socio66 írta:ha valaki meg akarja tudni,miért kell nekünk sánchez,akkor a tegnapi meccset is beteheti a megnézendők sorába.
végig lendületesen játszott,átfutotta a pályát keresztbe-hosszába,letámadott, visszament az emberével is,emellett voltak nagyon jó meglátásai,mélységi passzai és persze a megszokott cselek,egy-egyezések is.
a gólja szintén szép volt,megérdemelte,utána nagyon élvezte a játékot,látszik rajta azért,hogy görcsös picit,nagyon meg akarja mutatni,ennél sokkal lazábban játszott az udinében.
de eddig szépen hozza magát a tornán.
Igen, ezt jól leírtad. Az első félidő nem az övé volt, bár a végén adott egy gólpassz értékű lasztit Jimeneznek, aztán a 2. félidőre már javult, a végén meg tündökölt szinte... Volt pár rossz sarkazása megint, de belefért. Akiket még én kiemelnék, az Isla, Vidal és Valdivia. Isla végig robotolta a meccset a jobboson, nagyon ügyes kis játékos szerintem, talán csak a gólnál nem volt a helyzet magaslatán, bár 2 másodperccel előtte még óriásit mentett a becsúszásával. Jó meccse volt szerintem, volt egy oltári nagy bombája, na meg róla pattant felsőkapufára a laszti az első félidőben. Vidal is jó volt, bár inkább csak az első félidőben, amikor a középpályán játszott. Néha voltak durva belépői, de amúgy ügyes játékos szerintem, nem csodálkoznék ha idén elvinné egy nagyobb csapat, az egész szezonja jóra sikeredett ha jól tudom... Valdivia pedig egyszerűen zseniális volt tegnap, megfogott a játéka rögtön. Olyan szépen cselezgetett a védők között, és olyan természetességgel, hogy azt öröm volt nézni. És emellé pedig osztott egypár hatalmas zsugát is - pl a gól előtt... Remélem a következő meccsen kezdeni fog, nagyon nagyot játszott tegnap, megérdemelné...