2009.09.09. 23:59:10
Nos, megint egy gyorsan bekapott rögzített szitus gól,aztán a nagy semmi. és ez most az ellenfélre nézve szégyen, ha csak így tudnak játszani,nem is fogom bánni,h a svédek jutnak ki,és nem a portugálok, pedig ők az egyik kedvenceim,de nagyon íztelen volt a mai produkciójuk is, szerintem persze bőven benne van ennek a tehetségtelen kéróóózsnak a keze is.
A srácok szerintem bőven jobbak voltak mint a svédek ellen, Dzsudzsák az elején nagyon élt, több lövése is ígéretes volt, sajnos megmarat annak.
nem lepett meg a vereség, mivel nem vagyunk olyan jó csapat mint az ellenfél (akik szintén nagyon trék voltak mai este), ahogy a svédek is jobb csapat mint mi. a dánok szárnyalása (idegenben verték svédeket,portugálokat) miatt pedig teljesen reális a 4. hely, annak ellenére is,h ezúttal a kötelezőket hoztuk. (ez is már nagy szó!) én nem vagyok letörve, örülök annak,h mivel hoztuk a kötelezőket,így tovább élhetett a remény,és ismét középpontba került a Foci Magyarországon, persze aki elvetemülten hitt a kijutásban (én "csak" bíztam benne,h megcsípjük egyik neves ellenfelünket a Puskásban,és akkor már elég közel lett volna a PÓT!selejtező (ez nem egyenlő a kijutással) azoknál most megint világvége a hangulat,és követelik a fejeket. Pedig kis józan ésszel be lehet látni,h hiába a zsinórban 12pont, ez a csapat még nem elég arra,h akkor okozzon meglepetést,és fontos győzelmet,amikor az akár egy 2.helyet eredményezhetne.
az első lépést megtette a vezetés,és a csapat, hoztuk a kötelezőket,és egyik vereségünk alkalmával sem lettünk kiütve (egyedül a svédek elleni itthoni meccsen voltunk nagyon nagyon gázak), sőt a DÁnok elleni xnél jobbak voltunk (igaz nem érünk semmit se vele),és az idegenbeli svéd meccsen is bőven partyban voltunk elég sokáig.
folytatni kellene a dolgokat, nem pedig ismét teljesen felzilálni a vezetést,és a csapatot. természetesen csatár ügyileg kellene több név,és playa.
és talán akkor majd előnyre tudjuk változtatni az olyan szitukat, etapokat,mint pl svédek ellen idegenben, amikor egyértelműen jobban játszva,helyzeteket kidolgozva meccseltünk le 30-40percet, most még az ilyenek nem sikerülnek,nem tudjuk gól-gólokkal alátámasztani az adott időszakos fölényünket, már amikor volt.
most sajnos utcsó két hazai meccsnél nem igen voltak ilyen szép időszakok,ez nem annyira örömteli tény.
mindenesetre remélem folytatódnak a dolgok, semmire nem megyünk azzal,ha megint jön egy másik név,másik vezetéssel,és félig kicserélt csapattal. (persze ilyen Hajnalos témákban egyetértek,h amíg így nyomja válogatottban,semmi helye sincs)
HAJRÁ MAGYAROK!
U.i.. dánok ellen idegenben meglehet a becsület pont,pontok is még akár, addigra könnyen biztosra válhat Dánia elsősége...úgy azért könnyebb lenne.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.