Ligue 1 - Franciaország
Tavaly sem volt rossz csapat a PSG, szerintem idén még jobbak lesznek. Pastore meg nagy fogás lehet, ha tényleg összejön nekik. Leonardo pedig jó lehet a francia bajnokságban, a kicsit fejetlenül támadó taktikája nem bírta az olasz bajnokságot, de a franciában bejöhet.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Estudiantesnél nem végzett rossz munkát, talán az utolsó argentin akiben bízhatnak.
Szerk.: máshol is történt szövetségi kapitány váltás: Jürgen Klinsmann lett az USA válogatottjának kapitánya.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- albicelesteX
- A Vadász
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
PSG valóban húzhat egy nagyot, bár ott évek óta megy a fogadkozás, aztán még a kiesés réme is fenyegette a párizsi csapatot nem is oly rég!
És az is tény, hogy rengeteg tehetség van a Ligue 1-ben, illetve egy picivel előrébb sorolják az olasz bajnokságot, ez még a múltnak köszönhető!
Viszont kifejezetten jók a francia meccsek, mert nagy az iram, köszönhetően a sok afrikainak, illetve örömteli, hogy a kongói, marokkói stb stb játékosok megtanultak szervezetten focizni!És nem csak a rohanok a labdával játék van!Nem hiába évről-évre borzasztó izgalmas a bajnokság, 4-5 olykor 6 csapatnak is van esélye a bajnoki címre még pár fordulóval a vége előtt!Most már nincs akkor lyoni hegemónia, szóval aki teheti nézze a francia meccseket, mert nagyon jók
Hozzám is a Marseille áll közelebb, illetve a Nimes, de ők kiestek most a másodosztályból is....
És az is tény, hogy rengeteg tehetség van a Ligue 1-ben, illetve egy picivel előrébb sorolják az olasz bajnokságot, ez még a múltnak köszönhető!
Viszont kifejezetten jók a francia meccsek, mert nagy az iram, köszönhetően a sok afrikainak, illetve örömteli, hogy a kongói, marokkói stb stb játékosok megtanultak szervezetten focizni!És nem csak a rohanok a labdával játék van!Nem hiába évről-évre borzasztó izgalmas a bajnokság, 4-5 olykor 6 csapatnak is van esélye a bajnoki címre még pár fordulóval a vége előtt!Most már nincs akkor lyoni hegemónia, szóval aki teheti nézze a francia meccseket, mert nagyon jók

Hozzám is a Marseille áll közelebb, illetve a Nimes, de ők kiestek most a másodosztályból is....

- visca el barca
- Presidente del Barça
hu igy 1 ora tajekan nem nagyon akarom boncolgatni a psg keretét... bisevac egy átlagos védő, ilyenbol van két tucat a ligue oneban... nené is kissé tulértékelt játékos, luyindula már jocskan tul van a zenitjén... menez meg ki tudja.. ha akkora spiler lenne luis enrique nem engedte volna el.ab1daL írta:Kérdés meddig lesz középcsapat?visca el barca írta:hát nem hinném h egy francia kozepcsapat jobb mint a palermo. azért a ligue 1 nem serie a...Nagyon jó erősítések, plusz ha tényleg érkezik Pastore, további nagyobb nevek is jöhetnek vele együtt. Komolyan kell számolni majd velük szerintem jövőre, mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem nézek francia bajnokikat. Azért a kapuban egy Douchez-Sirigu kettős, védelemben ott van Sakho, érkezett mellé Bisevac, ott van Tiéné is mostmár(ő még a vb-n balbekket játszott ha jól emlékszem), középpályán Matuidi, Sissoko, Bodmer, támadók pedig Nené, Menez, Luyindula, Hoarau, Gameiro, Pastore(?).
jo, persze vannak jo jatekosok is (pl sakho, gameiro), de sztem a legtöbbjük egy eros kozepszintet ut meg és annyi.
ráadásul az van mint a mancitynél, hogy nincs egy normalis edzo aki majd osszepakolja ezt a 100 uj jatekost...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Na látom előjött a Psg,mint fő téma,egyébként teljesen jogosan!Amúgy aki majdnem hogy lehülyézi Pastoret,az valszeg elfelejtette hogy honnan jött anno Ronaldinho!Azt rebesgetik,hogy Gansora is fáj a foguk,bár gyanítom hogy a Pastore-Ganso duóból csak egy fog jönni,reményeim szerint Ganso!A Psg tökéletes egy Dél-Amerikából érkezett játékosnak arra,hogy megmutassa,hogy Európában is megállja a helyét!A Psg,úgyanúgy mint sok Francia csapat,egy ugródeszka a fiatal tehetségeknek!Henry is innen jött,Ronaldinho is,de hogy egy közeli ismerőst mondjak,Yaya Toure is!És most is ott vannak a tehetségek,mint például Sakho,Moussa Sisokko,M'Vila stb...Sokan lesajnálják a Francia bajnokságot,és gyengének titulálják,ami vhol igaz is,de ez azért van,mert a Francia bajnokság ontja a tehetségeket,akiket huszonegypár évesen elvisznek a nagy klubbok.Ha ezeknek a fiataloknak csak a fele ottmaradna Franciaországban,jóval ütőképesebb lenne a bajnokság európai szinten is!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Kérdés meddig lesz középcsapat?visca el barca írta:hát nem hinném h egy francia kozepcsapat jobb mint a palermo. azért a ligue 1 nem serie a...

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- geridoss
- Director del Fútbol
Pedig a PSG lehet, jobb csapat lesz, mint a Palermo. A két liga szintje tényleg nem ugyanaz... Bár az olasz bajnokság sincs a csúcson, azért az is tény.visca el barca írta: hát nem hinném h egy francia kozepcsapat jobb mint a palermo. azért a ligue 1 nem serie a...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát nem hinném h egy francia kozepcsapat jobb mint a palermo. azért a ligue 1 nem serie a...geridoss írta:Lehet, nem hülye a srác. A PSG-nél tuti, hogy kezdő lesz, állandó játék lehetőségStalkyard írta: Mivaa?? Ez az a srác, akiért "fél Európa sorban áll"? És csak egy PSG-re futja? Bár lehet nem kéne lesajnálni a párizsiakat, még az is lehet, hogy egy ütőképes csapat alakul.folyamatos fejlődés. És, mint írtad, nem rossz csapat lesz Párizsban. A nagyobb európai klubokban már nem biztos, hogy játszana is folyamatosan. Szerintem a lehető legjobban döntött.
Bár ez az ár brutálisan sok, szerintem. Főleg a PSG-től.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- geridoss
- Director del Fútbol
Lehet, nem hülye a srác. A PSG-nél tuti, hogy kezdő lesz, állandó játék lehetőségStalkyard írta: Mivaa?? Ez az a srác, akiért "fél Európa sorban áll"? És csak egy PSG-re futja? Bár lehet nem kéne lesajnálni a párizsiakat, még az is lehet, hogy egy ütőképes csapat alakul.

Bár ez az ár brutálisan sok, szerintem. Főleg a PSG-től.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Mivaa?? Ez az a srác, akiért "fél Európa sorban áll"? És csak egy PSG-re futja? Bár lehet nem kéne lesajnálni a párizsiakat, még az is lehet, hogy egy ütőképes csapat alakul.ab1daL írta:
Valamint olasz lapok már tényként kezelik, hogy Pastore 45 millió ellenében szintén a PSG-hez igazol
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, multkor mar kifejtettem, sztem is az a gyenge pontunk...
foleg kozepen.. mert a jobb szélre szélre jo lesz fanni, meg azpili, balra morel, de hogy kozepen ki fogja mbia mellett stabilan tolni nagy kérdés.. nkoulou nem tudom mennyire lesz jo, az öregek (diawara, hilton stb) meg már kutyütők
foleg kozepen.. mert a jobb szélre szélre jo lesz fanni, meg azpili, balra morel, de hogy kozepen ki fogja mbia mellett stabilan tolni nagy kérdés.. nkoulou nem tudom mennyire lesz jo, az öregek (diawara, hilton stb) meg már kutyütők

-
- Llegenda del Barça
Jól mondod barátom!visca el barca írta: oh folyik ott a pénz
idén még nagyobb öröm lesz megverni őket
ALLEZ L'OM

Viszont remélem a védekezés javulni fog, tegnapi 4 gól a győzelem ellenér is igencsak sok...

- visca el barca
- Presidente del Barça
oh folyik ott a pénzab1daL írta:Leonardo belehúzott a PSG-nél: Menez ás Matuidi után szerződtették Salvatore Sirigut, valamint Mohamed Sissokot is.
Valamint olasz lapok már tényként kezelik, hogy Pastore 45 millió ellenében szintén a PSG-hez igazol

idén még nagyobb öröm lesz megverni őket

ALLEZ L'OM

- ab1daL
- Director del Fútbol
Leonardo belehúzott a PSG-nél: Menez ás Matuidi után szerződtették Salvatore Sirigut, valamint Mohamed Sissokot is.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Nolito jól kezdett a Benficában, tegnap Bl selejtezőn ő lőtte a portugálok első gólját. http://www.youtube.com/watch?v=ygNzFPbw ... r_embedded
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ezt nekem is látnom kell!
Nem is nagyon foglalkoztam vele, hogy tegnap Szuperkupát játszottak francia honban, erre ma nézem az eredményt...Pff, ezt tuti megnézem
Ja és jó hogy végül a Marseille nyert!

Ja és jó hogy végül a Marseille nyert!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tegnap meglestem Digin az ismétlést... Őrületes volt, még így is, hogy tudtam az eredményt.
Bár a bírón is múlt, hogy ez lett az eredmény ( a tizenegyeseket ilyen szituációban nem mindenki fújja be, főként nem mindkettőt ).

Az éjjel soha nem érhet véget!
- visca el barca
- Presidente del Barça
Bob_Marley írta:Gondolom majd fent lesz fájlmegosztókon, majd meglesem!Valóban nem semmi a dolog 3-1ről 5-4!
Megmondom őszintén így elolvasva, mik történtek a kisördög motoszkál bennem vajon a Távol-Keleten hogy s mint voltak az oddsok a mérkőzés alatt....![]()
off:sajnos a sok bundagyanús, illetve kiderült meccsek után már sokszor felvetődik ez a kérdés!
azt tudom, h mikor a másodikat belottek a lilleiek a 60. perc tájékán, akkor a rendes jatekidoben nyer a merseille 31X oddssal volt.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gondolom majd fent lesz fájlmegosztókon, majd meglesem!Valóban nem semmi a dolog 3-1ről 5-4!
Megmondom őszintén így elolvasva, mik történtek a kisördög motoszkál bennem vajon a Távol-Keleten hogy s mint voltak az oddsok a mérkőzés alatt....
off:sajnos a sok bundagyanús, illetve kiderült meccsek után már sokszor felvetődik ez a kérdés!
Megmondom őszintén így elolvasva, mik történtek a kisördög motoszkál bennem vajon a Távol-Keleten hogy s mint voltak az oddsok a mérkőzés alatt....

Tegnap volt egy Ultecht - Málaga barátságos meccs, amit a Málaga megnyert 3-0-ra. Kezdésnek megfelel. Baptista, RvN és Duda is beköszönt.
http://www.youtube.com/watch?v=x0zB4wlvnbc
http://www.youtube.com/watch?v=x0zB4wlvnbc
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- shutterisland
- Director del Fútbol
igen, de szerintem 5perc (+ hosszabbítás..) alatt 5 gól, amiből 2 tizi, meg egy piros lap is, az szerintem az egyik, ha nem a legmozgalmasabb végjáték, amit el tud képzelni az ember.lluisllach89 írta:Azért még mindig a francia szuperkupáról beszélünkshutterisland írta:jajj, látom a digin...
amúgy ez szvsz sporttörténelmi utolsó 5 perc volt, amit még az unokáink is látni fognak![]()
a járási meg megyei bajnokságokban nincs ilyen gólszórás, főleg a mai "taktikus futball" világában ez egy óriási kincs

amúgy már a 4. percben volt egy kapufa, kemény meccs lehet..meg is nézem