De, ki vannak tiltva (a néhai Fradibusz-hálózat létrehozójának remélem hallottad a történetét)
Nem ismerem, leírhatnád. Azt tudom, hogy már nincs, de talán ennek oka lehet, hogy sokan azért utaztak fel, hogy ne meccsre menjenek hanem tüntetni.
Lentebb már leírtam, hogy miért gond, ha csöndben vannak az emberek. És az én szememben igenis nagyobb szurkoló, aki hóba-fagyba Nb2-ben utazott több száz km-t és a saját pénzéből támogatta a klub átvilágítását (ahol a Kubatov persze szépen szembeköpte őket), mint aki évente kimegy egy Fradi-Újpestre, ha kap rá ingyenjegyet.
Ez pártatlan, az én szemembe meg csak a szám számít. Nincs se nagyobb se jobb se másabb szurkoló. Látod ez a baj, hogy van x ember aki azt hiszi, hogy ő többet ér, s mivel "övé" a Ferencváros ezért joga van bizonyos dolgokhoz, akkora bullshit hogy leszakad az ég.
És nem tudom volt-e már veled olyan, hogy kinn voltál egy baromi unalmas 0-0n, de a hangulat nem volt rossz és megmentette az élményt.
A bevételkieséshez meg annyit, hogyha a klub felvásárol mondjuk 3000 jegyet az MTK elleni idegenbeli meccsre és elad 50-et az bevételkiesés. Valamint ha kevesebb néző van a stadionban valószínűleg kevesebb reklámpénzt kap a klub (annyira nem ismerem a hátteret)
TV-s díjak biztos vagyok benne, hogy többet számítanak, az hogy felvásárolják és nem tudják eladni az kiesés, de nem akkora.
Ááá nem változik, csak minden héten történelmi negatív csúcs van... A Fradi pont az egyetlen, ahol nem szembetűnő (kivéve az idegenbeli meccsek :MTK-Fradi 500néző...) de lejjebb említettem a Debrecent, vagy nézz meg egy Újpest, Diósgyőr vagy bármilyen meccset a Fradin kívül, ahol volt kemény mag.
Átlagnéző szám úgy tudom pár százzal csökkent, Debrecent ismerem, jó példa. De összességében meg nem változik.
Igenis kicsesznek, senki nem szeret üres stadionban játszani. Kubatovot meg mostanában láttam és nézett már ki jobban is. Illetve akik a közvetlen közelében dolgozik ( van pár ilyen ismerődöm) mondják, hogy kezd kicsit becsavarodni.
Nem szeret senki üres stadionban játszani, de felteszek pár kérdést.
Miért is nem járnak az ultrák meccsre?
Miért gond az hogy regisztrálni kell?
Ezzel bármit is elérnek?
Hiányoznak bárkinek is? )nekem le ne írd, hogy hangulat meg falhoz megyek.

Az nem érv, senkit nem érdekel, számok a lényeg, pénz, eredmény.
Azért van aki az ultrák miatt járt, illetve nem járt ki, de az utóbbi tábor bizonyítottan kissebb.
A mondandómnak az volt a lényege, hogy nem az ultrák miatt van kevesebb néző. De aki kiment anno az kimegy ma is, akit érdekel meg szeretné élőben megnézni az kimegy.
De gondolom neked is számít, hogy egyedül ülsz-e egy 20ezres stadionban, vagy 20ezer másik emberrel...
Nincs 20ezer ember így se úgyse.
Semmi más fegyver nincs az ultrák kezében minthogy hú ők csinálják a hangulatot, meg mittudomén. Beszélünk x emberről, aki dacból, rendszerből nem megy ki.
Persze, nem azt mondom hogy üljön mindenki csendben, csak itt nem kulturált szurkolásról beszélünk. Neked az tetszik hogy huha és a másik tábor meg üvölti, hogy MLSZ, szerintem meg ez primitív viselkedés. Ilyenre meg nincs szükség, ha meg bejönnek akkor vállalják az arcukat és ezt teszik akkor meg ne jöjjenek többet.
Egyedül azt sajnálom, aki normális szurkoló, de teszem azt elviszi a birka szellem és nem jön be. Őt tényleg sajnálom, de aki azért nem jön be, mert nem adja az arcát az nyugodtan maradjon csak kint, senkinek nem fog hiányozni. Akármennyire énekel, meg salalázik stb. Könyörgöm hadd ne sajnáljak már olyan embert, aki zsidózni járna a stadionba és most nem tud bemenni, azért álljon már meg a csuklós busz....Aki nem ilyen az meg befog jönni, mert nem azon problémázik, hogy szkenner, vagy kártya vagy anyám kínja. Nem akkor kell nagy legénynek lenni mikor molinót tesz ki az ember, hanem mikor megkérdezik ki volt az és feláll, hogy én voltam.
Nyilván más szint, de Boixos Nois nélkül is van Barcelona....
Engem érzelmek alapján nem fogsz tudni befolyásolni.

Imádom szeretetem a Fradit, de a klubot szeretem nem a szurkolót vagy xy játékost. Egy dolog érdekel, hogy sikeres legyen a csapat, semmi más. Minden más csak sallang, meg maszlag. Hiába mondod, hogy de hát hangulat meg stb. Ez nem tényező, plusz ha van, de a lényeg hogy ki nyeri a meccset meg a kupákat. Jelen pillanatban szerinted kit érdekel, hogy bent vannak-e az ultrák vagy sem, mikor nyeri a csapat a kupákat? Leírom újra, számok és eredmény ennyi a lényeg.