, Kouemaha.....Game90 írta:Na látod, ez a baj Inkább a fiatalokat kéne játszatni, nem pedig Afrikából játékosokat hozni.lionel19 írta:meg mi a sok afrikaival... többiek sehol szerb,meg románokkal.
Győrben,Honvédnál és Szombathelyen épülnek elvileg akadémiák ezt hallottam bár ha egy helybéli megerősiteniozsimiki írta:Válogatott is csak lejjebb sűllyed,de ott talán elkezdődik vmi..klubboknál ezt korántsem érzem
Egyetértek!Game90 írta:Na látod, ez a baj Inkább a fiatalokat kéne játszatni, nem pedig Afrikából játékosokat hozni.lionel19 írta:meg mi a sok afrikaival... többiek sehol szerb,meg románokkal.