Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Boixos1981
Barça B

2014.03.15. 22:31:54

ozsimiki írta:Chelsea végre kikapott, City nyert. 6pontos hátrányban Pellegriniék,de 3(!) meccsel kevesebbet játszottak, szóval 3pont elméleti előnyük lehet...

bár nem szeretem őket se, főleg,h M.U.val szimpatizálok Angliában,de ezerszer inkább ők,mint Joséék...

Egyetértek, bárki nyerje a pl-t, csak ne a special one :D.
Mourinho vete al teatro.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.15. 21:11:02

nem kis gól volt a villáé...

https://www.youtube.com/watch?v=Q7a24lL0w0Q" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.03.15. 20:25:44

Chelsea végre kikapott, City nyert. 6pontos hátrányban Pellegriniék,de 3(!) meccsel kevesebbet játszottak, szóval 3pont elméleti előnyük lehet...

bár nem szeretem őket se, főleg,h M.U.val szimpatizálok Angliában,de ezerszer inkább ők,mint Joséék...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.15. 16:44:37

Silva nem volt rossz a Hull ellen, gól és gólpassz.
Game90 írta:Ja, vasárnap Spurs-Arsenal... Fogadni mernék, hogy a Tottenham kap egy 11-est #-o
:D
Kép
:mrgreen:

Egyébként sok jót nem várok a meccstől, szerintem simán nyertek.

Mondjuk ez érdekes:
Tottenham are undefeated in their last 7 home matches against Arsenal in all competitions.

Tottenham have scored at least 2 goals in their last 3 home matches against Arsenal in all competitions.

Kár, hogy pont akkor lesz a derbi, amikor a Barça-meccs... :?
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.14. 10:09:57

Én az ilyen Bendtner féléken ne mtudok nevetni. Egy pontig poén, de az ,hogy másokat megfélemlítsen és kárt tegyen más tulajdonában (ld. konditerem szétverése /amiket gyébként ne mis értek, hogy egy ilyen nyomoronc, hogy tud megtenni ilyen dolgokat/) , az már nálam rég kötél általi golyót jelentene. Kb Justin Bieber szintjén van az emberünk. Egy selejt
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.03.13. 20:53:08

Ja, vasárnap Spurs-Arsenal... Fogadni mernék, hogy a Tottenham kap egy 11-est #-o
:D

Mesut Ozil has confirmed that the hamstring strain he suffered against Bayern Munich on Tuesday night happened in just the 2nd minute of the game.

Lord Bendtner:
"Kigombolta a nadrágját és a péniszét a taxi oldalához dörzsölte, ráadásul az övcsatjával meg is karcolta az oldalát."
:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.12. 16:00:29

Sokatmondó...
The last Tottenham player to score a Premier League goal inside the opening 15 minutes was Gareth Bale v Wigan in April 2013.

Player Focus: Adam Lallana - The Right Man For England
http://www.whoscored.com/Articles/uv3b8 ... or-England" target="_blank

Ja, vasárnap Spurs-Arsenal... Fogadni mernék, hogy megint ki fognak tőlünk állítani valakit. #-o
PCsabi
aka Game90

2014.03.11. 23:42:00

Özil minimum 3 hétre kidőlt. Ez azt jelenti, hogy a Tottenham, Chelsea, Swansea, és City elleni meccseket biztosan kihagyja.

Özil ma esti sérülése az 58. volt a csapatnál ebben a szezonban, 8 játékos pedig jelenleg is sérült.
PCsabi
aka Game90

2014.03.09. 20:02:41

Hull City - Sheffield United
Wigan - Arsenal

Valakinek mehet az aláírásába:

Ha nem nyerjük meg az FA-Kupát, fél évig Tottenham-es avatarom lesz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.09. 19:05:32

Kép

Sajnos így nagy az esély egy Arsenal-trófeára. :? :mrgreen:

Arsenal’s Nicklas Bendtner has spent the weekend at the zoo, the UFC & eating yoghurt on the grass: KATT :lol:

szerk.:
Game90 írta:Valakinek mehet az aláírásába:

Ha nem nyerjük meg az FA-Kupát, fél évig Tottenham-es avatarom lesz.
Done. :wink:

De szép is lesz Adebayort nézegetni fél évig :) :mrgreen:

Szerk.: ha úgy alakul, akkor te választhatod ki a képet :) :P G90.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2014.03.09. 20:18:51-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.09. 18:18:42

Huh...
hát ha így marad minden Arsenalnak óriási esélye lesz, h idén végre nyerjen valamit!
Egy harmadosztály Sheffield Utd, egy másodosztályú Wigan és egy kiesés elől menekülő Hull City lesz a legjobb 4 között.
Pár éve mondjuk a ligakupában a döntőben a Birmingham ellen buktak el, de csak nem csinálnák meg ezt megint, persze soha nem lehet tudni.
Most szurkolok nekik meg azért ha vmi folytán nem jut be az Arsenal a döntőbe jó lenne látni, h a harmadosztályú sheffieldiek felemelik a kupát. :D
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.08. 19:50:44

Eto'o a kiégett jóllakott játékos megint eldöntött egy rangadót:
1 gól, 1 tizi kiharcolás és egy kiállítás róla. =D>

Így is lehet játszani ezek szerint annak, aki mindent megnyert és agyon kereste magát.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.08. 19:49:03

Hát gratulálok... Ajándékozunk egy gólt az ellenfélnek, aztán jön Kaboul és kiállítatja magát...

Ez ennyi volt.
Game90 írta:Csak pár kattintás és banolhatlak egy hétre :wink:
:twisted: :mrgreen:
Az már egy hónap lenne szerintem. :wink: :mrgreen:

Szerk.: nekem úgyis jó... :mrgreen: G90.
PCsabi
aka Game90

2014.03.08. 18:33:01

Kép

Gareth Tello írta: El tudod tüntetni őket... Csak pár kattintás. :wink: :mrgreen:

Na, közben megvannak a kezdők, elég érdekes lett a miénk.
Csak pár kattintás és banolhatlak egy hétre :wink:
:twisted: :mrgreen:

Mindkét csapat milyen támadófelállásban kezd... :lol:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.08. 17:43:35

Game90 írta:Ennyi Tottenham-es hozzászólást... Hozzatok egy vödröt.
El tudod tüntetni őket... Csak pár kattintás. :wink: :mrgreen:

Na, közben megvannak a kezdők, elég érdekes lett a miénk.

Team v Chelsea - Lloris; Naughton, Dawson, Kaboul, Vertonghen; Bentaleb, Sandro; Walker, Lennon, Sigurdsson; Adebayor.

Our subs v Chelsea - Friedel, Fryers, Chadli, Paulinho, Townsend, Kane, Soldado.

Team to face Spurs (4-2-3-1): Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Lampard; Ramires, Hazard, Schurrle; Torres.

Today's subs are: Schwarzer, Kalas, Mikel, Oscar, Willian, Ba and Eto'o.

COYS!
PCsabi
aka Game90

2014.03.08. 17:01:28

Ennyi Tottenham-es hozzászólást... Hozzatok egy vödröt.

Mi meg vertük az Everton-t az FA-Kupában, Özil gól + gólpassz, Giroud meg jó csere volt, 2 gól.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.08. 15:03:16

hajnesz írta:Épp ma ebédnél erről volt a szó, de akkor is mondtam, mi a Chelseat ilyen alkalmakkor tudjuk csak megverni,mikor nagyon nem megy nekünk :D Mikor kötelező lett volna megverni őket,mint mondjuk tavalyelőtt,akkor tudtam,hogy ki fogunk kapni :) De ma alázás lesz [-o< [-o< [-o<
Remélem, igazad lesz. :D Én most valahogy nagyon nem érzem, hogy hol tudnánk megfogni a Chelsea-t, egyszerűen minden téren jobbak nálunk jelenleg.

Mondjuk ha velünk van a bíró és játszik Soldado... Az összefüggést nem nehéz kitalálni. :mrgreen:
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.03.08. 14:36:48

Gareth Tello írta:Ma amúgy szerintem simán kikapunk a Chelsea-től. :?
Épp ma ebédnél erről volt a szó, de akkor is mondtam, mi a Chelseat ilyen alkalmakkor tudjuk csak megverni,mikor nagyon nem megy nekünk :D Mikor kötelező lett volna megverni őket,mint mondjuk tavalyelőtt,akkor tudtam,hogy ki fogunk kapni :) De ma alázás lesz [-o< [-o< [-o<
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.08. 14:31:40

hajnesz írta:Közben rájöttem,hogy engem nem is igazából az angol stílus zavar (kezdem lassan emészteni a dolgot :D), hanem a Chadli,Dembele, Paulinho, etc. alibiközéppálya. Persze mindegyik játékos külön külön jó,sőt szeretem is őket,de igy együtt összehoznak egy fogalmatlan sort,és mennek az alibipasszok, amit nem szoktam meg. Idén nézhetőbb Mourinho kontrafocija,mint a miénk, akármilyen is nehéz ezt leirni #-o Nagyon hiányzik 1-2 szervező középpályás, és akkor pályázhatnánk a legjobb 4be.(Az egyik már megvan a holland személyében,a másikat sajnos még nem látom,hogy ki lehetne)
Chadli mondjuk sokkal inkább szélső, mint középpályás, de ő nekem is nagy csalódás eddig, egy-két villanástól (pl. a Newcastle elleni gólja) eltekintve nagyjából nulla, amit lehoz.

Egyébként egyetértek, több kellene a középpályásoktól, bár Dembélével én abszolút meg vagyok elégedve. Viszont Paulinho tehetne kicsivel többet hozzá a játékhoz.

Szervezőnek meg ott van Eriksen, csak hát a szélről, ahol mostanában játszott/játszik, nem olyan könnyű szervezni, mint középről. :lol: Na mindegy. Meg Siggy is jó lehetne, én nagyon bírom őt, úgy tűnik, Sherwood kevésbé.

Ma amúgy szerintem simán kikapunk a Chelsea-től. :?
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.03.08. 14:21:35

Gareth Tello írta:
Jobbulást neki egyébként. :?
hajnesz írta:...
Nah, végre valaki. :)

Igazából már én is akartam írni egy hasonló hangvételű hsz-t, de úgy gondoltam, adok még egy kis időt Sherwoodnak. :D Mondjuk annyira azért nem látom negatívan a dolgokat, mint te. Szerintem bőven jobbak vagyunk, mint AVB alatt, köszönhetően Adebayor reaktiválásának is például. Az, hogy angol focit játszunk... Hát bakker, egyrészt angolok vagyunk :mrgreen: , másrészt meg szerintem hülyeség lenne nem kihasználni Adebayor magasságát, fizikumát, Lennonék gyorsaságát, stb. Ez van, ezt tudjuk játszani, nincsenek olyan szintű játékosaink, hogy tiki-takával alázzuk körbe a PL-t.

A dobogós hely meg nem is volt, nem is nagyon lehet sajnos cél szerintem. A City, a Chelsea, a Pool és az Arsenal is előrébb jár nálunk jelenleg. Holtby nyilatkozta szezon elején (amikor olyanokat írtak pár helyen, hogy a bajnoki címért is küzdhetünk), hogy a negyedik hely az elsődleges cél. És ezzel egyet is értek. Csak hát baromi nehéz lesz. :D

Egyébként szinte biztos vagyok abban, hogy Sherwood ki lesz rúgva, ha nem lesz meg a BL-hely. Ezt egyrészről sajnálnám, mert "a fejlődés megkérdőjelezhetetlen" alatta, viszont hibái is vannak bőséggel sajnos, úgyhogy talán nem lenne baromság idehozni egy tapasztaltabb edzőt (Laudrupnak örülnék, ha már itt tartunk).

Amúgy Bentalebről mit gondolsz? :) Mert engem első pillanattól fogva Busquetsre emlékeztet srác. :D Nyilván közel sem olyan profi még, mint Sergio, de a stílusa, a játékmódja sokban hasonlít rá. Tetszik is a játéka, már Sherwood a közelmúltban kicsit talán túlzásba vitte a játszatását.

Illetve még annyit, hogy remélem, Lamela hamarosan visszatérhet és minél több lehetőséget fog kapni Sherwoodtól. Nagy potenciál van a gyerekben szvsz, még ha ebből nem is mutatott eddig olyan sokat.
Tiszta Busquets a srác :) Én nem bánom,ha a fiatalokat játszatják, mert legalább ők még majd fejlődnek valamire.
Közben rájöttem,hogy engem nem is igazából az angol stílus zavar (kezdem lassan emészteni a dolgot :D), hanem a Chadli,Dembele, Paulinho, etc. alibiközéppálya. Persze mindegyik játékos külön külön jó,sőt szeretem is őket,de igy együtt összehoznak egy fogalmatlan sort,és mennek az alibipasszok, amit nem szoktam meg. Idén nézhetőbb Mourinho kontrafocija,mint a miénk, akármilyen is nehéz ezt leirni #-o Nagyon hiányzik 1-2 szervező középpályás, és akkor pályázhatnánk a legjobb 4be.(Az egyik már megvan a holland személyében,a másikat sajnos még nem látom,hogy ki lehetne)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.07. 13:19:39

Jó a Szunderland:
Sunderland have won just two of their last 31 away FA Cup games against a team from the top division (W2 D11 L18).
Game90 írta:El vagyunk átkozva...
KATT
:?
Kép

Jobbulást neki egyébként. :?
hajnesz írta:...
Nah, végre valaki. :)

Igazából már én is akartam írni egy hasonló hangvételű hsz-t, de úgy gondoltam, adok még egy kis időt Sherwoodnak. :D Mondjuk annyira azért nem látom negatívan a dolgokat, mint te. Szerintem bőven jobbak vagyunk, mint AVB alatt, köszönhetően Adebayor reaktiválásának is például. Az, hogy angol focit játszunk... Hát bakker, egyrészt angolok vagyunk :mrgreen: , másrészt meg szerintem hülyeség lenne nem kihasználni Adebayor magasságát, fizikumát, Lennonék gyorsaságát, stb. Ez van, ezt tudjuk játszani, nincsenek olyan szintű játékosaink, hogy tiki-takával alázzuk körbe a PL-t.

A dobogós hely meg nem is volt, nem is nagyon lehet sajnos cél szerintem. A City, a Chelsea, a Pool és az Arsenal is előrébb jár nálunk jelenleg. Holtby nyilatkozta szezon elején (amikor olyanokat írtak pár helyen, hogy a bajnoki címért is küzdhetünk), hogy a negyedik hely az elsődleges cél. És ezzel egyet is értek. Csak hát baromi nehéz lesz. :D

Egyébként szinte biztos vagyok abban, hogy Sherwood ki lesz rúgva, ha nem lesz meg a BL-hely. Ezt egyrészről sajnálnám, mert "a fejlődés megkérdőjelezhetetlen" alatta, viszont hibái is vannak bőséggel sajnos, úgyhogy talán nem lenne baromság idehozni egy tapasztaltabb edzőt (Laudrupnak örülnék, ha már itt tartunk).

Amúgy Bentalebről mit gondolsz? :) Mert engem első pillanattól fogva Busquetsre emlékeztet srác. :D Nyilván közel sem olyan profi még, mint Sergio, de a stílusa, a játékmódja sokban hasonlít rá. Tetszik is a játéka, már Sherwood a közelmúltban kicsit talán túlzásba vitte a játszatását.

Illetve még annyit, hogy remélem, Lamela hamarosan visszatérhet és minél több lehetőséget fog kapni Sherwoodtól. Nagy potenciál van a gyerekben szvsz, még ha ebből nem is mutatott eddig olyan sokat.
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.03.07. 02:45:13

Üdv mindenkinek!
Kezdeném azzal,hogy az angoloknál a Tottenhamnek szoritok(ez valami családi hagyomány,generációk óta :D ). Amikor csak tehetem,megnézem a meccsüket,de nem tudom kiállni,hogy ne szóljak pár rossz szót miattuk,illetve a mutatott játékuk miatt.
Ez az angol edző szörnyü,amit játszat ezzel a csapattal. Szinte hihetetlen,hogy nincs kedvem nézni a csapatom meccsét,mert amit produkálnak az elképesztően gyenge.
Visszaolvasgattam, és GTtől egy olyan írás se találtam, amiben kritizálná a játékunkat. Rögtön meglátszik,hogy angol edzőnk van Sherwood személyében,tipikus angol focit akar játszatni,amit rühellek személy szerint. Komolyan mondom inkább harcoljunk a 7. helyért szép támadójátékkal,s ne akarjunk már dobogósok lenni ezzel a cenzúrával. De a "legszebb" az egészben,hogy még igysincs meg a dobogós hely,így se foci,se eredmény.
Amúgy nincs bajom az idei csapattal, de ez a "kreativ középpálya" hasít. A Mallorcában technikásabbak a cserekapusok,meg jobban látnak a pályán. Tipikus hosszút a szélére 'oszt szaladj. Ha lefutod a védőt,akkor meg találd fejbe Adebayort,és majd lesz valami....
Na mindegy, már régóta ki akart ez jönni belőlem, lehet,hogy a dühöngő topikba kellett volna...
PCsabi
aka Game90

2014.03.06. 21:06:24

El vagyunk átkozva...
KATT
:?

Imádom a barátságos meccseket (amúgy Agger-rel csúsztak össze)...
PCsabi
aka Game90

2014.03.04. 17:57:12

Mertesacker és Rosicky hosszabbított.

Nyáron meg valószínűleg megy Fabianski, Viviano, Sagna, Vermaelen, Diaby, Bendtner, szóval kell 1 (csere) GK, 1 RB, 1 CB, 1 DM és 1 ST.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.03. 14:04:38

Válasz küldése