Jó a Szunderland:
Sunderland have won just two of their last 31 away FA Cup games against a team from the top division (W2 D11 L18).
Game90 írta:El vagyunk átkozva...
KATT

Jobbulást neki egyébként.
hajnesz írta:...
Nah, végre valaki.
Igazából már én is akartam írni egy hasonló hangvételű hsz-t, de úgy gondoltam, adok még egy kis időt Sherwoodnak.

Mondjuk annyira azért nem látom negatívan a dolgokat, mint te. Szerintem bőven jobbak vagyunk, mint AVB alatt, köszönhetően Adebayor reaktiválásának is például. Az, hogy angol focit játszunk... Hát bakker, egyrészt angolok vagyunk

, másrészt meg szerintem hülyeség lenne nem kihasználni Adebayor magasságát, fizikumát, Lennonék gyorsaságát, stb. Ez van, ezt tudjuk játszani, nincsenek olyan szintű játékosaink, hogy tiki-takával alázzuk körbe a PL-t.
A dobogós hely meg nem is volt, nem is nagyon lehet sajnos cél szerintem. A City, a Chelsea, a Pool és az Arsenal is előrébb jár nálunk jelenleg. Holtby nyilatkozta szezon elején (amikor olyanokat írtak pár helyen, hogy a bajnoki címért is küzdhetünk), hogy a negyedik hely az elsődleges cél. És ezzel egyet is értek. Csak hát baromi nehéz lesz.
Egyébként szinte biztos vagyok abban, hogy Sherwood ki lesz rúgva, ha nem lesz meg a BL-hely. Ezt egyrészről sajnálnám, mert "a fejlődés megkérdőjelezhetetlen" alatta, viszont hibái is vannak bőséggel sajnos, úgyhogy talán nem lenne baromság idehozni egy tapasztaltabb edzőt (Laudrupnak örülnék, ha már itt tartunk).
Amúgy Bentalebről mit gondolsz?

Mert engem első pillanattól fogva Busquetsre emlékeztet srác.

Nyilván közel sem olyan profi még, mint Sergio, de a stílusa, a játékmódja sokban hasonlít rá. Tetszik is a játéka, már Sherwood a közelmúltban kicsit talán túlzásba vitte a játszatását.
Illetve még annyit, hogy remélem, Lamela hamarosan visszatérhet és minél több lehetőséget fog kapni Sherwoodtól. Nagy potenciál van a gyerekben szvsz, még ha ebből nem is mutatott eddig olyan sokat.