Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.24. 16:13:32

Ez csak jó a Poolnak, kivéve, ha a cserék úgy gondolják ideje megszakadni a pályán, hogy stabil kezdők legyenek később.

Szerintem a Pool most a legjobb összeállítású Chelsea ellen is esélyes az Anfielden.
Ideje behúzniuk egy bajnoki címet és az idei szezon alapján meg is érdemlik.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.24. 13:06:32

Mourinho mindent a BL-re tesz fel. Mondjuk 5 pont hátrányban nem is akkora meglepetés.

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... re-2331067" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2014.04.23. 19:29:38

Diaby:

Kép

Sajnálom őt, hogy ennyire sérülékeny, mert nagyon jó játékos lehetett volna belőle. Aki már nem emlékezne rá:
http://youtu.be/6irMZ961v8w" target="_blank
Poor man's Yaya Touré.

(Mire leírtam ezt a kommentet, szerintem újra lesérült.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.22. 19:01:23

Game90 írta: Új edzőnek: AVB?
Azt nyilatkozta, hogy marad a Zenitnél, és kitölti 2 éves szerződését. Barcával is szóbahozták, ezért szólalt meg.
PCsabi
aka Game90

2014.04.22. 16:52:00

Erre a 4 meccsre már nem volt mindegy? Egyébként én sajnálom Moyes-t, azt hittem, hogy jobban megbíznak majd benne.

Új edzőnek: AVB?

Amúgy ennek a ManUnited-nek nyáron 150 milliót lazán el kéne költenie, ha a következő szezonban akarnak valamit.

Egyértelmű, hogy le fog sérülni:
Abou Diaby could play a part in Arsenal's final games of the season, according to Arsène Wenger.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.22. 13:09:41

Klopp és Simeone szerintem betonbiztosan maradni fog a helyén. Mátinezt Ozsimiki jól kivesézte, szerintem ő is marad, ha meg nem akkor nem a man utd-ba megy. Nem véletlen, hogy Van Gaalnak adják a legnagyobb esélyt, e nevek közül.

Nem tudom, edzők terén manapság nagyon nehéz megmondani, hogy ki válna be, főleg, hogy nagyon kevés idejük van, mert egyből várja tőle a nép az eredményt. Hosszútávon több edző érhetne el eredményt, mint ahogy az első sikertelenség után elküldik. Hálátlan egy poszt.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.22. 12:59:00

Ha ilyen kategórikusan kimondta Klopp, hogy nem megy a MU-hoz, akkor nem hinném, hogy ezután megváltoztatná a véleményét. A Barcával kapcsolatosan viszont nem mondott semmit :twisted:
Egyébként innen is látszik, hogy talán még a neve sem merült fel, sőt az sem biztos, hogy Tata elmegy szezon végén.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.22. 12:42:22

BarcafanTomee írta: Roberto Mártinez..
ezen hangosan felröhögnék...Moyes is nagyon jó volt az Evertonnal, hosszú éveken át versenyeben volt az Európai kupás helyekért (igaz főleg EL).

aztán jött a M.U.-hoz,és semmi. időt se kapja meg úgy látom,bár annyira nem bánt,mert ha címeket nem is vártam el tőle rögtön,de ennél azért többet.

Most meg ezek után képesek lennének leigazolni az 1 szezonos Martinezt szintén az Evertontól,aki szintén nagy szezont fut. hát inkább ne.

Ha a Barcához nem jön Klopp (sajna nem hiszem),akkor örülnék ha a M.U.-t irányítaná.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.22. 11:50:36

NA most már hivatalosan is kiadták Moyes útját. Giggs lesz az ideiglenes tréner. A sajtó már dobálja is a neveket: Klopp, Simeone, Van Gaal, Roberto Mártinez..
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.21. 21:51:53

Boixos írta:az a kemény, h a hetedik idényében nyert bajnokságot először anno az öreg (most nézem)!! okés, közben leesett egy KEK-győzelem is pont a barca ellen, de akkor is.
tényleg, hol van már ekkora türelem, h egy ilyen szakaszt kibekkeljenek? jó, mondjuk az öreg arzént az arsenálnál biztos, h lábbal előre viszik ki az emiratesből, dehát rajta azért már picivel többen röhögnek, mint amennyien tisztelik, fergie meg azért tett le egy-két dolgot az asztalra.
egyébként klopp-pal is hasonló a szitu a bvb-nél, ő sem két perc alatt rakta össze azt a brigádot.
nem tudom, h hol tudná tisztességesen elvégezni a munkáját, hol engednének neki elég időt az alkotásra? (akár mondjuk a unitednél, vagy akár nálunk, ha úgy alakulna)
Ez jó kérdés. Nálunk akkorák az elvárások, hogy ha nem jönnének azonnal sikerek, akkor nagyon gyorsan ki lenne kezdve. Ha vezetőség még türelmes is lenne, a szurkolók azonnal megtalálnák.
A MU-nál valamivel könnyebb dolga lenne. Ott szerintem az idei szezon után nem vár senki triplázást jövőre. De az első szezonban ott is az első négyben kéne végeznie, hogy folytathassa munkáját, és két-három szezonon belül egy bajnoki címet (esetleg BL-el kiválthatná) legalább elvárnának tőle.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.21. 20:04:00

az a kemény, h a hetedik idényében nyert bajnokságot először anno az öreg (most nézem)!! okés, közben leesett egy KEK-győzelem is pont a barca ellen, de akkor is.
tényleg, hol van már ekkora türelem, h egy ilyen szakaszt kibekkeljenek? jó, mondjuk az öreg arzént az arsenálnál biztos, h lábbal előre viszik ki az emiratesből, dehát rajta azért már picivel többen röhögnek, mint amennyien tisztelik, fergie meg azért tett le egy-két dolgot az asztalra.
egyébként klopp-pal is hasonló a szitu a bvb-nél, ő sem két perc alatt rakta össze azt a brigádot.
nem tudom, h hol tudná tisztességesen elvégezni a munkáját, hol engednének neki elég időt az alkotásra? (akár mondjuk a unitednél, vagy akár nálunk, ha úgy alakulna)
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.21. 19:50:23

Boixos írta:állítólag elküldik moyes-t.
hát nem tudom, azért az öreg szőrrel anno türelmesebbek voltak az első idénye után (11. lett akkor a mu).
Más idők járnak a klubnál, megnőttek az elvárások. Fergusson volt szerintem az utolsó edző, aki egy top klubnál, amely minden évben címekre hajt hosszú ideig tud edzősködni. Mi is bíztunk benne, hogy Guardiola lehet a mi Fergussonunk, de négy szezon után ő is besokallt. Innentől szerintem a MU is gyakran fogja cserélgetni az edzőit, ahogy a többi nagy csapat.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.21. 19:27:31

állítólag elküldik moyes-t.
hát nem tudom, azért az öreg szőrrel anno türelmesebbek voltak az első idénye után (11. lett akkor a mu).
PUYOL-XAVI-INIESTA
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.21. 14:05:26

Sherwood: "Sandro is not good enough to play for me"
Sandro: http://twitter.com/sandroraniere/status ... 7663225856" target="_blank

Nem egészen értem ezt... De mindegy is, ezt a szezont kibírja a kispadon/a lelátón Sandro, aztán nyáron úgyis új edző jön, aki remélhetőleg jobbnak fogja értékelni Sandro munkáját.

PFA Szezon legjobb játékosa - jelöltek: Steven Gerrard (Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Adam Lallana (Southampton), Daniel Sturridge (Liverpool), Luis Suárez (Liverpool), Yaya Touré (Manchester City).
Itt szerintem Suárez fogja kapni, de Touré vagy Gerrard is abszolút megérdemelné.

PFA Szezon legjobb fiatal játékosa - jelöltek: Ross Barkley (Everton), Eden Hazard (Chelsea), Aaron Ramsey (Arsenal), Luke Shaw (Southampton), Raheem Sterling (Liverpool), Daniel Sturridge (Liverpool).
Itt meg talán a Sterling-Sturridge-Hazard hármas a legesélyesebb, de a többiek is remek szezont futnak, erős a mezőny. Remélem, Sterling megkapja. :)
palesz77 írta:u.i.: Csak én nem látom a sigemet, vagy tényleg eltűnt?
Én sem látom.
PCsabi
aka Game90

2014.04.20. 20:53:22

FA-Kupa döntőben valami hasonló kéne.

Ramsey jobban hiányzott ebbe a Senal-ba, mint Özil. Podolski meg nem csinál sok mindent a meccseken, de a helyzeteit kegyetlenül bevágja.

But hair still perfect:
KATT
:mrgreen:
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.20. 20:11:26

palesz77 írta: Tényleg le kellett volna fújni, de az nem becsúszás volt. Sakho egyik lába megcsúszott, azzal kirúgta a másikat, és ráesett a védő lábára.. :lol: Ő amúgy mindig ezt a szintet hozza? Mert én eddig 2 meccsét láttam, mindegyiken volt olyan hibája, amiből akár gólt is kaphattak volna, ahhoz képest, hogy ide követelték sokan, hát.. Lehet csak rossz meccseit fogtam ki, de Skrtel pl 100-szor többet ér nála azok alapján amiket én láttam.

u.i.: Csak én nem látom a sigemet, vagy tényleg eltűnt?
Nem tudom sehogyan sem visszanézni, nekem másként tűnt, de ha ketten mondjátok elfogadom. Legalább abban egyetértünk, hogy szabálytalan volt. :wink:

Sakhoban igazad van, én szoktam nézni Pool meccseket, Agger helyett játszik most, de nem egy életbiztosítás a pali. Szerintem Agger jobb nála.
Az, hogy idekövetelték, én is emlékszem, hát érdekes lett volna itt!
Legalább lett volna kire fogni a bukásokat! :roll:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.04.20. 19:19:38

Alcantara írta: Ne viccelj már! :D Elcsúszott vagy becsúszott szerintem véleményes (szerintem utóbbi) de az, hogy ezzel az ellenfél játékosának mindkét lábát elvitte, teljesen egyértelmű szabálytalanság.
Tényleg le kellett volna fújni, de az nem becsúszás volt. Sakho egyik lába megcsúszott, azzal kirúgta a másikat, és ráesett a védő lábára.. :lol: Ő amúgy mindig ezt a szintet hozza? Mert én eddig 2 meccsét láttam, mindegyiken volt olyan hibája, amiből akár gólt is kaphattak volna, ahhoz képest, hogy ide követelték sokan, hát.. Lehet csak rossz meccseit fogtam ki, de Skrtel pl 100-szor többet ér nála azok alapján amiket én láttam.

u.i.: Csak én nem látom a sigemet, vagy tényleg eltűnt?
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.20. 19:08:10

ferninho írta: Mondjuk ott pont elcsúszott Sakho, de le kellett volna fújnia
Ne viccelj már! :D Elcsúszott vagy becsúszott szerintem véleményes (szerintem utóbbi) de az, hogy ezzel az ellenfél játékosának mindkét lábát elvitte, teljesen egyértelmű szabálytalanság.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.20. 19:00:37

ferninho
Madridista

2014.04.20. 18:55:52

Alcantara írta:A Poolt már senki nem fogja megállítani, akár ki is kaphat jövő héten. A két hátralevő meccset be fogja húzni, mert sem a Palace, sem a Newcastle csapatát nem érinti már semmi. =D>
hát kikaphatnak, csak nehogy lehozza a City az összes meccsét hibátlanul, mert akkor megelőzik a Poolt... a gólkülönbség a végén sztem nekik lenne jobb, főleg ha kikapna 1szer a Pool... a City meg nyerne végig, most is 2vel jobb a GKja a Citynek.
Sakho ütemtelen tarolásánál is csak nagyvonalúan tovább intett.
Mondjuk ott pont elcsúszott Sakho, de le kellett volna fújnia
madridista
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.20. 18:48:40

A Poolt már senki nem fogja megállítani, akár ki is kaphat jövő héten. A két hátralevő meccset be fogja húzni, mert sem a Palace, sem a Newcastle csapatát nem érinti már semmi. =D>

Félelmetesen kezdtek megint, szokásos Pool koreográfia, de a második félidőre kicsit, mintha elfáradtak volna. Szoros is csak azért lett, mert egy nyilvánvaló piros elmaradása miatt, éppen a vétkező játékos fejelte a gólt.

A játékvezető néha kritikán alul vezetett, aszisztensei semmiben nem segítették.
A végén a 16-os sarkánál, Sakho ütemtelen tarolásánál is csak nagyvonalúan tovább intett. :roll:

Ritka gyenge Angliában a játékvezetés, Mourinhonak sok igazság van a kifakadásában.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.20. 17:58:25

Snodgrassnak ezért szerintem járt volna a piros: KATT

Mourinho a Sunderland elleni vereség után:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ho-2330097" target="_blank

Így már csak meglesz ez a Poolnak. [-o<

Közben a félidőben Everton 2-0 MU.
PCsabi
aka Game90

2014.04.20. 15:09:20

S'land... :mrgreen: =D>

Liverpool nyert, nagyon közel van nekik a bajnoki cím, mondjuk ebben az a legszebb, hogy semmivel sem jobb a keretük, mint az Arsenal-nak. De az okokat inkább nem is sorolom, hogy ők miért vannak az első helyen, mi meg csak a negyediken...

Suárez ismét alkotott:
KATT
:mrgreen:

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud.
Subs: Fabianski, Jenkinson, Flamini, Kallstrom, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Sanogo.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.20. 13:59:52

Félidőben 0-2-re megy a Pool, azt hittem nehezebb dolguk lesz, mert a Norwich is küzd a bennmaradásért, de az elején kaptak 2t.
Nagyon szorítok a Vörösknek.

Sterling "kis" gólt lőtt:

http://videa.hu/videok/sport/norwich-0- ... art=10.838" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.19. 21:52:01

Hát ha csak az utcsó két meccsüket nézzük meg is érdemlik :D

City csak potyával tud egyenlíteni ellenük a legvégén :D úgy,h bajnokok akarnak lenni...

erre pár nappal később a Chelsea szintén hazai pályán kikap tőlük :D úgy,h ha nyernek akkor saját kezükben marad a bajnokság,így meg kb el is úszott (csak nyerjen holnap a Pool! )

ez elég ritka dolog, tökutolsóként idegenben a 3közül 2 teljesen reális bajnokesélyes ellen az utolsó fordulók egyikén, 4 pontot szerezni...1héten belül...

hát na, ehhez hozzájön,h egy jóízűt röhögtem Moun :D aki 100évente kap ki honi hazai bajnokikon...erre így,most...:D

Holnap lőjön a harapós vagy 3at,és akkor még CR se nyer aranycipőt :D /bár ugye tavaly is elég volt neki 1db BL gólkirályi cím az aranylasztihoz.../ hiába na, apró örömöknek is tudni kell örülni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése