Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A PSG-nél és a Citynél is indult projekt nagy lóvéból, ehhez képest BL elődöntőbe is alig jutottak el. Ráadásul a spanyol bajnoksága igazolt, ahol Pep Barcája éppen fénykorát élte. Messze van ez a beleült a tutiba kategóriától. Nem is jött könnyen a siker, az első bajnoki címre 12-ig, a BL-re 14-ig kellett várnia.Rivaldo11 írta:Azért ne állitsuk be úgy sem, hogy mekkorát rizikózott 2009-ben...nagyon jól tudta, milyen projekt indul, és mennyi lóvéból...
A netto focitudásról meg azért nincs szó, mert akkor egyből annyi a generált rivalizálásnak, a különbség ordító. Csak nézni kell pár percig.
Méghogy egy szint a kettő...hátafa.omat
Én is nagyra tartom a klubhűséget, de szerintem az is érthető, hogy CR-ben nem alakult ki olyan szintű kötödés a MU és a Real esetében, mint azokban, akiket te említettél. Ő is más mentalitású, de a klubjai és a klubok szurkolói is máshogy álltak ő hozzá.rikko írta:Klubhűség.... nekem ez mindennél többet ér....
Messi nem csak a futballtudása, de emiatt is jobb nálam.
Giggs , Maldini, Gerrard mind mind követendő példák.
Az, hogy CR elment az amúgy is egycsapatos digó bajnokságba focizni és majd megmutatja , hogy ott is király az kb olyan vicc, mint a hófehérkék által svazott Neymar PSG-be igazolása....
Annyi különbséggel, hogy a JUve bőven BL esélyes lesz a luzitánnal.
Ha megnyeri velük, akkor kalapom emelem... de egy bajnoki cím az vicc és komolyan se lehet venni .... mégha lenne ellenlábas...
Tudom, hogy ironikusan írtad, de egyébként ez az igazság. Sőt, egy ici-pici gól egy BL rangadón többet ér, mint egy fantasztikus mesterhármas a Getafe ellen.Ja egy szint a kettő, gól-gól.
Nem is a tobb csapat szerintem ami szep,hanem a mas-mas futballban valo sikeresseg.LG írta:
Csak azzal nem értünk egyet, hogy több csapattal sikeresnek lenni nagyobb dolog, mint egyel, de azzal hosszútávon. Szerintem mindkettő ugyanúgy elismerésre méltó.
Ezzel egyet értek. Messze nem a tutiba ült bele, főleg nem a Reallal, rövidtávon pl. a MU-val sokkal nagyobb esélye lett volna kupákat, Aranylabdákat nyerni.miro. írta:Az akkori Real akihez igazolt 4 eve nem volt a BL negyeddontobe ,nem hogy az aktualis legjobb volt.
A mostani Juve meg evek ota az egyik legerosebb csapat,de ott van mellettuk a Real,Barca akar a Bayern,Pool,City stb.
Nyilvan elitcsapatba igazolt,de azert azt nem akarnad elvarni tole hogy az Empolival BL-t nyerjen,ugye?
Azért ez nem teljesen így van! Mindig elmenni az épp aktuálisan legjobb csapatba és ott nyerni, vagy akkor is itt maradni, amikor nem megy annyira a csapatnak, váltják egymást az edzők és a társak sem mindig a legnagyobb klasszisok... Ha Messi pl. elment volna pár éve a City-hez, lubickolna Pep stílusában és keretében, biztos lenne most még angol bajnoki aranya, BL-je is lehet és tuti aranylasztija is több lenne... Ehhez képest meg néha szinte egyedül viszi a hátán a csapatot évek óta! A Real-t meg ne írjuk már le, tavaly is pont így kezdték, pedig akkor ott volt még Roncika, a végén tudjuk mi lett. Nem spanyol középcsapat szint azért...Nyiri81 írta:Nem kedvelem CR-t és jobb játékosnak tartom Messit ez tény. A mostani Juveval biztos bajnok lesz és a Juve eléggé esélyes BL-re (ütős csapat lett). Ha ez összejön nekik akkor sajnos el kell ismernem, hogy Angol/Spanyol/Olasz bajnokságban is sikeres és 3 különböző csapattal nyert BL-t és statisztika alapján CR a jobb.
Akármennyire is fáj ezt leírni.
Arról nem is beszélve hogy az elmúlt 3 évben folyamatosan elbénáztuk a BL-t. Közben itt van az is, hogy elment Zizu és elment CR a real meg egy középcsapat szintjére esett vissza. Ez is CR malmára hajtja a vizet még akkor is ha csak a tipikus őszi formahanyatlás van a Realnál.
Ez valszeg luzitán vonás...Rivaldo11 írta: Majd még elmegy a Bayernhez, és nyer egy ligát, mehet a négy országban is sikeres volt duma
Ugyanúgy. Mióta itt van, a játékosok teljesen kicserélődtek körülötte, játszott több edző kezei alatt, több féle formációban, stílusban, poszton, szerepkörben. És mindenhol hozta a klasszis teljesítményt.Nyiri81 írta:Azért felveti a kérdést hogy Messi más csapatban hogyan érvényesült volna.pr13 írta:Ez megint egy totál értelmetlen összehasonlítás kettőjük között..Ha így nézzük, akkor Seedorf is jobb. Messi egyetlen csapatnál tölti a profi pályafutását, nem értem miért kellene más bajnokságban is bizonyítania bármit. A statisztikusok nézegessék a táblázataikat, a többiek meg nézik azt ami a pályán van.
Azért felveti a kérdést hogy Messi más csapatban hogyan érvényesült volna.pr13 írta:Ez megint egy totál értelmetlen összehasonlítás kettőjük között..Ha így nézzük, akkor Seedorf is jobb. Messi egyetlen csapatnál tölti a profi pályafutását, nem értem miért kellene más bajnokságban is bizonyítania bármit. A statisztikusok nézegessék a táblázataikat, a többiek meg nézik azt ami a pályán van.
Ez megint egy totál értelmetlen összehasonlítás kettőjük között..Nyiri81 írta:Nem kedvelem CR-t és jobb játékosnak tartom Messit ez tény. A mostani Juveval biztos bajnok lesz és a Juve eléggé esélyes BL-re (ütős csapat lett). Ha ez összejön nekik akkor sajnos el kell ismernem, hogy Angol/Spanyol/Olasz bajnokságban is sikeres és 3 különböző csapattal nyert BL-t és statisztika alapján CR a jobb.
Nah azért tudd már, hol a helyed, mikor róla beszélsz...Stalkyard írta:vagy a Befejezőcsatár nyeri.
Ebben annyira nem vagyok biztos. Mármint ha azt nézem, hogy Messi nélkül hótziher, hogy egyik címet se nyerjük meg a tavalyi duplából...Fecooo írta: de a csapatra gyakorolt hatása kivételesen előbbinek volt nagyobb...
Egyéni teljesítményt nézve nem volt nála jobb, és jelenleg sem nagyon van.hajnesz írta:Én pl biztos nem adnám idén Messinek.
Pont ezért szedték le, hogy ne befolyásolja az újságirókat a szavazás.MessiNeymarSuarez írta:Mondjuk az vicces hogy leszedik a szavazást![]()
Fent hagyhatták volna, hadd lássák szavazáskor az újságírók is hogy kit tart a jónép érdemesnek rá.
Gondolom gázul sülne ki, ha továbbra is lehetne szavazni, aztán az igazi szavazásnál az újságírók gyökeresen mást gondolnának.
Ettől függetlenül ne legyenek illúzióink, az újságírók meglátják hogy "jajj Ronaldo BL-t nyert és BL gólkirály" akkor rá fognak szavazni és megkapja idén is a 2 jó meccsére.(Annyi Messinek is volt a BL-ben)