Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.19. 20:19:19

Sunderland a fejébe vette, hogy eldönti a bajnokságot? :lol:

Oké, tudom, csak bent akar maradni :D
PCsabi
aka Game90

2014.04.19. 18:21:44

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.19. 15:10:42

Egyelőre elég simán verjük a Fulham-et, Eriksen két gólpassznál jár.

Christian Eriksen has scored four goals and assisted five more in his last five Premier League appearances for Tottenham.

Paulinho is tetszik most, illetve a Kane-Adebayor páros sem rossz. 8)
bence-barca írta:Nem inkább Messit ? :mrgreen:
Amúgy szerintem sem lenne egy nagy húzás, sokkal jobbat is találhatnátok . Amúgy nem olvastam ezt sehol, de Laudruphoz mit szólnál? Őt vhogy eltudnám képzelni a Spurs padján. :-k
Ő is jöhet, bár nehéz lesz kiszorítania a csapatból Kane-t vagy Lennont.

Laudrup jobb választás lenne szerintem, mint Allegri. Egyébként, ha nem csal az emlékezetem, róla is cikkeztek AVB távozása után (mármint Laudrupról), de egy ideje már nem számítják a fő kiszemeltek közé.
PCsabi
aka Game90

2014.04.18. 13:06:49

Jól van, a Spurs-től megint nem kell majd félni :mrgreen:

Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.18. 12:14:35

Gareth Tello írta: Tata jöhetne, úgyis távozik Barcelonából a nyáron, hozhatná magával Fabregast. 8)
Nem inkább Messit ? :mrgreen:
Amúgy szerintem sem lenne egy nagy húzás, sokkal jobbat is találhatnátok . Amúgy nem olvastam ezt sehol, de Laudruphoz mit szólnál? Őt vhogy eltudnám képzelni a Spurs padján. :-k

Van Gaalt meg közben MUval is szóba hozták már.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.18. 11:41:20

bence-barca írta:Sajtóhírek szerint Massimiliano Allegri lesz a nyártól az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az olasz trénert januárban menesztették az AC Milantól a gyenge eredmények miatt. -nso

Nos, GT?
facepalm.gif

Nem mondanám, hogy különösebben örülnék neki, sőt... Sokkal inkább Van Gaal, De Boer stb., Allegrit ne... :(

Tata jöhetne, úgyis távozik Barcelonából a nyáron, hozhatná magával Fabregast. 8)
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.18. 11:19:05

Sajtóhírek szerint Massimiliano Allegri lesz a nyártól az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az olasz trénert januárban menesztették az AC Milantól a gyenge eredmények miatt. -nso

Nos, GT?
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.18. 07:11:53

BarcafanTomee írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ul-2329565

Nagy veszteség Henderson kiesése, de magának köszönheti, feleslegesen állitatta ki magát. Remélem azért sikerül pótolni. Az év meglepetése a Pool és remélem be is húzzák!
Kicsit soknak találom a 3 meccset! Ki kell hagynia a legfontosabb meccset jövő héten.
Mosesnek lenne ez igazi kihívás, ha jól tudom a Chelsea játékosa.
Kivéve, ha neki is beépítettek egy Courtois féle opciót. :roll:

A Pool csapatként funkcionál, szerintem megoldják bőven a szitut.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.17. 22:53:27

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ul-2329565" target="_blank

Nagy veszteség Henderson kiesése, de magának köszönheti, feleslegesen állitatta ki magát. Remélem azért sikerül pótolni. Az év meglepetése a Pool és remélem be is húzzák!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.17. 16:29:14

Everton, az szép. #-o Még Chamakh is adott egy gólpasszt, igazi alázás.

Nem láttam a meccset, de a statokat nézegetve azért van egy-két érdekes dolog, kezdve azzal, hogy a Palace egyik középhátvédje 90 perc alatt 4 pontos passzt hozott össze. :lol:

Since Pulis took charge of Palace, they have conceded 20 goals in 22 games. Only Chelsea (14) have conceded fewer in that period.
Game90 írta:Arsenal: Hull idegenben, Newcastle otthon, West Brom otthon, Norwich idegenben.
Everton: ManUnited otthon, Southampton idegenben, ManCity otthon, Hull idegenben.
Meglesz ez az Arsenalnak sajnos, mondjuk remélem, az Everton azért elveri valahogy a United-ot, mert ha Moyes-ék nyernek, akkor 60 pontjuk lesz, pont annyi, mint nekünk...

Spurs: Fulham otthon, Stoke idegenben, West Ham idegenben, Aston Villa otthon.
MU: Everton idegenben, Norwich otthon, Sunderland otthon, Hull otthon, Southampton idegenben.

Necces lesz ez, a Stoke-tól és a WHU-tól már előre félek, nagy szenvedés lesz ellenük.
PCsabi
aka Game90

2014.04.17. 13:07:46

Ilyen chokerkedést általában az Arsenal szokott csinálni. Kösz Everton, kösz Palace!

Arsenal: Hull idegenben, Newcastle otthon, West Brom otthon, Norwich idegenben.
Everton: ManUnited otthon, Southampton idegenben, ManCity otthon, Hull idegenben.

Everton sorsolása bőven nehezebb, szóval egy pontvesztés szerintem még bele is férne a részünkről.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.17. 09:25:31

EGyértelmű, hogy miért várták ennyire vissza Londonba is, s , hogy miért szorongatták bőgve a játékosai Milánóban is, mikor elment. MAdridban ezt nem lehetett véghezvinni, mert egyszerűen fejben nem olyan játékosokkal dolgozott. Ők a királyiak, felsőbbrendűbbek mindenkinél, az edzőnek nem nagyon lehet még szava sem szerintem ilyen szinten, mint Mounak. Itt most nem a barca-real rivalizálást keverem bele, de szerintem így van. Jó helye van neki a Chelsea padján.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.17. 09:19:33

MQuC írta:Érdekesség, hogy Mou kb két meccsel ezelőtt lenyilatkozta, hogy elúszott a bajnokság (nem tudom, ki ellen kaptak ki akkor). Milyen okos az ember, hogy így leveszi a terhet. SEnki sem foglalkozik velük, elúszott ez van, aztán cska ott vannak továbbra is. Hozzák a meccseiket szépen.
Ez az amit ő nagyon-nagyon tud. Lehet őt ócsárolni, gúnyolni a Barca tábornak, de első évében már nagyon sokat kihozott a Chelsea-ből, ráadásul van egy olyan sejtésem, hogy ettől még több is lesz a szezon hátralevő szakaszában (BL).
Egyedül a Real volt, ahol nem igazán sikerült neki, de szerintem az ott összetettebb dolog volt, minthogy rossz edző stb..

Mentálisan remekül felkészíti a csapatot, a játékosok jó értelemben véve meghalnának érte a pályán. Nálunk sajnos éppen ez hiányzott a szezon utolsó szakaszában. Ez teljesen edzői kvalitás, ami Martinoban az eltelt 1 hét alatt bebizonyosodott, hogy sajnos nincs meg.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.17. 08:45:39

Érdekesség, hogy Mou kb két meccsel ezelőtt lenyilatkozta, hogy elúszott a bajnokság (nem tudom, ki ellen kaptak ki akkor). Milyen okos az ember, hogy így leveszi a terhet. SEnki sem foglalkozik velük, elúszott ez van, aztán cska ott vannak továbbra is. Hozzák a meccseiket szépen.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.17. 07:24:04

ozsimiki írta:Közben meg az Everton hazai pályán kapott ki a Palacetól...

City meg 2-2t játszott szintén otthon a Sunderlanddel...

ne már...a végén még a Chelsea behúzza...most már tényleg nyerjék meg Gerrardék...
Úgy néz ki tényleg a jövő heti Pool-Chelsea meccs dönt a bajnoki címről.
A Poolnak a Norwich otthonában azért vigyázni kell a hétvégén, de remélem hozzák a három pontot és jövő héten egy nagyon-nagy meccset láthatunk egy Pool győzelemmel.

A City ellen a 89. percben még vezetett a Sunderland. Pellegrininek is sikerült bebizonyítania ismét az örök vesztes titulust. Ilyen kerettel hazai pályán, ennyire fontos meccsen a "tökutolsó" ellen. #-o
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.16. 23:40:54

Közben meg az Everton hazai pályán kapott ki a Palacetól...

City meg 2-2t játszott szintén otthon a Sunderlanddel...

ne már...a végén még a Chelsea behúzza...most már tényleg nyerjék meg Gerrardék...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2014.04.16. 19:36:30

Nem láttam a meccset, de vertük a West Ham-et.

Giroud ilyet is tud?
http://youtu.be/yq1U3gnt8BQ" target="_blank

Amúgy Diaby már teljes értékű edzésmunkát végezhet a héten. Szóval ebben a szezonban simán lesérülhet még egyszer.
Gareth Tello írta:Pinto, Naughton, Kaboul, O'Shea, Huddlestone, Lennon, Balotelli, meg valami 17 éves karibi csatár, és kész is a bajnokcsapat. :lol:
Olyan játékosokkal nem foglalkozunk, akik a Spurs-be sem férnek be.

GK: szerintem Viviano simán maradhatna második számúnak.
RB: Coleman/Piszczek/Janmaat/Aurier.
CB: Ginter/N'Koulou/A. Williams/Schar.
Mobile DM: Bender/Schneiderlin/Song.
Winger: Draxler/Griezmann/Menez.
CF: Mandzukic/Jackson Martinez/Balotelli/Remy.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.14. 16:11:02

Game90 írta:tim payton ‏@timpayton
Arsenal's 8 signings: GK (Fab out) RB (Bac out) CB3 (TV5 out) CB4, mobile DM, pacy winger (Pod out) CF1 & CF2 (NB26 & OG out).
Pinto, Naughton, Kaboul, O'Shea, Huddlestone, Lennon, Balotelli, meg valami 17 éves karibi csatár, és kész is a bajnokcsapat. :lol:

Huddlestone goal vs Sheffield United
http://www.youtube.com/watch?v=g7fo2FOPvaw" target="_blank

Gerrard:
http://www.dailymotion.com/video/x1o38bu_sg_tech" target="_blank
=D>
Game90 írta:Suárez + Sturridge: 49 gól.
Tottenham: 48 gól.
Elment Defoe, így könnyű... :?

:mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2014.04.14. 15:56:22

Esélyes.

tim payton ‏@timpayton
Arsenal's 8 signings: GK (Fab out) RB (Bac out) CB3 (TV5 out) CB4, mobile DM, pacy winger (Pod out) CF1 & CF2 (NB26 & OG out).
PCsabi
aka Game90

2014.04.14. 00:04:26

Egyik csapatot sem kedvelem, de akkor már inkább a 'Pool nyerje meg a bajnokságot. Mondjuk ha valaki azt mondta volna nekem a szezon elején, hogy a Vörösöknek 4 fordulóval a vége előtt lesz még esélye a bajnoki címre, azt kiröhögtem volna.

Suárez + Sturridge: 49 gól.
Tottenham: 48 gól.

Amúgy Sturridge nekem nagy kedvencem volt már a Chelsea-ben is, sajnáltam, hogy nem igazoltuk őt le 2013-ban.

FA-Kupa döntő: Arsenal - Hull City.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.13. 22:08:33

Ha Anglia akkor nálam régóta Pool, jó lenne a véget vetni a több éve tartó átoknak és megnyerni a bajnokságot, de rohadt nehéz lesz a Chelsea remek csapat, s még jönnek az Anfieldre. Viszont már csak 4 forduló van vissza, óvatosan de meglehet. :D De nem szabad ennyire előrehaladni.

Stu amúgy remek igazolás volt, s pl mikor itt is szóba kerül ezer millió név, nagyon elfelejtődik, hogy nem a nevek számítanak, hanem hogy belehessen tenni egy rendszerbe. Ő is pl nem egy hú de nagy név, s óriásit lökött a Liverpoolon. És a kellő fogaskerekek szükségesek, nem az a lényeg hogy éppen xy vagy yx. (Pl Inigo Martineznek jobban örülnék, mint akár egy Vertonghen vagy Hummels vagy bárki másnak..... De írhattam volna a tavalyi mizériát, Neymar kontra Griezmann).
Illetve Coutinho, aki miatt egyik szemem sír a másik nevet, sajna az Inter lemondott róla......
Kép
Kép
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2014.04.13. 21:24:35

lui1698 írta:Én is remélem, hogy a Pool behúzza innen, megérdemelnék teljes mértékben szerintem.
Gerrard reakciója és beszéde a végén meg külön élmény volt.

Ha összehasonlítjuk a keretek összértékét akkor messze elmaradnak a két riválistól. De egymásért küzdenek,hajtanak valamint angilában egyedülálló szurkolótáboruk van.Nagyon remélem ,hogy innen behúzzák.24 éve várnak már egy bajnoki címre,és ha valaki megérdemli ,hogy bajnokságot nyerjen akkor az Gerrard. Hatalmas példakép,olyan Puyol-féle csapatkapitány.
Amit leművelt' meccs után az egy olyan pillanata volt a fotballnak ,amiért megéri nézni.Az ilyesfajta jelenetek a mostani fociból kiveszőben vannak és igen megbecsülendő egy egy élő legenda ilyesfajta megnyilvánulása. Ahogy összehívta a társakat és mondta nekik,hogy így kell tovább menni és küzdeni... =D> =D> =D>

Rodgers előtt is le a kalappal,egy viszonylag gyenge kerettel megy a bajnoki címért.
Most mennek a Nowrichhoz és fogadják a CSelzit,ez a két meccs el is dönti a sorsukat...nem mellesleg Sturridget le kellett cserélni sérülés miatt,és Henderson az elborulása miatt tuti kihagyja legalább ezt a 2 találkozót.
Abi & Tito
lui1698
Llegenda del Barça

2014.04.13. 21:05:57

Én is remélem, hogy a Pool behúzza innen, megérdemelnék teljes mértékben szerintem.
Gerrard reakciója és beszéde a végén meg külön élmény volt.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
banok
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2014.04.13. 17:54:23

Alcantara írta:Nagyon jó kis meccs volt, igazi rangadó. Nem gondoltam volna, hogy a City vissza tud jönni az első félidő után a meccsbe. Az is igaz Agger nélkül bizonytalanabb volt ma a védelem.

A Citynél viszont ma Kompany volt a "Demichelis"! :lol:
Ezen a szinten ilyen bugyuta hibát véteni, több mint bűn. Ez sokba került a Citynek.

A játékvezető hozta a szokásos formát, szerencsére mindkét oldalon egyet-egyet tévedett, így nem volt jelentősége elvileg.
Kompany szabálytalan volt Suarezzel szemben, amit tisztán látnia kellett, mert senki nem állt előtte a játékosok közül.

A végén pedig Skrtel egyértelműen kezezett a felugrásnál. Ez mondjuk nehezebben kiszúrható volt, de szintén tizi járt volna.
Bizony, ritka színvonalas mérkőzés volt. igazi bajnoki "döntő" :)
Initom
Entrenador del Barça

2014.04.13. 16:51:48

Óriási meccs volt ! Két igazi bajnokjelölt csatája! Megérdemelné a Pool a bajnoki a címet.
Gerrard elérzékenyülése és a az a bíztatás ....az nem semmi volt. Ez a foci :wink:
Abi & Tito
Válasz küldése