Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez kb olyan, mintha a gyilkos azt mondaná nem tudtam, hogy a kés ilyen sérüléseket okozhat.Gareth Tello írta: Our apoligizes to the Totenham fans, we couldn't see the paper. #alwaysfootballalwaysrespect @piresrobert7 and @19SCazorla
![]()
Our apoligizes to the Totenham fans, we couldn't see the paper. #alwaysfootballalwaysrespect @piresrobert7 and @19SCazorlaGame90 írta:Azért várok Cazorla-tól egy nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban.
Azért várok Cazorla-tól egy nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban.Gareth Tello írta:Amúgy szerintem is kicsit túlzásba estek Santiék...
Hang the bastard, hang him high!Game90 írta:Szerintem azonnal akasszák fel Cazorla-t a White Hart Lane-en!
Szerintem azonnal akasszák fel Cazorla-t a White Hart Lane-en!
Nála még Bendtner is több akciógólt szerzett idén a PL-benGareth Tello írta:Soldado?
Illetve Mourinho sem hülye, hogy segítse az egyik riválist.bence-barca írta: Demba Ba is jó lett volna, de hát ő most TOrres sérülése miatt biztos marad a kékeknél.
Mourinho-t nem akarja leigazolni az Arsenal? Oda illő lenne...
Örülök, hogy ismét bizonyítékot nyer, amit anno Walcott eseténél felhoztam. Meg látjuk ki nevet a szezon végén..
Most kicsit megváltozott a véleményem Cazorláról
Soldado?Game90 írta:Mindenesetre egy idősebb, tapasztalt csatár jól jönne kölcsönbe
Demba Ba is jó lett volna, de hát ő most TOrres sérülése miatt biztos marad a kékeknél.Game90 írta: Mindenesetre egy idősebb, tapasztalt csatár jól jönne kölcsönbe, nyáron meg majd rárepülünk valami komolyabb névre.
De, vmiért az vt bennem, h a West Hammel játszanak.Game90 írta: Az nem a West Ham?![]()
Úgy néz ki, hogy Vucinic - Guarin csere lesz majd. Q felesleges lenne, akkor már inkább Bendtner (komolyan).bence-barca írta:Hát nem tudom. Szerintem sem Vucinic, sem Quagliarella nem lenne nagy erősítés, de kölcsönbe semmit sem vesztene a 'Senal. Nem is tudom melyikből néznék ki többet a Ködös Albionban, mint új fiú.
Az nem a West Ham?bence-barca írta:Mai meccsre meg nem értek egyet GTvel, egy kis pontot se szerezzenek a kalapácsosok, Everton szépen húzza csak be.![]()
Szép ez a győzelem, de sajnos már nem volt tétje.Gareth Tello írta:
A meccsünkből csak a második félidőt láttam, meglepően simán vertük a Swansea-t idegenben, Adebayor kettőt vágott, és Chico is betalált Tremmel kapujába.![]()
Több Arsenal meccset kéne néznedChino írta: Hátvédet a kezdőbe kell igazolni, Koscielny pedig nem üti meg azt a szintet. Szép ez a stat, de nem ez alapján kell dönteni.
Vermaalent meg hagyjuk. Ha egy Mertesacker-t nem tud kiszorítani a kezdőből, akkor mit keresne itt.
Franciabence-barca írta:Kitalálom. Francia másodosztályban játszik és legyen mondjuk zöld foki szigetekei.Game90 írta: Most valami Paul Georges Ntep-et akarunk leigazolni állítólag![]()