Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
CR-t és Messit leszámítva azért mindenkinek volt kifejezetten gyenge szezonja, Alvesnek és Piquenek nem is egy, csak ugye az idő sok mindent megszépít.MatyiG írta:Alves, Piqué, Busi, Ini, Messi, CR, Ramos, Marcelo ők mindannyian 10 éve top5-ben vannak a posztjukon.Hány olyan futballista van, aki több mint tíz éven át a legjobbak között volt
Ennek már a DNS-ébe van kódolva a kisebbségi komplexus...igazi díszkötsög...Leon írta:Ronaldo:
Nyilatkozta, nem zárja ki, hogy Messi nem lesz ott a legjobb háromban. Az esélyesek között Szalah, Mbappé, Varane, Modric és Griezmann nevét említette.
Majd beszélt Messiről és magáról:
Hány olyan futballista van, aki több mint tíz éven át a legjobbak között volt? Egy kézen meg lehet számolni. Igazából két ilyen futballista van: Messi és én. Természetesen vannak, akik szeretnék, hogy lezáruljon ez a korszak, de ez nem így lesz, itt vagyok, folytatom és megérdemlem az Aranylabdát.
![]()
Jah pl Iniesta se tolta végig az elmúlt 10 évet magas szinten, többször egyedül zsebre rakva Ronci épp aktuális csapatát.MQuCsabi írta:Igaza van
Nem szeretem a “ha” meg “mi lett volna” kifejezést de szerintem ha Iniesta velunk lett volna 2010 tavaszán akkor megoldjuk az Intert és megvan a BL címvédés.LG írta:Messi tényleg messze jobb teljesítményt nyújtott akkor, mint most akárki, kivéve VB-n, ahol nagyon nem ment neki. Iniestát is sokan emlegetik 2010-nél, viszont azt elfelejtik, hogy a tavasszal alig játszott sérülés miatt, tulajdonképpel a VB-n kezdte meg csak igazán a szezont. Így sajnos reális esélye nem volt, ha nincs a sérülés, és magához képest csak átlagos tavaszt lehoz, akkor az övé lett volna szinte biztosan a díj.Viszont hozzá kell tenni, hogy 2010-ben Messi godmode-ban tolta végig és Iniesta és Xavi is gyakorlatilag karrierjük egyik legjobb évét hozták.
Messi tényleg messze jobb teljesítményt nyújtott akkor, mint most akárki, kivéve VB-n, ahol nagyon nem ment neki. Iniestát is sokan emlegetik 2010-nél, viszont azt elfelejtik, hogy a tavasszal alig játszott sérülés miatt, tulajdonképpel a VB-n kezdte meg csak igazán a szezont. Így sajnos reális esélye nem volt, ha nincs a sérülés, és magához képest csak átlagos tavaszt lehoz, akkor az övé lett volna szinte biztosan a díj.Viszont hozzá kell tenni, hogy 2010-ben Messi godmode-ban tolta végig és Iniesta és Xavi is gyakorlatilag karrierjük egyik legjobb évét hozták.
Nem volt igazságos 2010 (bár szerintem Xavinak járt volna), de azóta változott is a díj. Viszont hozzá kell tenni, hogy 2010-ben Messi godmode-ban tolta végig és Iniesta és Xavi is gyakorlatilag karrierjük egyik legjobb évét hozták. Idén senki nem volt, aki teljesítményben annyira Modric felé nőtt volna. Se Messi, se Ronaldo, se más. Messi eltűnt a fontos meccseken, hiába volt jó a kicsik ellen, Ronaldónak pedig gyakorlatilag tényleg 3 kiemelkedő meccse volt egész évben, azon kívül semmivel sem csinált többet, mint akármelyik sok gólt szerző csatár. Sneijdernek, Xavinak, Iniestának, stb, nem volt szerencséjük, én bízom benne, hogy Modricsnak azért összejön.LG írta:Én hamarább adnám CR-nek, mint Modricsnak. Persze, a horvát szimpatikus srác, akit mindenki szeret, még a riválisok is. De szerintem semmivel nem tett többet a BL győzelemért és a VB ezüstért, mint mondjuk Sneijder 2010-ben, akkor meg hol a következetesség? Az ősze meg kifejezetten pocsék, bár tudom, ez korábban sem számított.
A Juve BL nyerése engem hidegen hagy, de bármit sakkozott ki Fortuna, könyörgöm, csak most ne . A legjobb játékosból legeslegjobb játékost konstruálnának seperc alatt, de... egy játékos nem attól a legjobb, mert golt lő, az is egy eleme, de ki látott Roncitól egy félpályás asszisztot, az ellenfél teljes védelmének lerohanását egyszál gatyában?? A többi focistához visszonyítva Messi annyira más, hogy Solari szavaival élve, ha nála a labda, "az ellenfelek edzői pedig behúzzák a fejüket a vállaik közé", és nem azért mert a hatoson bóklászik.rikko írta: Annyi különbséggel, hogy a JUve bőven BL esélyes lesz a luzitánnal.
Ha megnyeri velük, akkor kalapom emelem... de
A különbség a kettő között az, hogy előbbi igaz, utóbbi kevésbé.miro. írta:Ok.Rivaldo11 írta:Azért ne állitsuk be úgy sem, hogy mekkorát rizikózott 2009-ben...nagyon jól tudta, milyen projekt indul, és mennyi lóvéból...
Akkor Messi nem mer valtani,mert fel hogy mashol nem fog ilyen jol jatszani?
Lehet beteg dolgokat irni mindket oldalrol.
Ok.Rivaldo11 írta:Azért ne állitsuk be úgy sem, hogy mekkorát rizikózott 2009-ben...nagyon jól tudta, milyen projekt indul, és mennyi lóvéból...
Ezt most kicsit nem értem, nem arról volt szó hogy kvázi ki a jobb játékos? Abba azért csak bele-bele kéne számítania a foci tudásnak is. Ha nem, akkor mondjuk ki hogy Ramos a GOAT, mert mindent megnyert amit CR plusz mellé még van 2 EBje meg 1 VBje, kérdés lezárva. Alves meg szám szerint több címet nyert mint akárki más, sőt olasz és francia bajnok is (több ország!!!), szóval akkor ő a legjobb.LG írta:
Netto focitudásra meg nem adnak kupákat. CR csapataival 4 BL-t nyert és egy EB-t az utóbbi 5 évben, míg Messi csupán 1 BL-t ebben az időszakban, az utóbbi időben pedig még BL elődöntőig sem jutott. A bajnokságokban 3:1 az arány Messinek, de tudjuk, hogy ez nyom kevesebbet a közvéleménynél.
Erre meg teljesen komolyan, madridistáktól is kérdezném, ez a CR MR CLUTCH PLAYER szöveg mikor lett kitalálva? Mióta clutch player ő? Mármint, a tavalyi Atletico előtti meccs előttről nem nagyon emlékszem olyan pillanatokra hogy ő egyedül átlendítette bl elődöntőn a csapatát. 16-ban volt az aktuális német 8. helyezett ellen egy mesterhármasa, Messi is lőtt 5öt a schalkének annó, clutchclutchclutchclutchclutch. 14-ben lőtt a bayernnek 3-at, de akkor ha jól emlékszem Benzin már az odavágón lőtt 1-et, és Ramos a visszán is 1-et tehát gyakorlatilag 2-0n álltak idegenben 1 idegenben lőtt góllal.LG írta: És igen, ezeket a sikereket a portugál nem egyedül érte el, kellettek hozzá a társaik is, és igen, lehet, ha Messi körül is erősebb a csapat, minden máshogy alakul, de ez egy csapatsport. Messit is úgy kéne felépíteni a szezonokra, hogy ne Getafék ellen lője el a puskaporát, hanem a BL rangadókon. Nyilván ez így sarkítás, de fogadjuk el már végre azt a tényt, olyan játékos ne kap Aranylabdát, aki a TV-ből nézi a BL elődöntőket és szurkol a legnagyobb rivális vereségéjért.
Itt a lényeg.rikko írta: Olyan is csak ritkán, aki egy full őszt és egy fél tavaszt magasról letesz és 4 meccsel aranylabdát nyer.
CR ezt 2-3 alkalommal eljátszotta. Tudom BL az BL ....
Nem sajnálom tőle, sokat melózott érte , de ha idén is ő nyeri, akkor az már nagyon vicces lesz...
Pedig most megint ott tartunk, hogy kinek kevésbé gáz adni. Modricnak volt egy jó vébéje (ezüst+BL), azóta semmi. CR-nek tavasszal volt két jó meccse a BL-ben(BL-cím), vébén egy. Messinek szintén két jó meccse volt a BL-ben tavasszal, azóta a PSV és a Spurs ellen is odatette magát, vébén neki is egy jó meccse volt - bár nyilván CR-é nagyobb szám volt.Nyilván ez így sarkítás, de fogadjuk el már végre azt a tényt, olyan játékos ne kap Aranylabdát, aki a TV-ből nézi a BL elődöntőket és szurkol a legnagyobb rivális vereségéjért.
LG írta:
Nyilván ez így sarkítás, de fogadjuk el már végre azt a tényt, olyan játékos ne kap Aranylabdát, aki a TV-ből nézi a BL elődöntőket és szurkol a legnagyobb rivális vereségéjért.