Egyszerűen undorító.Lassan utálok focit nézni.Ez van.Nekem ez nem eredmény.És sose fogom elismerni.Ez ellen valamit ki kell találni.9 ember a 16 os belül???Mi ez?Új sport?Lemaradtam valamiről?De komolyan?Kómában voltam és új szabályok vannak?Remélem, de ŐSZINTÉN, hogy inkább 200 szor körbepasszoljuk(hozzáteszem, hogy ezek miatt a csapatok miatt) és nem játszunk ilyen fo...akarom mondani FOST mint ez.
Milyen új sport, meg új szabályok ember?

Volt olyan szabály valaha is, hogy így nem lehet játszani? Nem. Ez egy ilyen sport, az nyer, aki több gólt lő. Ez mindig is így volt, és így is marad. Ha nem tetszik, akkor válts!
Sajnáltam a Liverpoolt, szimpatikusan küzdöttek, de ma nem érdemeltek többet a vereségnél. Ilyen szintű hibát nem lehet csinálni egy ennyire fontos meccsen. (Gerrardot külön is sajnálom, hogy pont ő vele esett meg ez a csúfság) Utána pedig lett volna idejük még egyenlíteni, de igazán komoly helyzetet sem tudtak kialakítani.
Én meg behoznék egy olyan szabályt,hogy csak akkor ér a gól,ha mindenki átmegy a félpályán,és probléma megoldva.
Szép volt!

Többet nem jövök.