Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tán nem esnek ki,de őszintén meglepne,ha az első 10ben végeznéneknoname írta:Idén a Levante hatalmas formában van. Bakker, az egyik legfőbb kiesőjelölt voltak, most meg 3.ok lesznek a bajnokságban.![]()
Nyilván lejjebb csúsznak majd később, de sokat jelenthetnek ezek a szezon eleji győzelmek a végelszámolásnál.
de amúgy ez mi volt ez a csere?Villa-t mutatták cserének el is indult lefele,majd Xavi odament,odaadta a csapatkapitányi karszalagot és mikor lement mutatta Bosque-nak,hogy ő ment le...nem nagyon vágtam le,hogy mi volt...ab1daL írta:Szünetben Arbeloa váltotta Puyit, és Silva helyett az 55. percben beállt Thiago. Közben 3-0, David Villa.
Szerk.: 64.percben lement Xavi is, helyén Llorente, és 3-1.
remélem a mieink 90 percet kapnak...ab1daL írta:Spanyol kezdő a skótok ellen:
Valdés, Ramos, Puyol, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cazorla, Silva, Villa y Pedro.
1 realos van a kezdőbenab1daL írta:Spanyol kezdő a skótok ellen:
Valdés, Ramos, Puyol, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cazorla, Silva, Villa y Pedro.
Ezzel én is így vagyok. A válogatott, és a klubfoci számomra teljesen más. Régebben még voltak átfedések, a 90-s évek végén, 2000-s évek elején, akkor az Ajaxnak és Barcának és a hollandoknak szurkoltam. Aztán maradt a Barca, válogatottaknál meg jött Németország, és így van már egy ideje.bence-barca írta:Ha valakinek szurkolsz akkor nem tök mindegy, kik játszanak ott? Nem tudom nálad, hogy van, de engem a válogatott meccseknél teljesen hiden hagynak a klubbok. Mellesleg megjegyzem nem szurkolok különösebbe a spanyolknak. Ott vannak a németek vagy a franciák, akik a kedvenceim, náluk teljesen hidegen hagy, hogy ki lövi a gólt, a lényeg, hogy nyerjenek. Ugyanúgy örülök egy Benzema vagy egy Özil gólnak, mint egy Abidal vagy Schweinstegier gólnak, ha gólt kell szerezni...messideco írta:Ilyenkor is jo spanyoloknak szurkolni? Madridista kezdovel?Nem tamadaskent, csak kerdem...
Mellesleg belegondolva a holland játékosok közül elég sokan ex-madridisták, hogy szurkolhatsz nekik??? (remélem érzékelted benne az iróniát, arra akarok rámutatni, hogy gondolom te neked is a lényeg, hogy győzzenek a hollandok és nem az, hogy Robben és Sneijder véletlenül se lőjön gólt, mivel ők játszottak Madridban...)
Ha valakinek szurkolsz akkor nem tök mindegy, kik játszanak ott? Nem tudom nálad, hogy van, de engem a válogatott meccseknél teljesen hiden hagynak a klubbok. Mellesleg megjegyzem nem szurkolok különösebbe a spanyolknak. Ott vannak a németek vagy a franciák, akik a kedvenceim, náluk teljesen hidegen hagy, hogy ki lövi a gólt, a lényeg, hogy nyerjenek. Ugyanúgy örülök egy Benzema vagy egy Özil gólnak, mint egy Abidal vagy Schweinstegier gólnak, ha gólt kell szerezni...messideco írta:Ilyenkor is jo spanyoloknak szurkolni? Madridista kezdovel?Nem tamadaskent, csak kerdem...
Ez a kérdés mennyire foglalkoztatott Robbennel, Sneijderrel, van der Vaarttal, Huntelaarral?messideco írta:Ilyenkor is jo spanyoloknak szurkolni? Madridista kezdovel?Nem tamadaskent, csak kerdem...
Nem vallom magam spanyol fannak, de ha nézem őket, akkor nem tudok nem nekik szorítani, persze ha nem a hollandok ellen tolják, ezt Te is tudodmessideco írta:Ilyenkor is jo spanyoloknak szurkolni? Madridista kezdovel?Nem tamadaskent, csak kerdem...
Valójában Albiol helyén Puyí, és Albiol Ramos helyénab1daL írta:Ramos helyén Puyi.
Jó kis pörgős meccs, Xavi azért nem felejtett el focizni (értem alatta a csodapasszokat) ...lluisllach89 írta:Kezdő: (4-3-3): Casillas; Ramos, Pique, Albiol, Arbeloa; Busquets, Alonso, Xavi; Silva, Torres, Mata.
Cserék: Reina, Puyol, Javi Martinez, Villa, Cazorla, Thiago, Llorente
Szerk.: Xavi assist, Mata gól
Szerk2: Silva assist, Xabi Alonso golazo.
Így van!shutterisland írta: ez gondolom b.aszk rangadó lett volna, csak kicenzúrázta ?
ez gondolom b.aszk rangadó lett volna, csak kicenzúrázta ?Barcaman14 írta:
A [auto_cenzúra] rangadó jó kis meccs volt, Llorente duplával nyert a Bilbao, a Sociedad gólját Inigo Martinez a saját térfeléről rúgta!