Primitive írta:Game!
Az Arsenalnak még lehetnek kiesési gondjai?

kabbeee.gif
Amúgy nálunk bármi megtörténhet...
bence-barca írta:Van valami tipped mi történhetett?

Csak a szokásos, februárban/márciusban mindig megtörik valami.
Amúgy:
1. Mentálisan gyenge játékosok, a rangadókon/kulcsmeccseken rendre tele a gatya.
2. A keretből kb. csak 5-6 játékos látott idáig kupát testközelből.
3. Ehhez hozzájön még Wenger, aki lassan 9 éve nyeretlen ill. taktikailag semmi pluszt nem tud hozzátenni.
4. Sérülések megint voltak bőven, Ramsey, Wilshere, Podolski, Cazorla, Özil, Walcott...
5. Ramsey, Özil, Giroud folyamatosan játszott, ki voltak facsarva, ennek meg is lett az eredménye. (Szerencsére a Mertesacker - Koscielny kettős bírta a terhelést.)
6. DM és ST hiánya. Flamini-t imádom, de azért nála lehetne jobbat találni, Arteta meg már nem ez a szint, a Giroud, Bendtner, Sanogo trió meg kb. ilyen színvonal:
http://youtu.be/OX96KIdAVyw" target="_blank
Az a szerencsénk, hogy innentől könnyű a sorsolásunk, az Everton meg még játszik a ManUnited, Southampton, ManCity hármassal (amikor 4-5 ponttal vezettük a bajnokságot, nem hittem volna, hogy azért kell reménykednem, hogy meglegyen a 4. hely...). FA-Kupa meg szinte kötelező, ha az nincs meg, akkor most már tényleg ki kell rúgni Wenger-t.
Nyáron meg szerintem Sagna, Vermaelen és Podolski távozására van esély, szóval 4-5 igazolás kéne majd, egy 3. számú CB, Coleman, Bender, Draxler, Jackson Martínez/Balotelli/Mandzukic (na jó, felébredtem).