Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól tudom Leonardo nem edző, hanem sportigazgató lesz a PSG-nél.barca99 írta:Tavaly sem volt rossz csapat a PSG, szerintem idén még jobbak lesznek. Pastore meg nagy fogás lehet, ha tényleg összejön nekik. Leonardo pedig jó lehet a francia bajnokságban, a kicsit fejetlenül támadó taktikája nem bírta az olasz bajnokságot, de a franciában bejöhet.
Estudiantesnél nem végzett rossz munkát, talán az utolsó argentin akiben bízhatnak.
hu igy 1 ora tajekan nem nagyon akarom boncolgatni a psg keretét... bisevac egy átlagos védő, ilyenbol van két tucat a ligue oneban... nené is kissé tulértékelt játékos, luyindula már jocskan tul van a zenitjén... menez meg ki tudja.. ha akkora spiler lenne luis enrique nem engedte volna el.ab1daL írta:Kérdés meddig lesz középcsapat?visca el barca írta:hát nem hinném h egy francia kozepcsapat jobb mint a palermo. azért a ligue 1 nem serie a...Nagyon jó erősítések, plusz ha tényleg érkezik Pastore, további nagyobb nevek is jöhetnek vele együtt. Komolyan kell számolni majd velük szerintem jövőre, mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem nézek francia bajnokikat. Azért a kapuban egy Douchez-Sirigu kettős, védelemben ott van Sakho, érkezett mellé Bisevac, ott van Tiéné is mostmár(ő még a vb-n balbekket játszott ha jól emlékszem), középpályán Matuidi, Sissoko, Bodmer, támadók pedig Nené, Menez, Luyindula, Hoarau, Gameiro, Pastore(?).
Kérdés meddig lesz középcsapat?visca el barca írta:hát nem hinném h egy francia kozepcsapat jobb mint a palermo. azért a ligue 1 nem serie a...
Pedig a PSG lehet, jobb csapat lesz, mint a Palermo. A két liga szintje tényleg nem ugyanaz... Bár az olasz bajnokság sincs a csúcson, azért az is tény.visca el barca írta: hát nem hinném h egy francia kozepcsapat jobb mint a palermo. azért a ligue 1 nem serie a...
hát nem hinném h egy francia kozepcsapat jobb mint a palermo. azért a ligue 1 nem serie a...geridoss írta:Lehet, nem hülye a srác. A PSG-nél tuti, hogy kezdő lesz, állandó játék lehetőségStalkyard írta: Mivaa?? Ez az a srác, akiért "fél Európa sorban áll"? És csak egy PSG-re futja? Bár lehet nem kéne lesajnálni a párizsiakat, még az is lehet, hogy egy ütőképes csapat alakul.folyamatos fejlődés. És, mint írtad, nem rossz csapat lesz Párizsban. A nagyobb európai klubokban már nem biztos, hogy játszana is folyamatosan. Szerintem a lehető legjobban döntött.
Bár ez az ár brutálisan sok, szerintem. Főleg a PSG-től.
Lehet, nem hülye a srác. A PSG-nél tuti, hogy kezdő lesz, állandó játék lehetőségStalkyard írta: Mivaa?? Ez az a srác, akiért "fél Európa sorban áll"? És csak egy PSG-re futja? Bár lehet nem kéne lesajnálni a párizsiakat, még az is lehet, hogy egy ütőképes csapat alakul.
Mivaa?? Ez az a srác, akiért "fél Európa sorban áll"? És csak egy PSG-re futja? Bár lehet nem kéne lesajnálni a párizsiakat, még az is lehet, hogy egy ütőképes csapat alakul.ab1daL írta:
Valamint olasz lapok már tényként kezelik, hogy Pastore 45 millió ellenében szintén a PSG-hez igazol
Jól mondod barátom!visca el barca írta: oh folyik ott a pénz
idén még nagyobb öröm lesz megverni őket
ALLEZ L'OM
oh folyik ott a pénzab1daL írta:Leonardo belehúzott a PSG-nél: Menez ás Matuidi után szerződtették Salvatore Sirigut, valamint Mohamed Sissokot is.
Valamint olasz lapok már tényként kezelik, hogy Pastore 45 millió ellenében szintén a PSG-hez igazol
Bob_Marley írta:Gondolom majd fent lesz fájlmegosztókon, majd meglesem!Valóban nem semmi a dolog 3-1ről 5-4!
Megmondom őszintén így elolvasva, mik történtek a kisördög motoszkál bennem vajon a Távol-Keleten hogy s mint voltak az oddsok a mérkőzés alatt....![]()
off:sajnos a sok bundagyanús, illetve kiderült meccsek után már sokszor felvetődik ez a kérdés!