Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt nyilatkozta, hogy marad a Zenitnél, és kitölti 2 éves szerződését. Barcával is szóbahozták, ezért szólalt meg.Game90 írta: Új edzőnek: AVB?
ezen hangosan felröhögnék...Moyes is nagyon jó volt az Evertonnal, hosszú éveken át versenyeben volt az Európai kupás helyekért (igaz főleg EL).BarcafanTomee írta: Roberto Mártinez..
Ez jó kérdés. Nálunk akkorák az elvárások, hogy ha nem jönnének azonnal sikerek, akkor nagyon gyorsan ki lenne kezdve. Ha vezetőség még türelmes is lenne, a szurkolók azonnal megtalálnák.Boixos írta:az a kemény, h a hetedik idényében nyert bajnokságot először anno az öreg (most nézem)!! okés, közben leesett egy KEK-győzelem is pont a barca ellen, de akkor is.
tényleg, hol van már ekkora türelem, h egy ilyen szakaszt kibekkeljenek? jó, mondjuk az öreg arzént az arsenálnál biztos, h lábbal előre viszik ki az emiratesből, dehát rajta azért már picivel többen röhögnek, mint amennyien tisztelik, fergie meg azért tett le egy-két dolgot az asztalra.
egyébként klopp-pal is hasonló a szitu a bvb-nél, ő sem két perc alatt rakta össze azt a brigádot.
nem tudom, h hol tudná tisztességesen elvégezni a munkáját, hol engednének neki elég időt az alkotásra? (akár mondjuk a unitednél, vagy akár nálunk, ha úgy alakulna)
Más idők járnak a klubnál, megnőttek az elvárások. Fergusson volt szerintem az utolsó edző, aki egy top klubnál, amely minden évben címekre hajt hosszú ideig tud edzősködni. Mi is bíztunk benne, hogy Guardiola lehet a mi Fergussonunk, de négy szezon után ő is besokallt. Innentől szerintem a MU is gyakran fogja cserélgetni az edzőit, ahogy a többi nagy csapat.Boixos írta:állítólag elküldik moyes-t.
hát nem tudom, azért az öreg szőrrel anno türelmesebbek voltak az első idénye után (11. lett akkor a mu).
Én sem látom.palesz77 írta:u.i.: Csak én nem látom a sigemet, vagy tényleg eltűnt?
Nem tudom sehogyan sem visszanézni, nekem másként tűnt, de ha ketten mondjátok elfogadom. Legalább abban egyetértünk, hogy szabálytalan volt.palesz77 írta: Tényleg le kellett volna fújni, de az nem becsúszás volt. Sakho egyik lába megcsúszott, azzal kirúgta a másikat, és ráesett a védő lábára..Ő amúgy mindig ezt a szintet hozza? Mert én eddig 2 meccsét láttam, mindegyiken volt olyan hibája, amiből akár gólt is kaphattak volna, ahhoz képest, hogy ide követelték sokan, hát.. Lehet csak rossz meccseit fogtam ki, de Skrtel pl 100-szor többet ér nála azok alapján amiket én láttam.
u.i.: Csak én nem látom a sigemet, vagy tényleg eltűnt?
Tényleg le kellett volna fújni, de az nem becsúszás volt. Sakho egyik lába megcsúszott, azzal kirúgta a másikat, és ráesett a védő lábára..Alcantara írta: Ne viccelj már!Elcsúszott vagy becsúszott szerintem véleményes (szerintem utóbbi) de az, hogy ezzel az ellenfél játékosának mindkét lábát elvitte, teljesen egyértelmű szabálytalanság.
Ne viccelj már!ferninho írta: Mondjuk ott pont elcsúszott Sakho, de le kellett volna fújnia
hát kikaphatnak, csak nehogy lehozza a City az összes meccsét hibátlanul, mert akkor megelőzik a Poolt... a gólkülönbség a végén sztem nekik lenne jobb, főleg ha kikapna 1szer a Pool... a City meg nyerne végig, most is 2vel jobb a GKja a Citynek.Alcantara írta:A Poolt már senki nem fogja megállítani, akár ki is kaphat jövő héten. A két hátralevő meccset be fogja húzni, mert sem a Palace, sem a Newcastle csapatát nem érinti már semmi.![]()
Mondjuk ott pont elcsúszott Sakho, de le kellett volna fújniaSakho ütemtelen tarolásánál is csak nagyvonalúan tovább intett.