La Liga / Copa del Rey
Csak így tovább David barátunk:)
Remélem ezek a gólok jót tesznek az önbizalmának. Meg az, hogy már egyedüliként gólrekorder. Most már kell a gólerős Villa a szezon végére.
Remélem ezek a gólok jót tesznek az önbizalmának. Meg az, hogy már egyedüliként gólrekorder. Most már kell a gólerős Villa a szezon végére.
előre kihangsúlyozom,hogy ez az én magán véleményem:kas7as írta:Hat a Spanyoloknak se lessz konnyu!!!!
Goool VILLA
szerintem amíg vdb az edző,addig a spanyolok sem eb-t,sem vb-t nem nyernek. nem való a padra. ez független a meccs eredményétől. szerintem rossz taktikát erőltet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.03.25. 23:28:15-kor.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Nyilván való, hogy meg kell oldani valamiképp, mivel az Európai kupákban érdekelt klubok esetében mikorra fogják tudni beilleszteni az elmaradt 30. fordulót? Állni fog a La liga, amíg sem a Barca, sem a Real nem játszik hétközben a BL-ben?LM10 írta: Ennek speciel még örülnék isXavi más meccsen(Almeria otthon) letölthetné az eltiltását, nem lenne rossz meccs a válogatott utána forduló miatt.
De szerintem megoldják ezt a problémát majd.
Szóval: nonszensz.

- 9Dave
- Capitá del Barça
Szerintem Busquets és Martinez helyett Alonso és Fabregas fog kezdeni, persze Fabregas előrébb. Iraola helyett Marchena, lehet hogy Silva helyett is vagy Torres, vagy Llorente.Tocy írta:Casillas-Ramos,Piqué,Iraola,Capdevila-Busquets,Javi Martinez-Iniesta,Xavi,Silva-Villa én így kezdetnék, de valszeg a két bilbaoi kimarad

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Az úgy nem járja. Nekem live meccs kell este 8-10 körül.Lionel85 írta:Töltesz le meccset. Valószínűleg én így vészelem át a Barça-hiányomat. Esetleg dvd-ről megnézem a 2006-os a 2009-es döntőket.MichaaBee írta:2 és fél hét Barca meccs nélkül, 2 egymást követő üres hétvége?Mi lesz velem?
![]()

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Töltesz le meccset. Valószínűleg én így vészelem át a Barça-hiányomat. Esetleg dvd-ről megnézem a 2006-os a 2009-es döntőket.MichaaBee írta:2 és fél hét Barca meccs nélkül, 2 egymást követő üres hétvége?Fecooo írta:elmarad a bajnoki forduló jövőhétenMi lesz velem?
![]()

- Fernando
- Llegenda del Barça
Kb azért amiért Klose is mindig ott van Löw keretében, sőt kezdőjében és halomra lövi a gólokat, pedig van, hogy 3-4 meccsen nem játszik vagy a kispadon sincs ott. Negredo se viszi azért nagyon a hátán a csapatot, nem tudom mivel lenne jobb, mint Torres.Barcaman14 írta:A név alapján! Ezuttal szerintem sem érdemelt volna meghívót, de azért még mindig jobban cseng a Torres mint a Negredo nem!?Lionel85 írta:Egy észrevétel, hogy Torres mi alapján került be
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Sztilo
- Jugador d'estrella
Szerintem is megoldják addig, de én is őrülnék neki, ha elmaradna a 30-dik forduló, de majd kiderülLM10 írta:Ennek speciel még örülnék isFecooo írta:elmarad a bajnoki forduló jövőhétenXavi más meccsen(Almeria otthon) letölthetné az eltiltását, nem lenne rossz meccs a válogatott utána forduló miatt.
De szerintem megoldják ezt a problémát majd.

2 és fél hét Barca meccs nélkül, 2 egymást követő üres hétvége?Fecooo írta:elmarad a bajnoki forduló jövőhéten

H a t t r i c k
- LM10
- Director del Fútbol
Ennek speciel még örülnék isFecooo írta:elmarad a bajnoki forduló jövőhéten

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Iraola helyett egy kemény Marchena esélyesebb, illetve Martínez helyett szerintem Alonso kezd, Silva necces, de esélyes.Tocy írta:Casillas-Ramos,Piqué,Iraola,Capdevila-Busquets,Javi Martinez-Iniesta,Xavi,Silva-Villa én így kezdetnék, de valszeg a két bilbaoi kimarad

Casillas-Ramos,Piqué,Iraola,Capdevila-Busquets,Javi Martinez-Iniesta,Xavi,Silva-Villa én így kezdetnék, de valszeg a két bilbaoi kimarad 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Jobban cseng persze, de hát ne hogy már név alapján válasszon Del Bosque! Ennyire ne legyen már elfogult! Bár szerintem egy csatárral áll majd föl a La Roja és az is Villa lesz, cserének pedig Llorente, egy ütős harmadik csatár jó lett volna Negredo személyében.Barcaman14 írta:A név alapján! Ezuttal szerintem sem érdemelt volna meghívót, de azért még mindig jobban cseng a Torres mint a Negredo nem!?Lionel85 írta:Egy észrevétel, hogy Torres mi alapján került be

- Barcaman14
- Director del Fútbol
A név alapján! Ezuttal szerintem sem érdemelt volna meghívót, de azért még mindig jobban cseng a Torres mint a Negredo nem!?Lionel85 írta:Egy észrevétel, hogy Torres mi alapján került be

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Kihirdette keretét Del Bosque Csehország és Litvánia ellen
>>Cikk<<
Nincs meglepetés a keretben, Puyol és Pedro hiányozni fognak, Cesc nem, de így is verni kell a két keleti csapatot. Komoly gondot nem okozhatnak ennek a spanyol válogatottnak!
Egy észrevétel, hogy Torres mi alapján került be? Nincs formában, a Chelsea-ben még semmit sem csinált, Negredo viszont rászolgálna egy behívóra.
>>Cikk<<
Nincs meglepetés a keretben, Puyol és Pedro hiányozni fognak, Cesc nem, de így is verni kell a két keleti csapatot. Komoly gondot nem okozhatnak ennek a spanyol válogatottnak!
Egy észrevétel, hogy Torres mi alapján került be? Nincs formában, a Chelsea-ben még semmit sem csinált, Negredo viszont rászolgálna egy behívóra.

-
- aka Game90
Emlékszek, 2-3 éve még 20-25 milliót akartak érte adni. Eggyel több brazil, 1. akiben sokkal több volt, 2. inkább hazaigazolt és a lazulást választotta.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- sjay
- Entrenador del Barça
Erre nem is gondoltam, de szerintem igazad van. Mondjuk kicsit nagy az arc Fabiano-nál, de jobb mint Bojan..Tocy írta:Hát Fabianot akár mi is beszerezhettük volna a padra...mégiscsak egy rutinos és jó csatár, nem egy Bojan...
Hát Fabianot akár mi is beszerezhettük volna a padra...mégiscsak egy rutinos és jó csatár, nem egy Bojan...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tényleg meglepő. Gondoltam, hogy a Sevillából egy európai topcsapatba vezet az útja, sok tehetség volt benne. De már 30-on túl van lassan, már neki is leáldoz a szerencséje.

Úgy értettem az időzítés szempontjából meglepő. Valahogy március környékén az ember már hajlamos az átigazolásokat lezártnak tekinteni, aztán jönnek a brazilok és beleszólnak. 
Amúgy meg valóban nem lett egy világklasszis, de nincs oka a panaszra: stabil válogatott tudott lenni abban a Brazil csapatban, amibe előtte (és remélem utána is) ezerszer tehetségesebb emberek sem tudtak beférni, a világ egyik legerősebb bajnokságában játszhatott, nemzetközi kupákban szerepelhetett. Sokkal többet nem vártunk tőle.

Amúgy meg valóban nem lett egy világklasszis, de nincs oka a panaszra: stabil válogatott tudott lenni abban a Brazil csapatban, amibe előtte (és remélem utána is) ezerszer tehetségesebb emberek sem tudtak beférni, a világ egyik legerősebb bajnokságában játszhatott, nemzetközi kupákban szerepelhetett. Sokkal többet nem vártunk tőle.