Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Galen írta:vagy, hogy "klasszikust" idézzek:d írta:Malagától nem félek túlságosan, ennyire új és teljesen összeszokatlan kerettel ősszel szópni fognak, mint a torkosborz, begyaluljuk őket közepes telejsítménnyel. Az a jó, hogy elsőre megkaptuk őket, még egyáltalán nem lesznek összeállva.
"kelló tisztelettel megyünk ki a pályára és elverjük őket, mint jég a határt"
Tényleg visszament, igazad vanab1daL írta:Asenjo nem tért vissza az Atleticohoz? Ha jól tudom kölcsönbe játszott ott, és mivel De Gea elment, azért gondolom igényt tartanak rá.Firefox írta:
vagy, hogy "klasszikust" idézzek:d írta:Malagától nem félek túlságosan, ennyire új és teljesen összeszokatlan kerettel ősszel szópni fognak, mint a torkosborz, begyaluljuk őket közepes telejsítménnyel. Az a jó, hogy elsőre megkaptuk őket, még egyáltalán nem lesznek összeállva.
Annyiért meg pláne megérte!sneco7 írta:Most látom,hogy hivatalosan 7,5 millióért kerül Valenciába. 2016-ig írt alá, pénteken mutatják be.

én nem örülök annak hogy a idegenben lesz az 1. clásscioab1daL írta:Legalább hamar letudjuk a Málagat.pety27 írta:Első forduló augusztus 21. Málaga-FC Barcelona
december 11. Real Madrid-FC Barcelona
április 22. FC Barcelona- Real Madrid
Szép kis kezdés az eléggé megerősödő Málagával ....És végre az első Clásico a Bernabeuban lesz, és a tavaszi pedig a Camp Nouban.
![]()
Szerk.: december 11 körül a csapat a klub Vb-n lesz, úgyhogy az időpont még kérdéses.
Szerk.2.: a Madriddal szemben szerintem csak egy valami tüske lehet még bennünk: a sorfal állás 2008-ban. Idén meg lesz a lehetőség, hogy a Camp Nouban állhassanak sorfalat.![]()
Bár nem lesz egyszerű úgy intézni.
Az első forduló:pety27 írta:Hali.
Nem tudja véletlenül valaki hogy mikor fogják sorsolni a 2011-12es bajnoki menetrendet ?? Mert kerestem de sehol nem találtam időpontot..
Köszi,Üdv: P.

Legalább hamar letudjuk a Málagat.pety27 írta:Első forduló augusztus 21. Málaga-FC Barcelona
december 11. Real Madrid-FC Barcelona
április 22. FC Barcelona- Real Madrid
Szép kis kezdés az eléggé megerősödő Málagával ....

Én is csak annyit tudok,hogy ma lesz a sorsolás,de hoy pontosan hánykor azt nem.pety27 írta:Hali.
Nem tudja véletlenül valaki hogy mikor fogják sorsolni a 2011-12es bajnoki menetrendet ?? Mert kerestem de sehol nem találtam időpontot..
Köszi,Üdv: P.

Így van, ez egy tökéletes igazolás. Vétek lett volna Piattit a 2. osztályban hagyni, várható volt hogy eligazol. A Valencia remek választás! Gondolom min. 10 millió lehetett?! Mindenesetre megérte, ügyes kis játékos.noname írta:A mundon van egy cikk, miszerint a Valencia megszerezte Piattit. Ha igaz, nagyon jó vétel. Piatti nagy tehetség, ő volt jóformán az egyedüli színfolt az Almeriában évek óta. Hamar meglett Joaquin helyettese.

Malaga.LG írta:Miért Joaquin hova igazolt?noname írta:Hamar meglett Joaquin helyettese.
Emlékszem 2004/2005 környékén még a világ egyik legjobb szélsőjének tartották, és Európa legjobb csapatai, mint a Real, Barca, Chelsea akarták megszerezni. De ő maradt, aztán később elment a Valenciába beégni. Így járt.
Miért Joaquin hova igazolt?noname írta:Hamar meglett Joaquin helyettese.
Személy szerint örülnék, ha odaigazolnának.Mondjuk Valero elviekben megy a Napolihoz.ab1daL írta:Újabb malagai igazolás: Sergio Sánchez a Sevilla-tól.
Továbbá tervbe van véve Lucho González.(a cikkben ott van még, hogy Pelle szeretné Cazorlat és Borja Valerot, de sztem ők csak pletyka, vagy legalábbis nincs hivatalos érdeklődés sztem MÉG értük)