Miért? Mi a baj?bowlinggolyo írta:nem tudom ki csinálta a videót de nagyon nincs tisztában h hol van Magyarország.Mivel azt írja h The Cassano of EAST

Miért? Mi a baj?bowlinggolyo írta:nem tudom ki csinálta a videót de nagyon nincs tisztában h hol van Magyarország.Mivel azt írja h The Cassano of EAST
Szerintem elég nagy bajban van a Magyar válogatott ha már Torgellének kell gólokat lőniFernando írta:Most lőtt 2 gólt egyből mekkora király lett és hogy istenítik, de még ő is saját magát. Vicc ez az ember.
Priskin 18 válogatott meccsen 7 gólt lőtt, míg az agyonmagasztalt Torghelle 29 meccsen csak kettővel lőtt több gólt. Ráadásul még mielött kirakták volna a válogatottból 5 meccsen 5 gólt szerzett.robertfcb írta:Priskin meg már évek óta nem lőtt gólt a válogatottban, amikor berakták alig ért labdához és amikor helyzetbe került elrontotta.
Szerintem a kettő közt bújik az igazság.gonosz írta:na azért kövesd nyomon Sanyink pályafutását is, nem sok értelmes momentumra bukkansz, szerintem egy hős a menedzsere, hogy el tudta passzolni valahova külföldre (na mondjuk jól jött neki a németek elleni válogatott meccs is)! Olyan szinten BUTA szegény azon kívül, hogy lesen született, hogy nagyon! Azzal nem is mondok csúnyát, sőt túl pozitívan jellemzem, hogy hullámzó a formája....ne röhögtess! Jó napot fogott ki és tényleg, lehet tanult valamit külföldön, de hogy ő lenne a megoldás a csatársorban az az év...nem is az évtized vicce!!!!robertfcb írta:Nem értelek. Torgelle most 3 meccsen lőtt 2 gólt a válogatottban és a klubcsapatában is szinte minden meccsen lő gólt, és erőszakos csatár, a lelkét kiteszi a pályára minden meccsen. Priskin meg már évek óta nem lőtt gólt a válogatottban, amikor berakták alig ért labdához és amikor helyzetbe került elrontotta. Priskin nincs válogatott formában, nem raknám be, azért mert elsírja, hogy naaa rakjál mááár beee. Ilyenekre nincs szükség.
na azért kövesd nyomon Sanyink pályafutását is, nem sok értelmes momentumra bukkansz, szerintem egy hős a menedzsere, hogy el tudta passzolni valahova külföldre (na mondjuk jól jött neki a németek elleni válogatott meccs is)! Olyan szinten BUTA szegény azon kívül, hogy lesen született, hogy nagyon! Azzal nem is mondok csúnyát, sőt túl pozitívan jellemzem, hogy hullámzó a formája....ne röhögtess! Jó napot fogott ki és tényleg, lehet tanult valamit külföldön, de hogy ő lenne a megoldás a csatársorban az az év...nem is az évtized vicce!!!!robertfcb írta:Nem értelek. Torgelle most 3 meccsen lőtt 2 gólt a válogatottban és a klubcsapatában is szinte minden meccsen lő gólt, és erőszakos csatár, a lelkét kiteszi a pályára minden meccsen. Priskin meg már évek óta nem lőtt gólt a válogatottban, amikor berakták alig ért labdához és amikor helyzetbe került elrontotta. Priskin nincs válogatott formában, nem raknám be, azért mert elsírja, hogy naaa rakjál mááár beee. Ilyenekre nincs szükség.
Nem kell szídni, de attól mert még most lőtt 2 gólt nem ő lesz a megváltó.Málta,Albánia.Boixos írta:nemrég még megégtünk máltán, most nyertünk, ráadásul a portugálok ixeltek azokkal az albánokkal, akiket mi megvertünk. pedig a főbúzi is játszott.
úgyhogy inkább most nem fanyalgok. még akkor sem, ha innentől kifújnánk.
a sasát meg többet nem szídom.
Szerintem Albániában is győzünk majd, meg esetleg összejön a svédek ellen itthon egy győzelem... de inkább döntetlen. De ezzel is csak a harmadik helyre leszünk jók.Capon írta:Nagyon tényleg nincs min reménykednünk. Most meglepően jól állunk szerintem senki sem gondolta volna, hogy 4 meccs után a 2. helyen állunk majd. Egyébként a csoportunkban még 1 győzelmet várok itthon Málta ellen és még 1 döntetlent Albániában aztán ennyi a pontszerzésekből. Tehát még 4 pontot szerzünk szerintem.
És ezért nem lehet őket beperelni???Mert ugye a sport tv gondolom kifizette a díjat meccsért de mi mégsem láthattuk...Krojf írta:Egy szétégett alkatrész miatt nem láthattuk a meccs javát,
de talán jobb is...!
www.hirado.hu/cikk.php?id=304046
Csóri máltaiak...!
K.
Nem írtam h sima győzelem azt írtam h győzelem lesz/annak kell lennie. Azt nem írtam h sima lesz albániában..chi omega írta:ja, juhász nélkül idegenben albániában, sima győzelem, mi? a svédekkel, dánokkal is számolni kell a portugálok mellett.danko94 írta:3pont a zsebbe pacifütyülő meg a seggbe és ennyi!!!! Nem érdekel hogy játszottunk nem édekel miket hagytunk ki az a lényeg hogy MEGINT GYŐZTÜNK!!!! és ennyi az Albánok ellen mégegy győzelem majd egy ix portugálokkal és ezt még 1x lehozni és akk kinn vagyunk!!!
már a harmadik hely is bravúr lenne, de az összejöhet.
ja, juhász nélkül idegenben albániában, sima győzelem, mi? a svédekkel, dánokkal is számolni kell a portugálok mellett.danko94 írta:3pont a zsebbe pacifütyülő meg a seggbe és ennyi!!!! Nem érdekel hogy játszottunk nem édekel miket hagytunk ki az a lényeg hogy MEGINT GYŐZTÜNK!!!! és ennyi az Albánok ellen mégegy győzelem majd egy ix portugálokkal és ezt még 1x lehozni és akk kinn vagyunk!!!