Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mourinho?? A brazil válogatotthoz? Isten ments! Az tényleg a szambanemzet halála lenne, azon túl, hogy a sikerek jönnének. Na de komolyan, ez abszurd...CsacsMate írta:
Mourinho kell nekik. Még értenék is egymást a nyelv miatt. Amúgy garantálom kiszórná a jelenlegi kezdő felét és találna helyettük mást. De úgysem jön máshonnan edző. Így maradtak a brazil edzők. Van valami javaslatod ki lehetne az? Mert így hirtelen nem igazán ugrik be egy név sem.
daffy írta:ezt gondolom viccnek szántad. neymar mit elszórakozott...CsacsMate írta: Amúgy meg összeszokásra ott az u17-21
nem mozognak együtt,nem érzik egymást,lucio sajnos gyalog van,egyelőre kevesek,de nem lesz mindig így. jó edző kezei közé kell kerülniük a fiataloknak és rendben lesznek a dolgok.
ezt gondolom viccnek szántad. neymar mit elszórakozott...CsacsMate írta: Amúgy meg összeszokásra ott az u17-21
Sok minden leszűrhető a mozdulataikból az tény. De azt figyeld meg Neymar pl. mit csinál, ha hibázik. Ha nem látnál semmit, akkor jól látodsocio66 írta:nem értem miért kell bántani őket.
dunga elment egy teljesen rossz irányba amit most el kell takarítani és felépíteni egy új csapatot a fiatalokkal. ezek a fiatalok még rutintalanok, összeszokatlanok,de ott van bennük a szikra,egy-egy megoldásukból látni hogy ott mocorog bennük a jövőbeli klasszis.
nyilván nem fognak most még jönni az eredmények,de nekem nagyon szimpatikus hogy nem is azt helyezik egyelőre előtérbe,hanem hagyják őket rutint szerezni. itt most megmutatják magukat,a következő egy-két évben elviszik őket európába,aztán optimális esetben klasszissá növik ki magukat és a vébére összeállhat egy bombaerős csapat.
ha így lesz,akkor az alapokat most teszik le.
ezzel egyetértek,de ne a ramires-leiva duó szokjon össze. ez már-már a real féle 4-6-0ás felállással vetekszik. ilyen meccsekre felesleges a 2 védekező ember,akár csak elano,fred,lucio. szegény,a gólnál csak biciklivel érte volna el a csatárt.socio66 írta:nem értem miért kell bántani őket.
dunga elment egy teljesen rossz irányba amit most el kell takarítani és felépíteni egy új csapatot a fiatalokkal. ezek a fiatalok még rutintalanok, összeszokatlanok,de ott van bennük a szikra,egy-egy megoldásukból látni hogy ott mocorog bennük a jövőbeli klasszis.
nyilván nem fognak most még jönni az eredmények,de nekem nagyon szimpatikus hogy nem is azt helyezik egyelőre előtérbe,hanem hagyják őket rutint szerezni. itt most megmutatják magukat,a következő egy-két évben elviszik őket európába,aztán optimális esetben klasszissá növik ki magukat és a vébére összeállhat egy bombaerős csapat.
Ezt a véleményt osztom én is. Ez a Copa América csak arra szolgál, hogy összeálljon egy fiatal csapat, szerezzen egy kis rutint, hogy aztán 3 év múlva a VB-n már egy összeszokott, ütőképes, még mindig fiatalnak számító csapat induljon.socio66 írta:nem értem miért kell bántani őket.
viszont ha az argentinoknál az edzőre kenjük a javát,azt itt is meg lehet tenni. ismét 2 védekező típusú kp-val... minek? ganso egyedül nem fogja megoldani a kreatív részt,főleg nem a 2. meccsén. látszik,hogy azt sem tudja ki merre megy. nem baj,messze még a vbCsacsMate írta: Pato-t szerintem hagyjukIdén a Milan-ban is ezt a szintet hozza. Neymar sem fényes. Elnyomják fizikailag. Akinek meg szerveznie kéne a játékot Ganso nem igazán azt teszi, hanem inkább beindul. Amúgy taposnak itt a brazilok is. Ott van a sárga lapos szituáció is. Idén már úgyis a taposás a divat. Biztos a spanyol ligából jön.
![]()
daffy írta:a nagy brazil válogatottat tapossák rendesen. egyébként nem tudom,hogy figyeltél-e,de többen a 2. meccsüket játsszák a csapatban,patonak is csak a 6. kaptak egy új edzőt a gyerekek és gyakorlatilag semmi nincs,ami miatt gálázniuk kéne. egyénileg jók,de ha jól tudom a nagy argentinok is.CsacsMate írta:
Amúgy nektek nem tűnik kicsinek ez a pálya szélességben?![]()
edző,elképzelés,összeszokás kell. mennyi lehet a brazil átlagéletkor,23év?
ez persze nem jogosít fel egyből ilyen szenvedésre,de megmagyaráz egy-két dolgot. gyalázat,ami a foci pályákon zajlik. hala fifa.
a nagy brazil válogatottat tapossák rendesen. egyébként nem tudom,hogy figyeltél-e,de többen a 2. meccsüket játsszák a csapatban,patonak is csak a 6. kaptak egy új edzőt a gyerekek és gyakorlatilag semmi nincs,ami miatt gálázniuk kéne. egyénileg jók,de ha jól tudom a nagy argentinok is.CsacsMate írta:Ebben a nagy brazil válogatottban eddig csak Ramiresben látni valami kis fényt ma. Vagy ennyit tudnak? Vagy valami gátolja őket abban, hogy játszanak?
Amúgy nektek nem tűnik kicsinek ez a pálya szélességben?
A csoport első 2 helyezettje és a 2 legjobb csoport 3.ab1daL írta:Valaki eltudná mondani, hogy a Copa American kik juthatnak tovább a csoportból? Az első kettő, és a legjobb 3., vagy hogy van ez?
Én nem láttam Mexikó összes meccsét, de sztem nem volt benne semmi hátszél, csak simán ennyire jók.Barcaman14 írta:Én a Mexikó-Németországot nem láttam, viszont az Uruguay-Brazilt egy ideig néztem!LG írta:
Na, egy kis u17-s VB(nem, h inkább ti is ezt néznétek a fos Copa helyett):
Elődöntők:
Uruguay-Brazília 3-0Ezt a meccset nem láttam, de azért nem kis meglepetés. De úgy hallottam, h Urugay nem éppen szimpatikus, elég defenzív focit játszik.
Mexikó-Németország 3:2Ezt viszont láttam. Nem titok, h a németeknek szurkolok, de mégis el kell ismerni, megérdemelt volt a mexikóiak győzelme. Egyébként egy parádés meccs volt
![]()
A bronzmeccsen: hajrá Németek! Döntőben: Hajrá Mexikó!
Ami Mexikót illeti, sztem oda kell rájuk figyelni. A 2010-s VB-n már megmutatták, h nagyon tehetséges fiataljaik vannak. Utánpótlás szinten nagyon erősek. Meg ugye az Aranykupát is megnyerte a felnőtt csapatuk. Azért a 2014-s VB-re komoly csapat lehet belőlük, sztem az egyik, ha nem a legerősebb Európán kívüli csapat lehetnek.Egyáltalán nem tükrözi a két csapat közti különbséget a végeredmény. A brazilok irányították a meccset, ám nem tudtak mit kezdeni az urukkal, akik szervezettek voltak, gyorsak, és jól kontráznak! A 3. gólt is úgy kapták hogy 2 védőre vitték, és 2-3 húzásból megoldották.
Amennyit láttam nekem ez jött le, de hát a lényeg úgyis az hogy így vagy úgy de be jutottak a döntőbe.
Mexikó egyetlen meccsét sem láttam, gondolom hogy ügyesek, de aki követte nagyjából, az leírhatná hogy megérdemelten vannak a döntőben, vagy kaptak azért egy kis hátszelet, elvégre hazai pálya...
A döntőt holnap mindenképpen megnézem!
Copa: Ma végre elfogadható időpontban van a Brazíl-Paraguay. Mit mondjak, nem lesz könnyebb dolguk mint Venezuela ellen, sőt.
Én a Mexikó-Németországot nem láttam, viszont az Uruguay-Brazilt egy ideig néztem!LG írta:
Na, egy kis u17-s VB(nem, h inkább ti is ezt néznétek a fos Copa helyett):
Elődöntők:
Uruguay-Brazília 3-0Ezt a meccset nem láttam, de azért nem kis meglepetés. De úgy hallottam, h Urugay nem éppen szimpatikus, elég defenzív focit játszik.
Mexikó-Németország 3:2Ezt viszont láttam. Nem titok, h a németeknek szurkolok, de mégis el kell ismerni, megérdemelt volt a mexikóiak győzelme. Egyébként egy parádés meccs volt
![]()
A bronzmeccsen: hajrá Németek! Döntőben: Hajrá Mexikó!
Ami Mexikót illeti, sztem oda kell rájuk figyelni. A 2010-s VB-n már megmutatták, h nagyon tehetséges fiataljaik vannak. Utánpótlás szinten nagyon erősek. Meg ugye az Aranykupát is megnyerte a felnőtt csapatuk. Azért a 2014-s VB-re komoly csapat lehet belőlük, sztem az egyik, ha nem a legerősebb Európán kívüli csapat lehetnek.
Pont ez az. Persze idő kell majd a beilleszkedéshez, de ha elkapja a fonalat, akkor Villa kezdhet aggódni..Sanama írta:Sokat fog ez számítani a padonsocio66 írta:ha valaki meg akarja tudni,miért kell nekünk sánchez,akkor a tegnapi meccset is beteheti a megnézendők sorába.
végig lendületesen játszott,átfutotta a pályát keresztbe-hosszába,letámadott, visszament az emberével is,emellett voltak nagyon jó meglátásai,mélységi passzai és persze a megszokott cselek,egy-egyezések is.
a gólja szintén szép volt,megérdemelte,utána nagyon élvezte a játékot,látszik rajta azért,hogy görcsös picit,nagyon meg akarja mutatni,ennél sokkal lazábban játszott az udinében.
de eddig szépen hozza magát a tornán.
Sokat fog ez számítani a padonsocio66 írta:ha valaki meg akarja tudni,miért kell nekünk sánchez,akkor a tegnapi meccset is beteheti a megnézendők sorába.
végig lendületesen játszott,átfutotta a pályát keresztbe-hosszába,letámadott, visszament az emberével is,emellett voltak nagyon jó meglátásai,mélységi passzai és persze a megszokott cselek,egy-egyezések is.
a gólja szintén szép volt,megérdemelte,utána nagyon élvezte a játékot,látszik rajta azért,hogy görcsös picit,nagyon meg akarja mutatni,ennél sokkal lazábban játszott az udinében.
Igen, ezt jól leírtad. Az első félidő nem az övé volt, bár a végén adott egy gólpassz értékű lasztit Jimeneznek, aztán a 2. félidőre már javult, a végén meg tündökölt szinte... Volt pár rossz sarkazása megint, de belefért. Akiket még én kiemelnék, az Isla, Vidal és Valdivia. Isla végig robotolta a meccset a jobboson, nagyon ügyes kis játékos szerintem, talán csak a gólnál nem volt a helyzet magaslatán, bár 2 másodperccel előtte még óriásit mentett a becsúszásával. Jó meccse volt szerintem, volt egy oltári nagy bombája, na meg róla pattant felsőkapufára a laszti az első félidőben. Vidal is jó volt, bár inkább csak az első félidőben, amikor a középpályán játszott. Néha voltak durva belépői, de amúgy ügyes játékos szerintem, nem csodálkoznék ha idén elvinné egy nagyobb csapat, az egész szezonja jóra sikeredett ha jól tudom... Valdivia pedig egyszerűen zseniális volt tegnap, megfogott a játéka rögtön. Olyan szépen cselezgetett a védők között, és olyan természetességgel, hogy azt öröm volt nézni. És emellé pedig osztott egypár hatalmas zsugát is - pl a gól előtt... Remélem a következő meccsen kezdeni fog, nagyon nagyot játszott tegnap, megérdemelné...socio66 írta:ha valaki meg akarja tudni,miért kell nekünk sánchez,akkor a tegnapi meccset is beteheti a megnézendők sorába.
Egy igaz. Sajnos, ezt az Udine vezetői is láthatják és képesek lennének több pénzt kicsikarni tőlünk, joggal.socio66 írta:ha valaki meg akarja tudni,miért kell nekünk sánchez,akkor a tegnapi meccset is beteheti a megnézendők sorába.
Valahogy én is így vagyok lassan. Rossz látni amit művelnek... Nem baj, most kiéli magát minden argentin-ellenes emberke, aztán csak elindul valami végre.Zbacsi írta:Nem bánnám ha Argentína már a csoportkörben kiesne, legalább Messinek jutna elég pihenő. Szeretem az argentínokat, de ez amit most csinálnak...
Ő, annyira nem nézem a Copát, de sztem nincsenek egy csoportba.20tek írta:Ez most hogy jött ki?messideco írta:Huh, akkor vagy Argentína vagy Uruguay kiesik... De remélem egyik sem. Az utolsó forduló döntő fontosságú lesz...