Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.07.09. 22:46:09

CsacsMate írta:
Mourinho kell nekik. Még értenék is egymást a nyelv miatt. Amúgy garantálom kiszórná a jelenlegi kezdő felét és találna helyettük mást. De úgysem jön máshonnan edző. Így maradtak a brazil edzők. Van valami javaslatod ki lehetne az? Mert így hirtelen nem igazán ugrik be egy név sem.
Mourinho?? A brazil válogatotthoz? Isten ments! Az tényleg a szambanemzet halála lenne, azon túl, hogy a sikerek jönnének. Na de komolyan, ez abszurd...
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.07.09. 22:43:01

nos a brazilok ennél még akkor is jobbak lennének ha roberto carlos, emerson, gilberto silva meg rivaldo kijönnek az öregek otthonából és beállnak, ronaldo megállna elől egy jó kis mekdonálc után, dinho és adriano meg beesnének a meccsre a tegnapi buliból szesztől bűzölögve. fantasztikusan gyenge ez a mostani brazil keret, pechükre edzőjük sincs.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.07.09. 22:38:48

daffy írta:
CsacsMate írta: Amúgy meg összeszokásra ott az u17-21 :)
ezt gondolom viccnek szántad. neymar mit elszórakozott...
nem mozognak együtt,nem érzik egymást,lucio sajnos gyalog van,egyelőre kevesek,de nem lesz mindig így. jó edző kezei közé kell kerülniük a fiataloknak és rendben lesznek a dolgok.

Mourinho kell nekik. Még értenék is egymást a nyelv miatt. Amúgy garantálom kiszórná a jelenlegi kezdő felét és találna helyettük mást. De úgysem jön máshonnan edző. Így maradtak a brazil edzők. Van valami javaslatod ki lehetne az? Mert így hirtelen nem igazán ugrik be egy név sem.
daffy
Madridista

2011.07.09. 22:29:38

CsacsMate írta: Amúgy meg összeszokásra ott az u17-21 :)
ezt gondolom viccnek szántad. neymar mit elszórakozott...
nem mozognak együtt,nem érzik egymást,lucio sajnos gyalog van,egyelőre kevesek,de nem lesz mindig így. jó edző kezei közé kell kerülniük a fiataloknak és rendben lesznek a dolgok.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.07.09. 22:25:49

socio66 írta:nem értem miért kell bántani őket.
dunga elment egy teljesen rossz irányba amit most el kell takarítani és felépíteni egy új csapatot a fiatalokkal. ezek a fiatalok még rutintalanok, összeszokatlanok,de ott van bennük a szikra,egy-egy megoldásukból látni hogy ott mocorog bennük a jövőbeli klasszis.
nyilván nem fognak most még jönni az eredmények,de nekem nagyon szimpatikus hogy nem is azt helyezik egyelőre előtérbe,hanem hagyják őket rutint szerezni. itt most megmutatják magukat,a következő egy-két évben elviszik őket európába,aztán optimális esetben klasszissá növik ki magukat és a vébére összeállhat egy bombaerős csapat.
ha így lesz,akkor az alapokat most teszik le.
Sok minden leszűrhető a mozdulataikból az tény. De azt figyeld meg Neymar pl. mit csinál, ha hibázik. Ha nem látnál semmit, akkor jól látod :) Az egy dolog, hogy tudnak talán játszani, de nem tesznek meg mindent a győzelemért. Amúgy meg összeszokásra ott az u17-21 :)
Amúgy nem feltétlen van a csapattal gond. Az egész torna nem ér semmit, ahogy kinéz most a helyzet. Senki sem akar nyerni csak egy két kisebbnek ítélt csapat küzd. 1-2 :)
daffy
Madridista

2011.07.09. 22:18:12

dunga elment egy teljesen rossz irányba amit most el kell takarítani és felépíteni egy új csapatot a fiatalokkal. ezek a fiatalok még rutintalanok, összeszokatlanok,de ott van bennük a szikra,egy-egy megoldásukból látni hogy ott mocorog bennük a jövőbeli klasszis.
nyilván nem fognak most még jönni az eredmények,de nekem nagyon szimpatikus hogy nem is azt helyezik egyelőre előtérbe,hanem hagyják őket rutint szerezni. itt most megmutatják magukat,a következő egy-két évben elviszik őket európába,aztán optimális esetben klasszissá növik ki magukat és a vébére összeállhat egy bombaerős csapat.
ezzel egyetértek,de ne a ramires-leiva duó szokjon össze. ez már-már a real féle 4-6-0ás felállással vetekszik. ilyen meccsekre felesleges a 2 védekező ember,akár csak elano,fred,lucio. szegény,a gólnál csak biciklivel érte volna el a csatárt.
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.07.09. 22:14:41

Ezt a véleményt osztom én is. Ez a Copa América csak arra szolgál, hogy összeálljon egy fiatal csapat, szerezzen egy kis rutint, hogy aztán 3 év múlva a VB-n már egy összeszokott, ütőképes, még mindig fiatalnak számító csapat induljon.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
TT
Capitá del Barça

2011.07.09. 22:10:13

Alves de csúnya ezzel a hajjal gyerekek, huhú. :lol:
socio66

2011.07.09. 22:06:04

nem értem miért kell bántani őket.
daffy
Madridista

2011.07.09. 22:05:08

CsacsMate írta: Pato-t szerintem hagyjuk :D Idén a Milan-ban is ezt a szintet hozza. Neymar sem fényes. Elnyomják fizikailag. Akinek meg szerveznie kéne a játékot Ganso nem igazán azt teszi, hanem inkább beindul. Amúgy taposnak itt a brazilok is. Ott van a sárga lapos szituáció is. Idén már úgyis a taposás a divat. Biztos a spanyol ligából jön. :) :)
viszont ha az argentinoknál az edzőre kenjük a javát,azt itt is meg lehet tenni. ismét 2 védekező típusú kp-val... minek? ganso egyedül nem fogja megoldani a kreatív részt,főleg nem a 2. meccsén. látszik,hogy azt sem tudja ki merre megy. nem baj,messze még a vb
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.07.09. 22:02:06

daffy írta:
CsacsMate írta:
Amúgy nektek nem tűnik kicsinek ez a pálya szélességben?
a nagy brazil válogatottat tapossák rendesen. egyébként nem tudom,hogy figyeltél-e,de többen a 2. meccsüket játsszák a csapatban,patonak is csak a 6. kaptak egy új edzőt a gyerekek és gyakorlatilag semmi nincs,ami miatt gálázniuk kéne. egyénileg jók,de ha jól tudom a nagy argentinok is. :roll:
edző,elképzelés,összeszokás kell. mennyi lehet a brazil átlagéletkor,23év?
ez persze nem jogosít fel egyből ilyen szenvedésre,de megmagyaráz egy-két dolgot. gyalázat,ami a foci pályákon zajlik. hala fifa.

Pato-t szerintem hagyjuk :D Idén a Milan-ban is ezt a szintet hozza. Neymar sem fényes. Elnyomják fizikailag. Akinek meg szerveznie kéne a játékot Ganso nem igazán azt teszi, hanem inkább beindul. Amúgy taposnak itt a brazilok is. Ott van a sárga lapos szituáció is. Idén már úgyis a taposás a divat. Biztos a spanyol ligából jön. :) :)
daffy
Madridista

2011.07.09. 21:55:37

CsacsMate írta:Ebben a nagy brazil válogatottban eddig csak Ramiresben látni valami kis fényt ma. Vagy ennyit tudnak? Vagy valami gátolja őket abban, hogy játszanak?

a nagy brazil válogatottat tapossák rendesen. egyébként nem tudom,hogy figyeltél-e,de többen a 2. meccsüket játsszák a csapatban,patonak is csak a 6. kaptak egy új edzőt a gyerekek és gyakorlatilag semmi nincs,ami miatt gálázniuk kéne. egyénileg jók,de ha jól tudom a nagy argentinok is. :roll:
edző,elképzelés,összeszokás kell. mennyi lehet a brazil átlagéletkor,23év?
ez persze nem jogosít fel egyből ilyen szenvedésre,de megmagyaráz egy-két dolgot. gyalázat,ami a foci pályákon zajlik. hala fifa.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.07.09. 21:48:31

Ebben a nagy brazil válogatottban eddig csak Ramiresben látni valami kis fényt ma. Vagy ennyit tudnak? Vagy valami gátolja őket abban, hogy játszanak?

bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.09. 20:24:30

ab1daL írta:Valaki eltudná mondani, hogy a Copa American kik juthatnak tovább a csoportból? Az első kettő, és a legjobb 3., vagy hogy van ez? :oops:
A csoport első 2 helyezettje és a 2 legjobb csoport 3. :)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.09. 20:19:46

Valaki eltudná mondani, hogy a Copa American kik juthatnak tovább a csoportból? Az első kettő, és a legjobb 3., vagy hogy van ez? :oops:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.09. 14:40:29

Barcaman14 írta:
LG írta:
Na, egy kis u17-s VB(nem, h inkább ti is ezt néznétek a fos Copa helyett):
Elődöntők:
Uruguay-Brazília 3-0 :arrow: Ezt a meccset nem láttam, de azért nem kis meglepetés. De úgy hallottam, h Urugay nem éppen szimpatikus, elég defenzív focit játszik.

Mexikó-Németország 3:2 :arrow: Ezt viszont láttam. Nem titok, h a németeknek szurkolok, de mégis el kell ismerni, megérdemelt volt a mexikóiak győzelme. Egyébként egy parádés meccs volt :!:

A bronzmeccsen: hajrá Németek! Döntőben: Hajrá Mexikó!

Ami Mexikót illeti, sztem oda kell rájuk figyelni. A 2010-s VB-n már megmutatták, h nagyon tehetséges fiataljaik vannak. Utánpótlás szinten nagyon erősek. Meg ugye az Aranykupát is megnyerte a felnőtt csapatuk. Azért a 2014-s VB-re komoly csapat lehet belőlük, sztem az egyik, ha nem a legerősebb Európán kívüli csapat lehetnek.
Én a Mexikó-Németországot nem láttam, viszont az Uruguay-Brazilt egy ideig néztem! :) Egyáltalán nem tükrözi a két csapat közti különbséget a végeredmény. A brazilok irányították a meccset, ám nem tudtak mit kezdeni az urukkal, akik szervezettek voltak, gyorsak, és jól kontráznak! A 3. gólt is úgy kapták hogy 2 védőre vitték, és 2-3 húzásból megoldották.
Amennyit láttam nekem ez jött le, de hát a lényeg úgyis az hogy így vagy úgy de be jutottak a döntőbe.

Mexikó egyetlen meccsét sem láttam, gondolom hogy ügyesek, de aki követte nagyjából, az leírhatná hogy megérdemelten vannak a döntőben, vagy kaptak azért egy kis hátszelet, elvégre hazai pálya...
A döntőt holnap mindenképpen megnézem!

Copa: Ma végre elfogadható időpontban van a Brazíl-Paraguay. Mit mondjak, nem lesz könnyebb dolguk mint Venezuela ellen, sőt.
Én nem láttam Mexikó összes meccsét, de sztem nem volt benne semmi hátszél, csak simán ennyire jók.
Németorszáh fantasztiksan játszott a tornád, ontotta a gólokat, de Mexikó még őket is felülmúlta játékban. A 3. mexikói gól sztem elég ütős :D : http://www.youtube.com/watch?v=eMGsPCAC ... re=related
Itt egy összefoglaló: http://www.youtube.com/watch?v=poXqzZONoO0
Can gólja sem volt rossz, volt egy kis Messis feelingje. :lol:
messideco
Presidente del Barça

2011.07.09. 13:04:34

http://erdely.blog.nepsport.hu/archives ... eas_ligam/
Aaah, román foci. S újra sorsolják a fordulókat, mert a szövetség bukaresti rangadókat akar rendezni a nemzeti stadionban...

Ami szomorú:
A végére pedig egy gyászhír: elhunyt az Unirea Urziceni, élt 57 évet. A 2009-es bajnokcsapat megszűnését hivatalosan is iktatták a szövetségnél, sírkövére az aranyérem mellett egy-egy bajnoki és kupaezüst, valamint minden idők legsikeresebb romániai BL-szereplése véshető fel. Ritkán mondunk ilyet regáti csapatról, de hiányozni fog!

Azért jó, hogy az erdélyi sportról is van blog az NSO-n :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.09. 12:12:24

LG írta:
Elődöntők:
Uruguay-Brazília 3-0 :arrow: Ezt a meccset nem láttam, de azért nem kis meglepetés. De úgy hallottam, h Urugay nem éppen szimpatikus, elég defenzív focit játszik.

Mexikó-Németország 3:2 :arrow: Ezt viszont láttam. Nem titok, h a németeknek szurkolok, de mégis el kell ismerni, megérdemelt volt a mexikóiak győzelme. Egyébként egy parádés meccs volt :!:

Ami Mexikót illeti, sztem oda kell rájuk figyelni. A 2010-s VB-n már megmutatták, h nagyon tehetséges fiataljaik vannak. Utánpótlás szinten nagyon erősek. Meg ugye az Aranykupát is megnyerte a felnőtt csapatuk. Azért a 2014-s VB-re komoly csapat lehet belőlük, sztem az egyik, ha nem a legerősebb Európán kívüli csapat lehetnek.
Én a Mexikó-Németországot nem láttam, viszont az Uruguay-Brazilt egy ideig néztem! :) Egyáltalán nem tükrözi a két csapat közti különbséget a végeredmény. A brazilok irányították a meccset, ám nem tudtak mit kezdeni az urukkal, akik szervezettek voltak, gyorsak, és jól kontráznak! A 3. gólt is úgy kapták hogy 2 védőre vitték, és 2-3 húzásból megoldották.
Amennyit láttam nekem ez jött le, de hát a lényeg úgyis az hogy így vagy úgy de be jutottak a döntőbe.

Mexikó egyetlen meccsét sem láttam, gondolom hogy ügyesek, de aki követte nagyjából, az leírhatná hogy megérdemelten vannak a döntőben, vagy kaptak azért egy kis hátszelet, elvégre hazai pálya...
A döntőt holnap mindenképpen megnézem!

Copa: Ma végre elfogadható időpontban van a Brazíl-Paraguay. Mit mondjak, nem lesz könnyebb dolguk mint Venezuela ellen, sőt.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.09. 11:34:17

Sanama írta:
socio66 írta:ha valaki meg akarja tudni,miért kell nekünk sánchez,akkor a tegnapi meccset is beteheti a megnézendők sorába.
végig lendületesen játszott,átfutotta a pályát keresztbe-hosszába,letámadott, visszament az emberével is,emellett voltak nagyon jó meglátásai,mélységi passzai és persze a megszokott cselek,egy-egyezések is.
a gólja szintén szép volt,megérdemelte,utána nagyon élvezte a játékot,látszik rajta azért,hogy görcsös picit,nagyon meg akarja mutatni,ennél sokkal lazábban játszott az udinében.
de eddig szépen hozza magát a tornán.
Sokat fog ez számítani a padon :)
Pont ez az. Persze idő kell majd a beilleszkedéshez, de ha elkapja a fonalat, akkor Villa kezdhet aggódni..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.09. 11:31:07

socio66 írta:ha valaki meg akarja tudni,miért kell nekünk sánchez,akkor a tegnapi meccset is beteheti a megnézendők sorába.
végig lendületesen játszott,átfutotta a pályát keresztbe-hosszába,letámadott, visszament az emberével is,emellett voltak nagyon jó meglátásai,mélységi passzai és persze a megszokott cselek,egy-egyezések is.
a gólja szintén szép volt,megérdemelte,utána nagyon élvezte a játékot,látszik rajta azért,hogy görcsös picit,nagyon meg akarja mutatni,ennél sokkal lazábban játszott az udinében.
Sokat fog ez számítani a padon :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.07.09. 11:08:56

Igen, ezt jól leírtad. Az első félidő nem az övé volt, bár a végén adott egy gólpassz értékű lasztit Jimeneznek, aztán a 2. félidőre már javult, a végén meg tündökölt szinte... Volt pár rossz sarkazása megint, de belefért. Akiket még én kiemelnék, az Isla, Vidal és Valdivia. Isla végig robotolta a meccset a jobboson, nagyon ügyes kis játékos szerintem, talán csak a gólnál nem volt a helyzet magaslatán, bár 2 másodperccel előtte még óriásit mentett a becsúszásával. Jó meccse volt szerintem, volt egy oltári nagy bombája, na meg róla pattant felsőkapufára a laszti az első félidőben. Vidal is jó volt, bár inkább csak az első félidőben, amikor a középpályán játszott. Néha voltak durva belépői, de amúgy ügyes játékos szerintem, nem csodálkoznék ha idén elvinné egy nagyobb csapat, az egész szezonja jóra sikeredett ha jól tudom... Valdivia pedig egyszerűen zseniális volt tegnap, megfogott a játéka rögtön. Olyan szépen cselezgetett a védők között, és olyan természetességgel, hogy azt öröm volt nézni. És emellé pedig osztott egypár hatalmas zsugát is - pl a gól előtt... Remélem a következő meccsen kezdeni fog, nagyon nagyot játszott tegnap, megérdemelné...
Bobberto
Capitá del Barça

2011.07.09. 11:06:36

Egy igaz. Sajnos, ezt az Udine vezetői is láthatják és képesek lennének több pénzt kicsikarni tőlünk, joggal. :roll:
A belét is kihajtja, ami nem csak a bizonyítás vágynak írnám fel, mert eleve ilyen. Én a Milan - Udinese meccset tudtam eddig letölteni, hát már ott olyan volt mint egy futóbolond.

Ma sajnos nem tudom megnézni mit alkotnak a Brazilok, de szerintem, ha szorosan is, de behúzzák.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.07.09. 11:04:14

Zbacsi írta:Nem bánnám ha Argentína már a csoportkörben kiesne, legalább Messinek jutna elég pihenő. Szeretem az argentínokat, de ez amit most csinálnak...
Valahogy én is így vagyok lassan. Rossz látni amit művelnek... Nem baj, most kiéli magát minden argentin-ellenes emberke, aztán csak elindul valami végre. :) Én bizakodó vagyok.
Kép
Kép
Kép
socio66

2011.07.09. 10:53:42

ha valaki meg akarja tudni,miért kell nekünk sánchez,akkor a tegnapi meccset is beteheti a megnézendők sorába.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.09. 09:56:50

20tek írta:
messideco írta:Huh, akkor vagy Argentína vagy Uruguay kiesik... De remélem egyik sem. Az utolsó forduló döntő fontosságú lesz...
Ez most hogy jött ki?
Ő, annyira nem nézem a Copát, de sztem nincsenek egy csoportba.

Elődöntők:

Válasz küldése